Съветникът В. Личков: Започнахме процедурите за създаване на модерен кооперативен пазар до ГУМ - Петрич

17 ноември 2009 00:20   8 коментара   17003 прочита
В. Личков
В. Личков


В. Личков

Стартирахме процедурата за обособяване на нов кооперативен пазар в Петрич, в района на улица “Тома Митов”, в непосредствена близост до ГУМ, който и сега се ползва от търговци, но няма никакви условия, съобщи вчера председателят на постоянната комисия по стопанисване и управление на общинската собственост Велик Личков.

Направихме оглед, разговаряхме с хората, поискахме от Общинската администрация да направи пълен анализ какви средства ще бъдат необходими и за какъв период от време ще бъдат възстановени вложените инвестиции. Дали ще се правят съвременни навеси, или ще се монтират будки, допълнително ще бъде решавано. Трябва да има условия за търговците, както и тоалетна, а не, както е сега - да ползват тревните площи, обясни Личков.


Още за: пазар   Петрич   В. Личков   Още от: Бизнес

Принтирай статия
8 коментара
17 Ноември 2009 09:42 | Петричанин
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

И да не дадете друг да го прави пазара.Само кръг Авалон, нали?


17 Ноември 2009 10:01 | джони рон
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

Петричанино ти какво искаш в тая криза.На кой да го дадът.Ако не на авалон то на растер юг.Все наши хора.Пък ние да го д.......ме.И не си мисли че ще го направят кой знае какво важно е парите да се вземат че няма време още две године и адиос.


17 Ноември 2009 10:14 | Социалдемократ
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

А бе и ти нещо много взе да се буташ ,къде не ти е работа .И вашта партиа сте все тъпаци. Цветни комунисти. Нали искахте ВИКса пък пазара. Аман от нещастници.


17 Ноември 2009 13:06 | ЧУРУКО
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

НЕ ПОМНЕТЕ ЛИ КАК ВЗЕХМЕ ПАЗАРА С ПОМОЩА НА КМЕТА,ТАКА ЩЕ ВЗЕМЕМ И ТОЗИ. САМО ЧАКАМЕ КОЦЕ МАЦЕ ДА СИ ДОЙДЕ.ЯКА ВИ ДУША.


17 Ноември 2009 13:10 | ПЕТРИЧАНИН
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

ПО СЪЩАТА СХЕМА,КАТО ПАЗАРА ЩЕШЕ ДА ИЗДУХАТ И ГУМА,НО НЕЙСЕ.


17 Ноември 2009 13:14 | СЕВЕРИН
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

ЗАПОЧВА РЕВАНША ЗА БОЛШИНСТВОТО В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ПРАВИ ГЕРБ,ИЛИ ЧАКАТ СВОЯ РЕД.


17 Ноември 2009 18:04 | Ilia Kostov
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Давайте така, въобще не обмисляйте нещата /не че, до сега сте го правили/. И да не вземете да правите пазар със съвременни навеси или будки, че тогава въобще никой няма да ходи на пазар.Добре си е и така - съвременна картинка от 18ти век. Най-добре се консултирайте с Коце Маца или Влахов, как точно искат да им направите пазара, че да не харчат пари после.


17 Ноември 2009 21:20 | петрич
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

То е ясно на кой ще го дадат-на Влахов и Венцо Митински(Стройком 5). Поръчката ще бъде възложена от зам.кмета слънце Христо Георгиев. В крайна сметка той сега е на гребена на вълната-защо друг да краде вместо него? А пък и той -човечето от кал-има къща за довършване на гаджето в центъра на Петрич.Ката Цръцлата многоо плаче,иска вече да се нанася в новия бардак, пък той още не е покрит..... А пък тя като е тъжна не прави "свири,свири,щурче" в кенефите на "Авалон". Изобщо много е натопорчена работата......
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар