Време е! Ремонт на покриви от професионалистите на Делта - Изотерм Благоевград

01 август 2017 23:24   1 коментар   17416 прочита

Хидроизолация и ремонт на покриви, епоксидна смола за подове, течна гумизирана хидроизолация.

Едно от нещата, за които неизменно идва време, рано или късно е ремонтът на покрива. На практика в този свят няма вечни неща, а това в пълна сила важи и за вашия покрив. Най-честият проблем преди да потърсим фирма за ремонт на покрива, това са течовете от него. Това е ясен знак, че е дошло време да ремонтираме покрива, за да си осигурим комфорт и спокойствие.

Не всеки проблем, касаещ ремонта на покрива, възниква постепенно. Това може да стане внезапно в зависимост от климатичните условия. Качествения ремонт на покрива зависи от няколко фактора:

-планиране

-материали

-избор на фирма изпълнител на ремонтните дейности и т.н

Друг важен елемент при ремонта на покрива е Гаранционната карта. Винаги избирайте фирма с дългогодишен опит, която след ремонта ще ви издаде Гаранционна карта.

Покривът е един от най-важните елементи на една сграда, който ни гарантира комфорт при най-различни климатични условия. Не бива да го подценяваме, нито да пестим при ремонта на покрива, ако не искаме да изложим на опасност комфорта в нашия дом. Много е важно всички фирми, които извършват ремонт и хидроизолация на покриви, да спазват всички технически изисквания. Добре е фирмата, която ще извърши ремонта, да има нужния опит. Освен това, важно е изпълнителят да извърши ремонтните дейности с качествени материали с доказан произход. По този начин фирмата изпълнител ще гарантира на клиента добре свършена работа и гаранция за качество.

Винаги се доверявайте на фирма с дългогодишен опит и не забравяйте, че всеки един ремонт на покрив е сложна и отговорна задача и трябва да се отнесете отговорно към нея.

Покривите биват скатни и равни (плоски)

Ремонтът на скатните покриви е много опасна и трудна задача. Не всеки може да си отремонтира покрива, особено когато той е с много голям наклон.

Когато става въпрос за покриви, най-добре е да се обърнем към специалисти с изградени процедури и опит, които са наясно с детайлите за работа и безопасност при този тип дейности. Ако покривът тече от доста време, това може да доведе до изгниване на греди и дъски и тогава е нужен генерален ремонт.

Другият вариант за ремонт на скатен покрив е претърсване (пренареждане) на вече съществуващия покрив, като се направи скара от летви, нова подкеремидна мушама и подмяна на счупени керемиди или ако старите керемиди са счупени, износени, доставка и монтаж на нови.

Доставяме и монтираме Битумни керемиди, подмяна на водосточни тръби, улуци, общивка на комини и т.н.

Равни покриви:

При равните покриви се използват Битумни и PVC хидроизолационни мембрани. Те са произведени с APP и SBS битум с различна дебелина и армировка.

Хидроизолационната мембрана трябва да бъде минимум 4кг/кв.м с основа полиестер и минерална посипка от горната страна. Минералната посипка предпазва материала от атмосферните влияния.

При този тип покриви трябва да се обърне голямо внимание на основата. Тя трябва да бъде равна,стабилна и с добър наклон. Да няма завиряване на вода. Колко по-добре се оттича водата, толкова по-дълъг живот ще има хидроизолацията.

Също така трябва да се обърне внимание на тенекеджииските работи по покрива (обшивки на комини,бордове и т.н). Монтажът е най-важната част от хидроизолацията и ремонта на покрива. Той е 2 пъти по-важен от материала. Един добър материал, ако не бъде монтиран добре, все едно нищо не сте направили. Затова използвайте професионалисти при монтажа, за да нямате проблеми.

PVC хидроизолационни мембрани

Равните тип покриви се използват и PVC мембрани. Имат отлична устойчивост на атмосферни условия, стареене, механични въздействия, механична якост и може да се рециклира. Монтажът се извършва с горещ въздух и механично закрепване към основата.

PVC мембраните имат голям експлоатационен живот. Подходящи са за халета, хипермаркети и други търговски и промишлени сгради.

Фирмата също така извършва топлоизолация и за маска на покриви.

„Делта – Изотерм „ЕООД е тесноспециализирана фирма в ремонтите и хидроизолациите на покриви. Фирмата е с 18 годишен опит и разполага с екип от професионалисти.

Наши обекти и клиенти са: Министерство на правосъдието; Автомагистрала"Струма"-мостове, Хюндай хеви индъстрис Ко Затворите:Бойчиновци, Кремиковци, Мламолово към Бобов дол; Областно управление Благоевград; МБАЛ Благоевград; ЧЕЗ-трафопостове; Булбанк-София; Булбанк-Благоевград; Цигарена фабрика; Лийф Табако Сандански; Комплекс Регнум-Банско; ТВ Запад-Кюстендил; КФМ; ЮЗУ "Неофит Рилски"; Част от покрив летище София-подизпълнител; ТПК Хемус две бази-София; ОДЗ 98-София; Агенцията за ядрено регулиране; Стотици други частни обекти и клиенти.

Фирмата предлага внос от Гърция на: Епоксидна смола за подове на промишлени, производствени помещения и обществени сгради. Течна безшевна гумизирана хидроизолация за покриви и маркировъчна боя за пътища.

Ние от Делта-Изотерм ЕООД вярваме, че всеки трябва да бъде най-добър в това, което прави. Стремим се винаги да предложим на нашите клиенти най-добрите ефикасни и трайни решения. Изискваме абсолютно качество на материалите, които използваме.

Работим с чувство на висока отговорност към всичко, което правим. При нас ще намерите коректно отношение и качество.

Ние сме на Ваше разположение за всякакви въпроси и коментари всеки ден на тел:

Делта-Изотерм ЕООД, тел.0898 700 279 или 0884 195 604

www.delta-izoterm.com


Още за: ремонт   покрив   условия   Още от: Бизнес

Принтирай статия
1 коментар
29 Юни 2017 21:24 | Пешо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Росенчо, ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ СИ НЕКАДЪРНИК и ТЪПОУМЕН МАЛОУМНИК?
ТЕЗИ СНИМКИ СА С НАДСЛОВ "КАК НЕ СЕ ПРАВЯТ ПОКРИВИ" и "ГРЕШКИ, КОИТО ВОДЯТ ДО ПРОТИЧАНЕ НА ПОКРИВИ"!
ТО И ЗАТОВА ФАЛИРА, ТА Я СТАНИ ТАКСИМЕТРАДЖИЯ...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар