Борисов излезе сред народа

10 юли 2020 21:27   4 коментара   4428 прочита


Моля ви, не викайте "Оставка за Радев", а викайте единство", каза премиерът

Искам само да поздравя вас, финансовия министър, гуверньора, както и Обединени патриоти. Искам да поздравя и симпатизантите на президента Радев. С тези думи започна речта си премиерът Бойко Борисов, излизайки от МС, където в момента се провежда контрапротест в подкрепа на правителството. 

Блиц припомня, че по-рано днес стана ясно, че България вече е член на валутно-курсовия механизъм ERM II или т.нар. чакалня на еврозоната и на банковия съюз.  "Днес е добър ден за България. Справихме се добре  - там сме, където са белите държави", уточни той, докато хората около нещо викаха радостно: "Бойко, Бойко". Борисов на извънредния брифинг: Много е трудно! ВИДЕО "На този ден трябва да сме заедно с президента Радев и да сме щастливи за успехите на България. Хората в Европа няма да разберат защо в такъв ден за страната така и не искаме да се обединим

. Нека се хванем за рамото, а не всяка вечер да задръстваме града", каза още премиерът. "Благодаря, че сте тук, защото можем да покажем, че и ние, когато искаме, можем да затворим Орлов мост. Това обаче ще доведе ли до нещо хубаво? Моля ви, не викайте "Оставка за Радев", а викайте единство", добави той. 

"От днес няма да фалират по 10-12 и повече банки. Европейската централна банка, ЕС, банковият съюз, както и всички ние ще контролираме това да не се случва", заключи Борисов.


 

4 коментара
10 Юли 2020 21:31 | Живко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

О С Т А В К А


10 Юли 2020 22:23 | Центъра
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Герберчетата докараха платени мангали и администрация с автобуси.


10 Юли 2020 23:01 | Смях
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Никъде не е излизал, а от белите държави сме по-далече от всякога


11 Юли 2020 01:25 | V.Bojkov
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

минет$ий....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар