В летните жеги заработиха активно оазисите за прохлада! Басейните на благоевградските хотели "Езерец" и "Бали" притегателен център за релакс

17 август 2016 15:05   2 коментара   10721 прочита


Голямата жега в Благоевград това лято и опасното стоене на слънце, превърна басейните на местните хотели в предпочитано място за релакс.

Вече от няколко години луксозния комплекс „Езерец“ и хотелски комплекс „Бали“ предлагат закрит басейн, който в момента е реновиран, а обстановката в модерния спа комплекс на "Бали" е истинско вълшебство за душата и тялото. Водата в басейна е около 35 градуса, площта му достатъчна, за да се насладиш на плуването и хладината..

За здравето и сигурността на клиентите водата на закрития басейн се филтрира срещу твърди частици и микробиологично обеззаразяване, целящо да унищожи микроорганизмите - бактерии, едноклетъчни водорасли, амеби и други, които обикновено живеят във водата както и такива, донесени от хората, ползващи басейна.

Хотелът на Бали е климатизиран и предлага СПА услуги на най-високо ниво и уелнес съоръжения. И през зимата басейните в благоевградските хотели са предпочитано място от туристи и жители на областния център.

П. Кирилов

 

2 коментара
25 Август 2016 14:10 | o
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

защо махнахте писанията за П Кирилов


29 Август 2016 15:32 | o
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

яловата п кирилов ли трие текстовете
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар