Борисов: Домусчиев да не ми дава акъл от Тайланд

12 януари 2016 15:41   5 коментара   4361 прочита


Има кой да разследва убийствата, повече ме интересува кой е пребил старците от с. Голям Чердак, обяви премиерът

"Нека първо си изкарат отпуската в Тайланд и като се върнат ще говорим. Да не ми дават акъл от Тайланд и от дългите им почивки, защото там малко се отделят от действителността". Това каза премиерът Бойко Борисов в авиобаза „Граф Игнатиево” по повод ултиматума на КРИБ от вчера.

От работодателската организация изпратиха гневно писмо, с което поискаха бързо да бъде разкрито убийството на бизнесмена Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да подаде оставка.

„Домусчиев така ли мислеше, когато идваше да му помагаме за неговото хоби - футбола”, коментира още Борисов, визирайки председателя на КРИБ и собственик на „Лудогорец” Кирил Домусчиев.

"Убийства има във всички държави в света. Гледате сериали всеки ден по действителни случаи. Особено „Местопрестъплението: Маями”. Не е нещо, което се случва само в България", обяви министър-председателя и призова КРИБ да бъдат по умерени. Той уточни, че Бъчварова е на отдавна планирана командировка в Китай.

По думите на премиера има кой да разследва убийствата. „За всички поръчкови убийства има данни кой кога ги е извършил, но тези данни много трудно издържат пред съда", каза още Борисов

Той обяви, че повече се интересува кой е пребил старците от с. Голям Чердак, Пловдивско и нареди до утре на обяд побойниците да бъдат разкрити, задържани и обвинени.

Относно казаното днес от Атанас Атанасов винтервю за предаването „Тази сутрин” на bTV Борисов коментира: „С ДПС в управление няма да ме видите, в опозиция – с удоволствие. Тогава на другите ще им видя сеира аз. До вчера ме прегръщат, днес ми говорят за библиотекаро-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните”.

Според министър-председателя всички медии са на олигарси. "Хайде да не ги наричаме олигарси, да ги наричаме големия бизнес, както те обичат да се наричат - няма един да няма вестник или поне електронен сайт, някои по няколко. (...) голямо хоби си направиха с уж независимите медии – всеки бизнесмен с вестник, ради или телевизия, или сайт. И там едно и също нещо можеш да го прочетеш в зависимост от това коя икономическа група защитават", каза още Борисов. Според него БНР и БНТ са най-опозиционни, защото в българия медиите са зависими, но не от кабинета.

По думите му на това се "дължи активното мероприятие" с твърдението за възобновяване на проекта "Южен поток"./Btvnews

5 коментара
12 Януари 2016 23:16 | ..,
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ами нека да ти даде акъл Бъчварова от Китай бе-е-е, боклук селски!!!


13 Януари 2016 08:04 | 999
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този човек няма ли съветници, пак ръси глупости...


13 Януари 2016 09:05 | 123
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя простак се самозабрави от наглост!


13 Януари 2016 10:43 | 888
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Този "човек" със сигурност си има съветници. Но и те са като него.


13 Януари 2016 16:50 | ДОКТОРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СТИГА, БЕ ХОРА, НАЛИ ВИЕ МЕ ИЗБРАХТЕ!!!! КАКВО Е ТОВА, УБИЙСТВА, ТА УБИЙСТВА, КРАЖБИ, ТА КРАЖБИ ???? КОЙ ЩЕ ИГРАЕ МАЧЛЕТА, КОЙ ЩЕ СЕ ВОЗИ СЪС САМОЛЕТИТЕ, КОЙ ЩЕ ОТГЛЕЖДА КУЧЕТА В БАНКЯ ???НИМА ЗАБРАВИХТЕ, ЧЕ КОГАТО И АЗ КРАДЯХ КОЛИ В БУДАПЕЩА, МЕ КРЪСТИХА "БУДА ", НИМА ЗАБРАВИХТЕ, КОГАТО УБИХ ЧАКЪРА С ГРАНАТОМЕТА, КАКВО СЕ СЛУЧИ ???? СЛУЧИ СЕ ТАКА, ЧЕ СЪМ ВИ ПРЕМИЕР, И ЗАТОВА МЪЛЧТЕ !!!! ДА ЖИВЕЕ, БАНДАТА МИ ГРОБ И ПАК МЕ ИЗБЕРЕТЕ, ГОТВЯ ВИ СТРАШНА ИЗНЕНАДА -НОВИ ГРОБИЩА, ДОРИ И В НАЙ МАЛКИТЕ СЕЛА !!!Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар