Асен Василев смая Лора Крумова с думите си за колата на НСО с Кирил Петков 

20 май 2024 06:46   3 коментара   3780 прочита


 
 

Няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при която загина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подпират партийни цветове, такива неща се случват”. 

Това заяви в „На фокус с Лора Крумова” съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев, предаде Факти. 


Той обясни какво ще се случи на извънредното заседание на парламента във вторник, което инициираха от ПП-ДБ. „Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%”, посочи бившият финансов министър. 

"„Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела криво, но го правеше към Европа”, подчерта Асен Василев. По думите му съвместно управление с партията на Бойко Борисов е било ежедневна битка. „Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”, признава съпредседателят на ПП-ДБ. 

По време на предизборната кампания хората ни питат много истински въпроси - накъде ще върви България и как ще продължим пътя ѝ към Европа, обобщи бившият финансов министър. 

Според него лидерите на ГЕРБ и ДПС подготвят масирана промяна на начина, по който България ще бъде управлявана като Борисов иска да се пенсионира като президент (мандатът на Румен Радев изтича през 2027 г.), а Пеевски се вижда като премиер на страната. Добави, че служебният кабинет "Главчев" заменя досегашните социални политики с "постна пица". 


 

 
 

 
 

 
 

3 коментара
20 Май 2024 11:39 | Средко
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Василев, Василев, нежна душичке, морален проблем няма за хора без морал. Морален проблем няма и някой, дето се гушка с еднополов. Но защо, питам аз, например Петков, Атанасов или друг някой може с охрана от НСО, с държавен бензин, шофьор и т. н. да обикалят и правят предизборна кампания, а други не? Толкова ли сте бедни, за да не си наемете частна охрана, да ползвате лични автомобили... Прощавайте, но много ми приличате на партийните вождове от Соцвремето - нахални, самодоволни, ненаказуеми, оядени и направо отвратителни. И Вие, уважаеми господине, не водите България по европейски път. Защото не сте европейски политици. Киро и Асен сте американски възпитаници. Нещо по-важно - американски питомци, зависими, държани на каишка. Каквото Ви кажат, това ще правите. Дори с лекота бихте ни вкарали във война, която би поставила под риск цялата държава и народа български. Без да ви мигне окото, както го прави Зеленски за Украйна и украинците. Просто сте вербувани от американците. Признайте си...


20 Май 2024 20:31 | djumalia.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

pederaskamu rabota.


21 Май 2024 01:17 | сиктир
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сега коя е Лора, тази отдясно или тази отляво?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар