Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

–»ќ—¬ секна мераците на благоевградчанина √. —андев за откриване на цех запроизводство на сокове и нектари в благоевградското село ѕокровник


13 ноември 2019 11:48  10 коментара   29600 прочита–егионалната инпекци€ по околна среда и водите /–»ќ—¬/ спр€ инвестиционни  намерени€ за отвар€не на цех запроизводство на сокове и нектари в благоевградското село ѕокровник .ѕредложението на фирма „ лас ≈нерджи“ ≈ќќƒ към този момент остава неизпълнимо. ѕричината е, установени пропуски от страна на фирмата при представ€не на предложението.

“е са свързани с неизпълнени изисквани€ от «акона за опазване на околната среда и «аконаза биологичното разнообразие. ќт възложител€ е изискана информаци€, свързана с технологична схема на производство, вид на оборудване, с което се предвижда охлаждане на складовете за суровини и готова продукци€, прогнозно количество наотпадъчните води, преди включване в канализационната мрежа на село ѕокровник. 

“акава информаци€ обаче не е подадена в указани€ срок на –»ќ—¬, с което институци€та е прекратила процедурата по реализиране на инвестиционното намерение.

— това обаче не се отмен€т правата зазапочване на нова процедура по реда на нормативната уредба по околна среда. –епортерска проверка на struma.com установи, че инвестиционното намерение цели да се изград€т мощности за преработка на семкови плодове-€бълки.

„–еализаци€та на проекта е свързана с внедр€ването на съвременни производствени мощности и технологични схеми според пазарните изисквани€ закачество, хигиена, безопасност и трайност на произвеждане на храни. »зграждането на базата ще реши н€кои от социалните проблеми в района на Ѕлагоевград, както при производството на плодове, така и в при преработването им“, пише в част от инвестиционното предложение.

—поред него е предвидено преработката годишно да достига 257 тона от които да се получават 192 тона газиран плодов сок при продължителност на сезона 82 дни.  ъм този момент обаче инвестиционното намерение на фирма „ лас ≈нерджи“ ≈ќќƒ, с управител √еорги —андев, е неприложимо. ѕрипомн€ме, чесобственикът на фирмата, бе съдружник в пицари€ „ѕрего“ с Ћюбомир ћихтарски,който изнесе сво€ бизнес в столицата.

÷вети »ванова 

 ќще от: Ѕизнес
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

13 ноември 2019 12:52 | ѕешо
ќценка:
16
 (
28
 гласа)

÷ъфна и върза »кономиката на Ѕлагоевград та спр€хме инвестици€ ...заради –»ќ—¬. ј искаме нови работни места... явно тр€бва да се отчетат с он€ дебелак вечен шеф, който се отдаде на много партии. »цо кмето и шофьорчето ще свършат работата.


13 ноември 2019 12:54 | —имитли€
ќценка:
25
 (
29
 гласа)

÷вети цвети, ц€лата стати€ е пълна с правописни и пунктуационни грешки. ∆урналист?


13 ноември 2019 15:57 | —тон
ќценка:
10
 (
22
 гласа)

≈ това е превърнаха ни в послушни работници на ниски заплати.... значи тъпчо ти псуваш риосв че всеееее пак искат то€ плазмодии да покрие н€какви изискван€ що годе, и не приемеш, че климата се промен€ от това, че сме мръсни създани€ човеците и само цапаме и, че на местно ниво цел покровник ше диша разни гадории за тва, че на сандев не му се дават пари за оборудване..... тъпако мисли ако можеш.... ше наеме сина ти на работа и пак по та€ логика нема да иска да му плаща или ше ги гърчи на 550 600лв ...и щу има икономика и бизнес ама за то€ гърбуч сандев не за теб и мен и децата


13 ноември 2019 16:30 | ‘iскл
ќценка:
14
 (
22
 гласа)

–иосв не са ви виновни, пишман бизнесмени, по-добре без т€х.


13 ноември 2019 18:52 | ?
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

ўо не припомните за баща му  ире Ѕългарчевеца дето го осъдиха, че е скрил 500000 лева печалба от общината в Ќј–ќƒЌј ћ≈Ѕ≈Ћ ќќƒ? —ега с парите на Ѕлагоевград строим цехове


13 ноември 2019 20:52 | ....
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

“очно те€ измамници, наричащи се сами и н€кои от гъзолижещите медии "бизнесмени", ви гарантирам, че по никакъв начин не помагат на града.
»ли дават ниски заплати на хората, или въобще не дават. »ли не плащат данъци.
» за какво са ни такива пи€вици?


13 ноември 2019 21:58 | Ќедеволни€
ќценка:
3
 (
19
 гласа)

“очно така !!! нищо никой да не прави в този град . ћоже да се по€ви н€кой инвеститор който да плаща по 3000 -4000 лв и да не работим, само коментари да пише и да хейтваме .....


13 ноември 2019 22:45 | Ѕриндо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ј, така, нищо да не се случва, че моето проститутче нема да мое се оправи


14 ноември 2019 15:48 | —тон
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ћалей какво е това недоразумение дето едва пише и на шльоковеца мале мале.... нема да стане адвокат от теб пич... мнооо си тъп и елементарен.... а какви доводи имаш лелеее н€кой писал стати€ против сандев!!!! кретенче в стани€та пише какво що черно на б€ло нема обвинени€ към никой ти €вно не си усп€л да € прочетеш гладко.


15 ноември 2019 22:26 | треньорът
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

е кой е пък този —андев като немаш пари и връзки си никой мухльо.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.