Божков продължава с цирка! Сираков ще бъде новият собственик на Левски, ако Борисов даде съгласие

22 май 2020 11:49   1 коментар   2965 прочита


Легендата на Левски Наско Сираков ще получи 86,6% от акциите на клуба. Но не се разбира добре дали това ще стане, ако той, или ако премиерът на България Бойко Борисов даде съгласието за това. Това се подразбира от написаното от благодетеля на "сините" Васил Божков. Бизнесменът пусна тази сутрин в 10:00 ч., съобщение във фейсбук, в което отново се заяде с неговата основна мишена в този цирк, министър-председателя на България, предаде Sportal.bg.

Накрая той обяви двусмислено, че Наско Сираков ще получи собствеността на акциите, но не се разбира ясно дали при съгласието на голмайстор №1 на 26-кратните шампиони или при съгласие на премиера на България.

Както е известно, 58-годишната легенда на българския футбол обяви официално пред БТВ, че е готов да получи акциите на Левски и да помогне в спасяването на клуба.Наско Сираков е готов да вземе акциите на ЛевскиОсвен това почти всички фенове на "сините" се обединиха около него и му застанаха зад гърба. Именно поради това не се разбира, защо трябва да дава отново съгласие.

Напомняме, че основният пакет акции на клуба в момента се намира в касата на клуба, след като бяха джиросани на Бойко Борисов. Премиерът обяви действието на Божков и Георги Попов, който се води собственик, за провокация и категорично отказа да ги приеме. Така те бяха приети от изпълнителния директор Павел Колев.

Вчера Божков пусна анкета, в която да се избира новият собственик на Левски, но така направи анкетата, че легендарният клуб и феновете му да станат обект на сериозни подигравки.

Васил Божков с поредна гавра спрямо Левски и феновете на клубаСлед пускането на вариантите Наско Сираков, Тити Папазов, НКП и "Тръст Синя България", анкетата беше оставена отворена и в нея бяха добавени за минути: Делян Пеевски, Бойко Борисов,Сретен Йосич,ЦСКА, Кондьо, Слави Трифонов, Валери Божинов, Бил Гейтс, Васил Божков, Александър Томов, Къци Вапцаров, Луна, Митьо Пищова, Галена, Цола Драгойчева, Наско Ментата, ЛиЛана, Гриша Ганчев, Николаос Цитиридис, Николай Митов, Тони Найка, Сашо Диков, Радо Шишарката, Веселин Маринов, Любослав Пенев, Сократис Кокалис, Чиро Ферара, Венцеслав Стефанов, Руши Видинлиев, Милко Калайджиев, Станислав Ангелов, Николай Генов - Колагена, Иван Тричковски, Христо Йовов, Мария Гроздева, Хасан Чинчири, Стойчо Младенов, Владко Шаламанов, Владимир Владимиров - Гугутката и др.

1 коментар
23 Май 2020 07:46 | Стефанов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Искам да питам: Първо, Сираков може ли да стане притежател на акциите без да да надписани с неговото име и подпис от настоящия им притежател? Второ, ако да защо не ги е взел веднага? Трето, Ако не - трябва ли да отидат отново в Дубай за подпис и последващо връщане у нас? Четвърто, колко влеме ще отнеме това - все пак акциите са около 15 хиляди - т. е. оня човек от Дубай трабва да пише петнадесет хиляди пъти ли едно и също нещо, и съответно да се подписва толкова пъти? Шесто, през това време дали тези на които отбора дължи пари няма да го фалират? Седмо, не беше ли най-добре Борисов да приеме акциите и същия ден да ги джироса пак на Сираков?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар