Професионализъм и качество в Благоевград, близо до клиента! АВТОГРАНД! - Една от най - големите фирми за внос и дистрибуция на авточасти ви очаква с обновен търговски обект

20 май 2019 11:11   4 коментара   22729 прочита


"Автогранд" - една от първите и най-големи фирми за внос и дистрибуция на авточасти - Ви очаква в обновения си търговски обект в Благоевград. С освет на обекта, който се намира на бул. „Васил Левски“ №38, екипът на фирмата отвори нова страница в автомобилния живот на Благоевград. Професионализъм, качествено обслужване и изключително зареден склад очакват жители и гости на града, които искат да намерят необходимите им артикули. На екипа и присъстващите на символично поставеното ново начало, управителят Даниел Спасов пожела здраве, успехи и много клиенти, които да получават винаги най- доброто, както през годините, в които Автогранд е на пазара.

„Амбицията ни е да предлагаме най- доброто за нашите клиенти. Мотото ни е „Близо до клиента!“ Важно е както обслужването, така и наборът от висококачествени авточасти, масла и химически продукти за леки и лекотоварни автомобили“, каза управителят Даниел Спасов.

Фирма Автогранд ООД е създадена през 1997г. и е специализирана във вноса и дистрибуция на авточасти, масла и химически продукти за леки и лекотоварни автомобили. Автогранд поддържа собствена мрежа от регионални складове и магазини, на територията на България. Приоритет за фирмата е висококвалифицираният екип, готов да предложи решение за всеки, както и отличното качество, професионално и бързо обслужване с цел - доволни клиенти. „Основните ни принципи са коректни взаимоотношения с нашите партньори, поддържането на оптимални складови наличности и адекватна ценова политика. Въз основа на това компанията се ползва със заслужено доверие и поддържа имиджа си на утвърден професионален и стабилен партньор“, допълва управителят Даниел Спасов.

Всичко за вашия автомобил, може да намерите в магазин Автогранд на бул. „Васил Левски“ №38 в Благоевград и да се уверите в богатата наличност и коректно обслужване.

Цвети Иванова

 


Още за: авточасти   Автогранд   обект   Още от: Бизнес

Принтирай статия
4 коментара
20 Май 2019 13:12 | Николай Цветков
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Много успехи Дани! Само нагоре по стълбицата!!!


20 Май 2019 13:52 | Колега
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Браво, Дани! Все напред и нагоре!


20 Май 2019 19:49 | майсторо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

всички чарколяци с ВЕЧВ ментелаци-китай, туркиш и тем подобни реплики.... а цени като за Формула 1


21 Май 2019 08:35 | Уш майстор уш некав такав
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Железна фирма Железни хора Данка обичам те Педро ше го скъсам
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар