Петък вечер в Благоевград: "Raffy" и Любо изпразниха кафенетата, най-новото заведение в областния център се пука по шевовете от клиенти

27 септември 2014 13:43   6 коментара   28396 прочита


"Raffy" и Любо предизвикаха истински фурор в петъчната вечер в Благоевград. Поканен да гостува на най-новото заведение от веригата "Raffy" в областния център снощи, Любо от група "Те" наистина привлече малки и големи в ресторанта на пъпа на града.

Щур купон и луди емоции огласиха центъра. Заведението се пукаше по шевовете от посетители, които видимо се разтоварваха с хитовите парчета на Любо. "Raffy" бе най-шумното място в Благоевград снощи. Да се насладят на кухнята и Любо бяха пристигнали и гости от София, сред които и собственикът на веригата заведения "Raffy", който разпусна в компанията си на една от масите в заведението. И докато купонът тук бе на макс, картинката в съседните заведения и кафенета беше просто плачевна. Заведенията на топ ресторантьори в съседство бяха празни. Истината е,че да лежиш на стара слава без да се стараеш да привличаш клиенти и да осигуряваш всякви възможности за забава и добро прекарване на клиентите, няма да стане. И понеже Благоевград е европейски, с много млади хора искрено се надяваме "Raffy" да вдигне летвата и да посъбуди съседите в условията на една градивна конкуренция.

М. Иванов

Докато "Raffy" се пукаше по шевовете, така изглеждаха другите заведения в центъра на Благоевград


Още за: рафи   любо   Благоевград   Още от: Бизнес

Принтирай статия
6 коментара
27 Септември 2014 14:18 | Боби
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Ха ха! Смешника Иванов! .Raffy. =. Plazza.! Тъпотия голяма стана нашия град!


27 Септември 2014 15:13 | mmmmm
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Бум на тежките алергии, предизвикани от кърлежи, комари, оси, пчели и стършели, отчитат за изминалите летни месеци медиците от благоевградската болница, съобщава struma. com, това е от Блиц, коректно цитират първоизточника !!!!


27 Септември 2014 22:59 | грejн
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

до последния..... утре откриват точно такова заведение, на ъгала на Джеймс баучер, на 15 метра от кръстовището посока Уни кредит банк, въпросното заведение е с пиано, или иначе казано оригинално пиано бар Блейз. Иначе в Рафи/Плаза беше супер, макар и на стенд бек т. е. не на плейбек.


28 Септември 2014 07:10 | Вътрешен
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

На Рафи им се получава, защото знаят, че за да изкараш трябва и да дадеш! Нещо, което повечето клисари-чорбаджии не го прилагат.


29 Септември 2014 11:11 | пирин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

На вниманието на Община Благоевград - това заведение дали има разрешение да се вдига такъв шум до полунощ. Питате ли живущиет в центъра как им е.


03 Ноември 2014 01:36 | .......
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Това е най- уникалното място в града, храната е страхотна и порцийте са огромни, с маоята приятелка си поделихме огромна телешка пържола която беше страхотна, количеството и качеството оправдават средствата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар