Бойко Борисов гласува с хартия: Днес е лесно, утре става трудно

02 април 2023 12:30   1 коментар   3091 прочита


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя глас на предсрочните парламентарни избори. Борисов упражни правото си на вот с хартиена бюлетина, предаде Novini.bg.  "Гласувах както гласува целият демократичен свят - с хартия", отбеляза лидерът на ГЕРБ. "За какво гласувах ли?

Ще е трудно утре и денят след това. При тази чудовищна галопираща инфлация, високи цени, огромни дългове, по левче отгоре за бензин и нафта, стотици проценти за газ.

Трябва да се направят много неща в държавата. По-скоро бих призовал всички да гласуват, защото днес е лесно. От утре става трудно". "Очаквам по-висока избирателна активност, защото това е демократичният начин народът да покаже как иска да бъде управлявана една страна. Трябва много мъдрост в политиците. За пети път се събираме за едно и също.

При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяна на света, ние много ясно трябва да стоим в демократичния свят. В момента", допълни той. "Ако искаме да си извършим самоубийствен атентат, ще отидем на и на шести, и на седми избори", коментира Борисов.  Според лидера на ГЕРБ най-лошият вариант след избори ще ще бъде, ако не може да се състави кабинет: "Винаги съм казвал, че най-добре за България е да има редовно правителство.

То няма как да е стабилно при тези разбити финанси. В кампанията имаше много разделителни линии, много въпроси. И на базата на това дали ще има правителство, което ще защитава това, за което говорим, ще бъдат подредени и приоритетите. Винаги съм демонстрирал компромиси. Колко голям компромис ще направя, зависи от резултатите."

"Българите помнят кога са живяли по-добре. Днес е време за избор, за разум и гласуване."

1 коментар
03 Април 2023 09:10 | 11111
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Каква "велика "мисъл какво чудо от ДЕБИЛ и дебилската му сган !!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар