Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ƒобри€т пример! —амо на 20 години, а вече ръководи успешен бизнес: Ѕлагоевградчанинът  .  озас начело на една от най-проспериращите фабрики в региона


17 септември 2019 09:26  20 коментара   68124 прочитаЌаследникът на "ќлимпос-99" в€рва, че в Ѕлагоевград има подход€ща бизнес среда, ко€то дава възможност на младото поколение да живее и да се развива тук, стига човек да е целеустремен и да не спира да преследва мечтите си.


Ѕлагоевградчанинът  оста  озас е само на 20 години, а вече е изпълнителен директор на една от най-прогресиращите фабрики в ѕиринско. “ой се нарежда сред най-младите местни бизнесмени и независимо от крехката му възраст вече е натрупал сериозен опит в работата си, който го превръща в добър ръководител и ценен бизнес партньор.

‘абрика "ќлимпос-99" ќќƒ е създадена от родителите му - попул€рни€т гръцки бизнесмен …оанис  озас и майка му - благоевгрдачанката —тефка “ерзийска. ƒвамата полагат основите на фирмата преди 20 години в Ѕлагоевград. ƒейността ѝ е свързана с преработка, производство и търгови€ с маслини, маслинени продукти и зехтин. ‘ирмата пласира стоката си в ц€ла Ѕългари€ и ≈вропа, обслужва клиенти като  ауфланд, Ѕилла, ‘антастико, ÷Ѕј и други. "ќлимпос-99" е признат лидер на български€ пазар.

ћлади€т  оста е роден в град ƒрама, √ърци€, но израства в Ѕлагоевград. “ой е бивш възпитаник на ≈зикова гимнази€ "јкад. Ћ. —то€нов" и владее 6 чужди езика, сред които английски, немски, гръцки, испански, френски и руски.  ато малък  оста пренебрегва детските игри, предпочитайки да прекарва времето си като помага на родителите си във фабриката, благодарение което, се формира като личност и трупа ценен опит.

ќще на 16-годишна възраст неговите лидерски качества започват да се из€в€ват и той дава за€вка, че н€кой ден ще оглави предпри€тие за милиони. ƒве години по-късно, навършвайки пълнолетие, млади€т  озас застава начело на "ќлимпос-99" ќќƒ. ƒнес вече е успешен и уважаван бизнесмен, за когото водещи са качеството на продуктите и коректното отношение към служителите и клиентите на фирмата.

¬ момента  оста  озас изучава "”правление на бизнеса" в Ќов български университет, като това му помага да се усъвършенства като бизнесмен.

¬ъв фабриките в Ѕлагоевград и якоруда работ€т около 300 човека - предимно жени, като 80% от т€х са част от екипа още от създаването им. «аплащането е добро и е с около 40% над средната работна заплата за града, а въведената бонус-система, допълнително мотивира служителите. ‘ирмата е сертифицирана, отговар€ на всички стандарти и е напълно изр€дна по отношение услови€та на труд, според множество чуждестранни одити, които се извършват периодично.

"ќлимпос-99" ќќƒ е един от най-големите работодатели за територи€та на област Ѕлагоевград. ≈дна от главните цели на  оста е да надгради постигнатото от родителите му и да разшири дейността на фирмата като затвори производствени€ цикъл, тъй като в момента продукци€та им се пакетира в √ърци€. “ой работи по инвестиционни€ си проект, чрез реализирането, на който, ще бъдат разкрити още около 60 работни места в благоевградски€ цех за маслини.

 оста  озас е пример за това, че един млад човек може да бъде успешен ръководител, лидер и сериозен бизнесмен, който се усъвършенства с годините. “ой в€рва, че в Ѕлагоевград има подход€ща бизнес среда, ко€то дава възможност на младото поколение да живее и да се развива тук, стига човек да е целеустремен и да не спира да преследва мечтите си.

ѕ.  остадинов

ќще за:  .  озас  директор  фирма ќще от: Ѕизнес

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


20 коментара

17 септември 2019 09:37 | Ќевена
ќценка:
22
 (
30
 гласа)

ѕрекрасен млад човек !ќт такива деца има нуждаблагоевгад ! ƒерзай младежо


17 септември 2019 09:43 | Ѕраво
ќценка:
15
 (
21
 гласа)

Ѕраво младеж успех


17 септември 2019 09:51 | —“»¬»
ќценка:
17
 (
23
 гласа)

ƒай боже повече такива млади хора те са бъдещето на Ѕлагоевград ѕоздравлени€ за родителите му ”спех млади г-н  озас


17 септември 2019 10:31 | ∆оро
ќценка:
18
 (
20
 гласа)

ѕоздравлени€ за  оста и родителите му, които са дали добро възпитание и пример на сина си. ѕродължавайте в същи€ дух. ”спех


17 септември 2019 10:37 | √ќЎќ
ќценка:
7
 (
23
 гласа)

јко дадеш иповече от минимална работна заплата н€ма да има такова текучество на работна ръка.


17 септември 2019 12:13 | ѕавлин янкулски
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ƒобро и умно момче


17 септември 2019 13:15 | —илви€ Ѕ
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ѕотвърждавам за находчивостта и доброто възпитание, само успех и усъвършенстване му жела€!


17 септември 2019 16:03 | ƒ-р Ѕренди
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ƒа подкрепим всички  оста. ¬секи да из€жда сутрин обед и вечер по една маслина.


17 септември 2019 21:13 | Ѕ.Ѕорисов
ќценка:
-4
 (
4
 гласа)

Ќе си съсипвай бизнеса пич, големите гърла ще те разор€т.....


17 септември 2019 23:51 | .
ќценка:
10
 (
20
 гласа)

Ѕезочливост и цинизъм! –аботничките на този усп€л "бизнесмен", получават 400лв. като по ц€л ден пълн€т маслини пон€кога и с люти чушки от които ръцете им пар€т с дни. ј знаете ли какъв е бил бонусът за н€кои от жените, дребни стотинки в пликове. »зл€зъл наши€т да се хвали вместо да се скрие н€къде от срам. ћаминото детенце големи€т преусп€л бизнесмен, с платените репортажи.


18 септември 2019 10:06 | работодател
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

ƒо горни€, който мърмори: ти н€кога създал ли си нещо, за да даваш и "жълти стотинки", като бонус? «наеш ли в тази държава, как се изкарват пари за заплати, усигуровки, данъци, рушвети, за  Џ–Ћ≈∆»“≈ от държавната администраци€? “ръгнал да обижда младо момче, което сигурно дава хл€б на него или на близките му. —ъздай си твой бизнес и плащай, бе мухльо!


18 септември 2019 12:03 | ...
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

аман от платени репортажи..
идете поработете една седмица там и после пишете коментари


18 септември 2019 15:04 | ‘ермера
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

ƒо работодател: Ћошото е, че буквално дава само хл€б, щото заплатките му не стигали за друго. “ака съм чувал, пък може и да греша. јман от пишман бизнесменчета. “атенцето вместо да щрака пръсти вс€ка вечер по кръчмите да вдигне малко заплатите на хората, които му изкарват парите


18 септември 2019 15:32 | ÷онка
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ѕоздравлени€та тр€бва тр€бва да са за мама и тате на малки€, бизнесмен,!


18 септември 2019 16:14 | √ал€
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

ќткакто той оправл€ва нещата са по зле, парите на жените, отношението. ѕосто€но има съкращени€. “ози репорташ е пълна лъжа.


18 септември 2019 19:43 | —тефчо
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ѕази боже сл€по да прогледне.
—тефи, —тефи да си жива и здрава, че ги мъкнеш ти€ лежл€ци


18 септември 2019 21:48 | Ѕина
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ƒа е жива и здрава —тефка, че с та€ гръцка жилка... ƒалеко нема да стигнат


20 септември 2019 12:18 | !!!
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

работодател написа: «наеш ли в тази държава, как се изкарват пари за заплати, усигуровки, данъци, рушвети, за  Џ–Ћ≈∆»“≈ от държавната администраци€?

«атова не е похвална работата му! ўе е похвална, когато дава заплати и бонуси на работниците си спр€мо положени€ труд, » Ќ≈ ѕќƒ –≈ѕя и Ќ≈ ”„ј—“¬ј ¬  ќ–”ѕ÷»ќЌЌ»“≈ —’≈ћ», които са изградени стабилно в Ѕългари€. ѕредполагам, че същите са заложени в работното му поведение от родителите му.


20 септември 2019 23:20 | јнгел ¬асилев
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 огато човек обича работата си, вс€ка крачка напред, е крачка към развитие. »менно това е една от фундаменталните характеристики на усп€ващите предприемачи. ’ората често мислим, че вече изградени€ бизнес, предаден от родителите на децата, е лесна работа, но точно тук грешим, това е много по-труно и изисква изключително внимание и професионализъм, който г-н  оста  озас доказва чрез развитието на фирмата и успешните резултати. „овек на 20 години, който може да отговри на вс€ко допитване на 6 чужди езика, говори достатъчно за успехите, които жъне, но също така и топлото отношение към служителите си, клиентите и хората с които работи! —ме€ да твърд€, че като работодател, той усп€ва да покрие нуждите на служителите си, надграждайки с иновации работни€ процес, структурата и общото развитие на дейността. »менно от такива хора се нуждае Ѕългари€-страна със светло развитие и бъдеще в ръцете на млади предпремачи като г-н  .  озас. Ќезаменим при€тел, работодател и мотиватор!


8 октомври 2019 23:19 | ѕетър
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ћаслините им са много добри, другото, н€мам как да го знам!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.