В. Кацов: Дупница е лидер в продажбата на коли "втора ръка" заради близостта до София и майсторлъка на автотърговците

30 декември 2012 09:43   51 коментара   52105 прочита


Между 5 и 7 хиляди е броят на автомобилите втора ръка, които чакат новите си собственици в автокъщите в Дупница. Това отчете преди края на 2012 година Вергил Кацов, собственик на автокъща и председател на сдружението на собствениците на автокъщи в Дупница.

Според него причината градът да остане център за продажба на леки автомобили “втора ръка” е разположението му.

Хем сме близо до столицата, но не сме София, тук е по – удобно, а и предлагаме доста екстри, като придвижване на новия автомобил до града в който живее собственикът му, както и това, че наш човек остава “на място” докато новия собственик не получи талона на свое име, обясни Кацов.

Около хиляда продажби правят за месец търговците в Дупница показва статистиката.

Към момента автомобилът, който се търси както от българи, така и от македонци, е на средна цена между 2 и 5 хиляди лева. Най-предпочитани са немските автомобили, но вече се котират добре и италианските возила, ска цена.

Българските клиенти търсят предимно бензинови модели, докато при македонците предпочитанията са към дизеловите автомобили, каза Вергил Кацов.

Даниел Цветков


Още за: В. Кацов   продажба   коли   Още от: Бизнес

Принтирай статия
51 коментара
30 Декември 2012 10:05 | 30.12.12г.
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Най скъпите коли и най големите търгаши са в Дупница!!!


30 Декември 2012 10:19 | a
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Да и много лъжат!
*Кирилизиран коментар.


30 Декември 2012 10:35 | Detroit, Michigan
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

Не мога да си представя как може да има толкова прости хора, които да си вземат кола втора ръка от дупнишките измамници. В нормална държава бизнесът на тези мошеници не би могъл да просъществува, защото те отдавна щяха да са в панделата.


30 Декември 2012 10:37 | blagoevgradchanin
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Наи големите кочини са в Дупница
*Кирилизиран коментар.


30 Декември 2012 10:45 | кримка
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Цар Кацо се провали в политиката, заради разкритията около рекетьорските подвизи на циганския му клан и реши да търси изява като автоджамбазин.
По-добре е да ни разкаже как ограби френското семейство, как се сдоби с толкова много пари и луксозни имоти, как държи в подчинение местния шериф, как шантажира местната прокуратура, какви са отношенията му с нотариуската Луиза от Дупница.
Кажи бе Вергиле, кажи! Кажи нещо за взривения автомобил на същото онова семейство, разкажи за пребиванията, палежите и заплахите, за стрелбата в любимия ти цигански квартал.....


30 Декември 2012 10:58 | търговец
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Цар Кацо окончателно разби бизнеса с коли в Дупница! Вместо реклама, той нанесе смъртоносен удар на имиджа на автотърговците. Как допуснахме рекетьор и измамник да ни хвали!
Скрий се някъде, селянино глупав! Върви си при циганската наказателна армия или при братята ти Галеви и остави продажбите на човеците.


30 Декември 2012 11:32 | маке
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Е па купете си алкохол от Цар Киро и возило от Цар Кацо Яхински.


30 Декември 2012 11:56 | яхинец
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

А бе царю, гоподарю! Я кажи им царю и за матеницата "Киана" и за лебецо "Рай". Белким се излаже някой да си купи балабар с колата и понудица.


30 Декември 2012 12:01 | КН
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Вие избраха най-прогресиращият дупнишки престъпник да ви хвали далаверите. Браво! Мутромъдреци сте вие марекчаните.


30 Декември 2012 12:18 | 123
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Те на това му викам аз "удар под кръста". Този Барон цигойнерски продава колите си извън Дупница, а на нас ни подлага динена кора.


30 Декември 2012 12:28 | Таньо
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

123 написа:Между 5 и 7 хиляди е броят на автомобилите втора ръка, които чакат новите си собственици в автокъщите в Дупница.

Еми ще чакат. Когато Чукарски и Гущеров си купят кола от Цар Кацо и аз ще си купя. Да, ама го знаят що за чудо е и няма да се жертват.


30 Декември 2012 12:45 | Кръстев
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Знаех си аз. В Дупница всички са честни.
Братята им Галеви бяха "честни бизнесмени", Цар Кацо е "честен джамбазин". Хубава работа, но циганска.


30 Декември 2012 12:50 | Сандански
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

В Дупница се продават баш коли от моргата. Не, че другите които се докарват не са де.. ама има хора които поне ги пооправат и тогава продават, а тези калвачи от Дупница направо пренабие и номерата и га джиросва!


30 Декември 2012 12:57 | горномалец
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Явно Кацата Яхински е свършил паричките от френския рекет и се е втурнал към поредната измама. Сигурно и млякото "Киана" не му се купува, и хлебчетата "Рай", също. Няма умора у това селянче.


30 Декември 2012 13:21 | възвращенец
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Живях в Италия и се срамувах да признавам, че съм българин. Сега живея в Дупница и ме е срам, че съм дупничанин. Крайно време е цар Кацо и подобните нему да замълчат и се укрият, подобно на господарите си Галеви. От мутри нищо не става, а от циганизирани мутри два пъти нищо.


30 Декември 2012 13:35 | Христов
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Не защитавам никой, но ще ви дам личен пример. Тъй като съм от Дупница и живея в Милано, реших като по-хитър да си купя кола от София. Гарантиран произход, оригинални километри и още куп глупости ми наговори онова говедо от Перник, който бил от дълги години на софийският пазар и го познавали като коректен търговец. Преди точно година му броих кеш без да се пазаря 19000 лева за "невероятен" пътнически бус, който беше докаран току що на "ход" от Австрия. Още на другият ден след прехвърлянето буса показа дефект и до ден днешен буса не е в движение, че не мога да смогна да поправя всички мърльотий, направени в софийските сервизи. За това не плювайте само дупничани, така или иначе 80% от търсещите автомобил, първо ходят там, да не говориме че всички прекупвачи от цялата страна, едвам чакат да дойдат автовозите и да отмъкнат по нещо, което после препродават като своя стока. Така или иначе всички коли докарани от Италия, там се търгуват от дупничани, независимо после за коя точка на България


30 Декември 2012 13:36 | яхиново
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Цар Кацо е най-добрият джамбазин сред рекетьорите и най-добрият рекетьор сред джамбазите.
Той е и най-добрият млекар сред хлебарите и най-добрият хлебар сред млекарите. Той е и най-русият житан сред циганите.
Селянче със здраво вързани потурки, унаследило способите и уменията на Великите Дупнишки Братя.
Не бива да се пренебрегват и уменията му в прането на кърваво мръсните пари от рекет.


30 Декември 2012 14:04 | ок
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Милите потърпев6и не си тровете живота с боклуци, българите не са втора употреба народ, излезте до Германия, Италия поработете не си пре4ете и спестете за нова кола.... пожелавам го на всеки от сърце - НОВА ЗДРАВА ГОДИНА


30 Декември 2012 14:13 | дупничанин
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

А бе Каца, стига толкова с твоите селски тарикатлъци! Престани да ни мърляш и нас с твоите селско-цигански фекалии.
Скрий се при Чукарски, скрий се при Галевчетата, но нас ни остави сами да се справяме.
Ти не разбра ли, Царю Честити, че си компроментиран след разкритията Владимиров-Френския за рекетьорските и бандитските ти "подвизи". "Славата" ти вече е не само дупнишка, но и европейска. Никой не те иска вече! Твоите земеделци те отритнаха, началника бяга от тебе като от огън, прокурорите ти обръщат гръб, Стоева си скубе косите. Защо омърсяваш и нас с твоето инфантилно безумие? Защо съсипваш и нашия бизнес и ни забъркваш в твоите цигански безумия?
Върви си по твоя път, който те води към бобовдолско, а нас ни остави. Защо не постъпиш като учителите ти Галеви? Те се оакаха отвсякъде, но се скриха и само те се наслаждават на вонята си.


30 Декември 2012 14:18 | Коко
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Кацова работа! Хубава, ала циганска.....


30 Декември 2012 14:33 | чукче
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

У тоя град сите са лидери. А па тоя и ЦАР отгоре на всичко. Нали и Златистийо, и Галевите беха лидери? Е, беха, ама вече са си на мястото.


30 Декември 2012 15:34 | дупничанин
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Този цървул е тръгнал да бори очевадната истина. Къде си тръгнал бе, царствений? Времето на инкубиране на малоумници в Дупница отмина с кончината на феодалите ни. Кой ще те подкрепи в утопийте ти, самозабравил се Съветнико?
Трябвало е да мислиш, когато рекетираше френското семейство, заплашвайки го с живота на детето му!
Трябвало е да мислиш, когато заложи бомба в къщата им и изпрати Владимиров в Пирогов с тежки изгаряния!
Трябвало е да мислиш, когато прехвърли къщата им на името на доведения си брат Санде-цигането, докато господинът се е борил за живота си с трета степен изгаряния! Я ни кажи, Цар Кацо, как накара нотариус Луиза да направи тази сделка? С френските парички ли и плати? Защо не и каза, че господинът може и да умре на операционната маса, докато тя "заверява нотариалния акт"?
Защо взриви колата на същият този Владимиров посред нощ?
Защо потроши заведението му?
Защо стреляхте по него само преди няколко месеца?


30 Декември 2012 15:46 | 2 от 1 /дупничанин/
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Кажи ни, Цар Кацо, как накара зависимият полицай Бачев от РПУ Дупница да напише рапорт до окръжен прокурор Босачки, в който го уверява, че Владимиров е оттеглил всичките си показания и обвинения?
Кажи ни, Цар Кацо, как успя да накараш местния прокурор Ивайло да чете със затворени очи?
Кажи ни, Велики Царю, колко плати на яхиновската експертка от пожарната в Дупница да напише великата глупост, че колата на Владимиров не е взривена, а се е самозапалила в резултат на "късо съединение в електромотора на парното". Защо не и обясни, господин автоджамбазино, че в паркирана и заключена кола ток в електромотора на парното не може да има?
Тези неща ни кажи, защото тях ги разбираш, а не ни говори за коли, продажби и уменията на местните търговци. Това и сами можем разберем, нали?


30 Декември 2012 17:43 | Надя
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Как е възможно всичко това?! Нечувано! И този човек си позволява да говори и да се показва? Изверги!!
ХХI век, Европа!


30 Декември 2012 21:47 | до възвращенец
Оценка:
1
 (
13
 гласа)


Живях в Италия и се срамувах да признавам, че съм българин. Сега живея в Дупница и ме е срам, че съм дупничанин. само един много прост селянин може да се срамува че е българин. аз също живея в италия но не се срамувам че съм българин дори се гордея че съм от дупница, а ти тъпако тъп се пиши македонец


31 Декември 2012 08:58 | UK
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Прокуратура и полиция рамо до рамо с бандитчетата! Местна мафиотска структура от модела "мутри" ли е това? А къде е държавата?
Та това е по-пагубно от земетресение или цунами!


31 Декември 2012 09:44 | 123
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

За нещастие всичко това е вярно. То е толкова страшно, че звучи като приказка. Дупница е един обрулен град, свърталище на изверги.


31 Декември 2012 10:33 | яхиновец
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Тате Кацов,
Разправяше ни, че бил много находчив и умен твой Вергилчо, а?..... А той, серсеминът, рекетьор се оказа. Грабил хората, нали?
То с чужди пари е много лесно и находчив да си, че и умен може да излеждаш даже.


31 Декември 2012 11:24 | чочо
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Титан е вашия Цар Кацо. Голям титан! Той е веднага след Мутрогалеви. Няма как да не го включат в листата на изявените европейци.


31 Декември 2012 16:55 | Аз
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не е виновен боклукът царски. Виновни са тези, които демонстрират неприкрита търпимост към злодеянията му. Заинтересовани ли са те или са застрашени? И в единия, и в другия случай е налице срастване на власт и престъпност, което е мафия.
Горко им на хората в Дупница.
Горко му на това изстрадало семейство.


31 Декември 2012 17:16 | яхиново
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Нека цар Кацо ви разкаже как навремето се справяха с конкурентите хлебопекари. То бяха мутренски побоища, насилие, каквото и в Авганистан няма.
Нека царо ви каже и колко трудов стаж имат братята му и в какви палати живеят.


31 Декември 2012 17:20 | Кольо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

В тяхната група, царската де, е забъркан и Жоре Котев /Boss BG/. Тоя пък какъв мръсник е. Два фута човече, но изтъкано от злоба и жестокост.


31 Декември 2012 18:23 | ХХХ
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Дупница е идеалният инкубатор за мутри. Съпричастна полиция и прокуратура, прогонени граждани, изобилие от мутантен материал.
Караманси, Злате Златисти, братя Галеви, Клан Кацов са светлиталата на подземното царство.
С какво ли още ще ни изненада българската Сицилия?


01 Януари 2013 19:51 | ...
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Като мразите Кацов срещнете го и му кажете а не плюйте бизнеса с колите защото половината град се издържа с тях. А колкото до рекета Лида която е основната писарица тук е най големия рекетиор. Даже и вестниците я писаха. Искаше да става общински съветник от партията на Алексей Петров а той не е ли като Галевите. Вергил го плюе защото не и е дал пари. Галевци и снасяха ремонтираха и колите а като я отрезаха почна с коментарите и статиите. Града е малък и всичко се знае.


02 Януари 2013 09:50 | дупничанин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Честита Нова година!
Дупница се нуждае от ново начоло с нови хора. Но как да накараме хората да се върнат в този обрулен град?
Достатъчно мутри, достатъчно рекетьори! Не искаме цигания, та дори и "модернизирана" от Кацов тип.


02 Януари 2013 09:57 | а
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

a написа:Да и много лъжат!

Вече разбирам защо. Та те са съвсем циганизирани.


02 Януари 2013 10:48 | яхиновец
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ЧНГ и на цар Кацо! Надявам се, че през тази година ще бъде титулован в Цар Кацо Бобовдолски.


02 Януари 2013 11:01 | е па а а.....они ???
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Не доволния от малкото и на многото е недоволен..... ха, намерете новите хора които ви трябват и като просперират и тях ги укаляйте и уплескайте както вие си знаете и така до края на света . Ако питате богатите те казват друго..... колко труд и грижа полагам да ме кълнат и да внасям непоносими данъци на държавата... и всеки да ме мрази . Кво става ....а две напред .....десет на зад и ....вси4ки губим, не живеем справедливо, болни сме и то тежко непоносимо, мъка ми е за младите..... а на вас


02 Януари 2013 11:10 | маке
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Много вероятно е яхиновският Цар Кацо да стане Цар Кацо Депутатски. Та той притежава качества и за едното, и за другото.


02 Януари 2013 11:26 | Че
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Цар Кацо не прозря повелята на боговете. В бягството е спасението, Царю яхински! Бягай при братята, за да може и жена ти да покара малко ски в Банско като богоговейното Юле.


02 Януари 2013 11:29 | дупничанин в ИТАЛИЯ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Колеги не плювайте ВЕРГИЛЧО. Той е добро момче. Боклук е тоя С него глухунемияИЛИЯН ЗЛАТКОВ .теле ли е овца ли е .Вергиле съвет от мен махниго тоя от теб не ти трябва .тоя е един използвач и гладна въшка. всички в дупница знаят от къде само парите на тоя тъпак. тоя не е мъж не е бил в казарма. пишати от ИТАЛИЯ братко бягай далече от тоя боклук


02 Януари 2013 12:12 | попче
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А така! Каза им го правилно. Царо никога не е виновен! Ония са виновни, дето нищо не чуват.


02 Януари 2013 12:15 | Коко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Как не се досетих? Цар Кацо се е наакал, защото някой му е сложил нещичко отзад.


02 Януари 2013 12:52 | общинар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Вергилчо е просто един болен мозък. Той е един от експериментите на посттоталитарното общество. Тази му любов към чуждите пари е патологична.


02 Януари 2013 15:24 | ОБЩИНАР
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ПЪЛНИ БОКЛУЦИ СА ВСИЧКИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗЕМЕДЕЛКАТА ОТ КРАЙНИЦИ КМЕТШАТА ПЪЛЕН БОКЛУК ВУНИ НА ПОМИЯ АМА ГИ ИЗБИРАТ ТАКИВА И ООННА Е С ТОЯ ЯХИНСКИ БОКЛУК МВ ГРУПАТАА. ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАНА ТАКА ЕДВИ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА СЕ МАЧАТ А ДРУГИ ДА МИЗЕРУМАН И И ЗА СИ БРОЯТ СТОТИНКИТЕ. СЕГА Е МОМЕНТО ЧИМЕВ ДА ГИ ОПРАВИ ИНАЧЕ Е СТРАЩШНА РАБОТАТА.


02 Януари 2013 15:28 | СИМЕОНОВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДОТОГА ЩЕ СЕ ГРАБИ УЧИЛИЩЕТО В ЧЕРВЕН БРЕГ ТАМ НЕМВА КМЕТ ОТИ И ОНА КРАДЕ НАРАВНО С ДРУГИТЕ АЙЗУЦИ. ГОСПОДИН ЧИМЕВ ДА Я ПИТА ЗАЩО СИ ОТКАРА ПЕЧКА НА ВЪГЛИЩА ОТ УЧИЛИЩЕТО И ЗАЩО ПРЕДАВА ПЕЧККИ ЗА ЖЕЛЕЗО АМАН ОТ ПРОСТИ УПРАВНИЦИ У ТОВА СЕЛО. ДВЕ ДУВИ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ АМА Е ОТ УПРАВАТА КОИТО САМО МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВАТ ЧЕ СА Я ИЗБРАЛИ ОТ ТАЯ ПАРТИ ДА ИМ УРОНВА ПРЕСТИЖО


02 Януари 2013 15:46 | джамбаз
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Е какво толкова е станало? Посъбрал малко парички за първоначален капитал от рекет, харесало му и продължил да си събира. Но нали отвреме навреме продава по някоя колица и внася някакъв данък в хазната.


02 Януари 2013 16:26 | Киро
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Циганизирани безскрупулни алчници! Безсрамни рекетьори, измамници и насилници! Това са тези от клана Кацови.


03 Януари 2013 10:04 | селянин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И аз си купих кола от Дупница. Хубава, гиздава като Кацовско циганче..... Сега си скубя косите и ходя пеш.


03 Януари 2013 10:26 | до селянин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Защо си си купил от марката "Кацовка"?
Иди и си купи мляко "Киана" и хляб "Рай" и ще имаш завършен цикъл.


03 Януари 2013 11:00 | COKO/BOKO
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

А, БЕ МИСХОЦИ, ТУКА ПЛЙУЕТЕ, А НА ВУН ИМ СЕ МАЗНИТЕ
*Кирилизиран коментар.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар