Търсят с конкурс политически неутрална чистачка да лъска кабинетите на прокурорите в Благоевград

29 юли 2011 00:16   15 коментара   26618 прочита
Е. Атанасова
Е. Атанасова


Е. Атанасова

11 задължителни и десетина препоръчителни документа, готовност да изпълнява перфектно 10 ежедневни ангажимента и да отговаря на 4 специфични изисквания са необходими на чистачката, която Окръжна прокуратура - Благоевград търси с нарочен конкурс.

Съгласно обявата, подписана от окръжния прокурор Елка Атанасова, всяка кандидатка да лъска кабинетите на държавните обвинители, тоалетните и стълбището трябва да подаде писмено заявление за участие в конкурса, нотариално заверено копие от дипломата си за основно образование, копие от личната карта и подробна автобиография, медицинско и свидетелство за съдимост, декларация, че не е осъждана, документи за трудов, осигурителен и служебен стаж, удостоверения от 3 институции, включително и от самата Окръжна прокуратура, че срещу нея няма образувани досъдебни производства, и за капак - декларация, че е политически неутрална.

Държавното обвинение е отворило широко врати за бъдещия кастинг и е дало картбланш на мераклийките да подават и други документи, удостоверяващи придобита образователно-квалификационна степен, правоспособност, че дори и компютърна грамотност. Прокуратурата иска още документ, че кандидатът има умения за заемане на длъжността, макар да не е ясно кой в България издава дипломи на правоспособни чистачки. Добре е хигиенистът да представи и препоръки от предишен работодател, уточнено е в обявата.

Чистачката трябва да притежава “лоялност, сръчност, оперативност и изпълнителност”, да работи в екип и да има “познания за реда и начина на употреба на уреди и препарати за почистване и дезинфекция”.

Мераклиите за чистачки имат срок до 27 август 2011 да подадат документите, а на събеседването комисията ще ги оценява по нестабилната система. Заплатата, която ще получава чистачката, по непотвърдена информация е около 400 лв.

15 коментара
29 Юли 2011 09:32 | 123
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

тия са ненормални


29 Юли 2011 09:41 | 11
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Браво.... така се прави конкурс/с нотариално заверена диплома за основно образование! /А другите конкурси как ги правите? По симпатия ли...?


29 Юли 2011 10:01 | БЪЛГАРКА
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

БОЖЕ, БОЖЕ СЛЕЗИ СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИЙТЕ. КАК НЕ СА ПОЙСКАЛИ ДИПЛОМА ЗА ВИСщЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ТО ТОГАВА НИЕ БЪЛГАРКИТЕ ТРЯБВА ДА ИСКАРАМЕ КУРС КАК ПРАВИЛНО ДА СИ ПОчИСТВАМЕ ДОМОВЕТЕ


29 Юли 2011 10:22 | сссс
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

а диплома за космонавтдали трябва...!?


29 Юли 2011 12:09 | ABC
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Търсите под вола теле. Хора не се заблуждаваѝ те, всичко се знае. Конкурса е проведен, само 50 лв. за документи. Другото е за масовост и подпомагане с финанси съда.


29 Юли 2011 12:43 | Elka Zelka
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Не плашете хората... Махнете снимката на Круела Девил!


29 Юли 2011 13:25 | колега
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

атанасова вземи младенов началника на руп сандански нали ти е стар интимен приятел


29 Юли 2011 13:38 | хаххаа
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Стар интимен приятел ли..... хаха.
С тази Атанасова се разминах при старият монопол.
Познах я от вестника, нали се я снимат и обичала много купоните.
Е чак ме отврати, въпреги, че беше изтупана с кустюм.
Всеки си има вкус за жена, ама мерцедес да не чака пред врата после като подарък не бил легнал с нея. Няма такова спижулено, притворило очите и смръщено същество със самочувствие до небесата. С такава презрение гледаше, хем по телефона говореше.
Тешко му на интимният и приятел. Тук злоба. Споделям впечатление от среща по улицата. направо се изплаших, като ли да те целуне тази.
От Атанасова и от онази ПР-ката на община Благоевград..... пази Боже


29 Юли 2011 20:04 | Хигиенист
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Господа от Окръжна прокутатура, служители на закона, отговарям на всички условия, с изключение на едно - не съм чистачка, а чистач. Не знам коя е причината да търсите непременно хигиенист от женски пол за длъжност, която по никакъв начин не изисква представителите на другия пол да бъдат изключени като кандидати. Чувсатвам се дискриминиран и лично обиден и ако не промените незабавно изискванията относно пола (или не представите убедителна обосновка защо игнорирате мъжете), ще бъда принуден да се обърна с иск към съда заради проявата ви на дискриминационно отношение към представителите на мъжкия пол.


30 Юли 2011 09:40 | ...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Писна ми тази грозна коза да я гледам по пресата.
Още сутринта ми се сгажда.


30 Юли 2011 11:12 | vvvv
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

вай-вай, а що не са записали и честни сини очи?


30 Юли 2011 22:38 | BOJIK
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Наи добра за местото ще е Краса Терзиева, МИНАЛА ПРЕЗ СИТЕ ПАРТИИ, КОМПЕТЕНТНА ЗА ВСИ4О, АБЕ ЗНАЕ МНОГО, АКО СЕ НАЛОЖИ МОЖЕ И СЪДИА ДА ЗАМЕСТИ С КОМПЕТЕНТНОСТТА СИ, не 4акаите щото друг може да наене ПЕНКИЛЕРА...


01 Август 2011 15:17 | сос
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ами аз съм докторка с 20 годишен стаж но не мога да събера препоръките, защото все съм си доктор, дали ще ме вземат за чистачка чеми писна от тъпотии в здр. каса


02 Август 2011 00:27 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Някой много си го чеши с Краси Терзиева но явно наистина няма кой да го почеши на него та се чуди как да си го потърси. Ела и кажи направо бе помияр ще ти влезем в положение само не се излагай по форумите Така до никъде няма да я докараш. Четох коментариите ви със нея във фейса ама наистина ти няма до никъде да стегнеш така и малкото хора които те уважават в Гоце Делчев и те ще ти обърнат гръб. Знаем че сега се стараеш да заемеш празната ниша но веднъж невярна статия втори път и на третия някой ще ти счупи главата както вече имаше такива случаи заради твоите измислици .Така не се прави това е много долно и непочтено. Ще ти одарят тоягите бъди сигурен.


03 Август 2011 07:48 | пак докторка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И аз съм докторка, но с 30 годишен стаж. Така че очаквам да ме предпочетат за чистачка пред по- горната докторка с 20 год. стаж. Имам две специалности, говоря немски, френски и английски, имам специализация по здравен мениджмънд, шофьорска книжка и ...много добра визия!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар