Бойко Борисов: Кирил Петков е в изолация, него не го искат

02 юли 2022 11:10   5 коментара   6027 прочита


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че Кирил Петков е в изолация, защото "него не го искат".

„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”, заяви Борисов в Пазарджик.

„Успяхме да ги спасим във взимането на изключително грешни решения. С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха",", поясни той, предаде "Телеграф".

Борисов даде заявка, че ще се справи и с цената на газа, и с цената на тока.

"Техните мерки са популистки. Но нашите имат важна роля за много хора. „Благодарение на Кирил Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др. Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!”, допълни лидерът на ГЕРБ.


Още за: Борисов   Петков   Още от: България и свят

Принтирай статия
5 коментара
02 Юли 2022 12:32 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кирчо все още е премиер в оставка. Нещо много лесно стана рокадата с Асен. Сега, когато не е на фокус.. Наблюдавайте и Нинова.


02 Юли 2022 12:32 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Кирчо все още е премиер в оставка. Нещо много лесно стана рокадата с Асен. Сега, когато не е на фокус.. Наблюдавайте и Нинова.


02 Юли 2022 16:05 | До староселянина
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Изкуфял старец, гледай си доматите, политиката ти е чужда.


02 Юли 2022 16:58 | новогражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

И Бойко е изкуфял като "старогражданина". Радва се като малко дете на загубилият властта, а не вижда себе си, че и той е на неговия хал. Ама по-лесно е да видиш сламката в окото на другият, но не и гредата в собственото си око. И ти си при Кирчо бе, боклук! Само, че ти си повече инат и прост!


03 Юли 2022 08:58 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Съдбата на България да зависи от коалиция на аутсайдери в политиката.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар