Борисов към медиите: За нас вашите репортажи са по 10 000 лв. на минута без ДДС, а Радев...

24 октомври 2021 14:07   10 коментара   3451 прочита


Защо ваксинират с изтекъл срок на годност?! Ефикасна ли е, като е безвредна? Ще ги предпазва ли, запита бившият премиер

Ваксинират хората с ваксини с изтекъл срок на годност. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като се черкува в манастира "Св. Св. Кирик и Юлита" в Асеновград. Там той беше посрещнат от пловдивския митрополит Николай, съобщават от Епицентър.

"Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите, да идват и те тук и да помагат. Радвам се, че има толкова млади хора", обяви Борисов, с когото дойдоха и десетки от младежите на ГЕРБ.  "Радвам се, дядо владика, че идват хора. Изглежда прекрасно", похвали Борисов поддръжката на манастира.

"Обръщам се към медиите по няколко теми, които нарушават всякакви принципи норми и морал - кандидат-президентът Радев се възползва от безплатно отразяване в медиите. За нас вашите репортажи са по 10 000 лв. на минута без ДДС. А той за стотици хиляди левове ползва бонуси. Това равностойно отразяване ли е?", изтъкна Борисов.

"Защо не отиде премиерът в Брюксел, а той? Или това, което днес прави и му текнало, че ще събира министрите и на живо ще го отразявате пак без пари. Утре пак се ходи на кампания. Медиите да кажат защо кандидат президент свиква правителството. Единственото, което трябва да направи, е да издаде указ и да освободи Кацаров. 

Сега след 2 години безхаберие от негова страна, сега се е сетил, а не обясниха на хората за ваксинирането и удължените срокове за ваксините и създават паника. Сега тези хора, които вършат престъпления, защо продадоха ваксините в срок, а други ги подариха?", попита Борисов. 

"Защо ваксинират с изтекъл срок на годност?! Ефикасна ли е, като е безвредна? Ще ги предпазва ли? Три дни го отразявахте от Брюксел, в неделя уж събира министри - ами ето това са над 120 000 лв., които му подаряват медиите. А останалите кандидати не са равнопоставени. Нали той говореше за почтеност, това почтено ли е? Като обясняваше той на Шипка, че няма щаб и вирус, ние ли бяхме виновни", отново попита Борисов./БЛИЦ

10 коментара
24 Октомври 2021 14:41 | Реален
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Тоя толуп още ли не е в затвора или да го хоспитализират в Карлуково.


24 Октомври 2021 17:38 | Стефанов
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Дори и в предизборен период президента е във функцията си като такъв. Следователно критиката на Борисов е несъстоятелна. Най-добре за него и партията му ще е да се успокои, да се усмихва повече и да излъчва оптимизъм. А той какво - физиономията му като осъден на бесене, заяждане за всичко с Радев, като че ли той му е виновен. Но това си знае, това си прави човека. Явно тоталитарния синдром за личната значимост и непогрешимост се е превърнал в неговото алтер его.


24 Октомври 2021 21:41 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Борисов предизвика Радев да покаже Своя селски инатНе случихме и на президент. Кой разбрал, разбрал....


24 Октомври 2021 21:57 | До староселянина
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Изкуфял старец, гледай си доматите, политиката ти е чужда.


25 Октомври 2021 04:41 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Снощи си прибрах последните домати. Които са посяти на 29. 10. 2020г. Поздрав На комунетата от форума.


25 Октомври 2021 07:05 | До староселянина
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Най големите комунисти са герберастите, начело с цар тиква от Банкя - дългогодишен член на БКП. Най много бивши членове на БКП има в парламентарната група на герб. Нещо неясно, селчо?


25 Октомври 2021 07:47 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

До комунетата. Да знаете, че моите домати дето ви бодат очите не са червени, дори и розови не са. Бера ги зелени, щото червеното не го понасям. И вече ми викайте староградското антикомуне. Зиг Х...!


25 Октомври 2021 08:24 | До староселянина
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Преди 90 та гербер ли беше? Стар комунист, селянчето със сините домати.


25 Октомври 2021 08:53 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

През войната дядо ми е криел златото на евреите от махалата. уляхте се.


25 Октомври 2021 10:10 | До горния глупак
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ти какъв беше преди 90 та година? Срам ли те е да отговориш?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар