Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ћехана Д»збатаУ в Ѕлагоевград отново на тезг€ха на съди€ изпълнител


16 юли 2019 15:36  1 коментар   12534 прочита»звестната механа „»збата“ в Ѕлагоевград отново е на тезг€ха на съди€ изпълнител. Ќезависимо, че през години мнозина се опитваха да „съжив€т“ местното заведение, резултатът е поредното му об€в€ване на търг. Ќаддаването стартира от от 60 160. 00 лв.

ћеханата, собственост на фамили€ —пасови, с фирма „≈–» -26“ ≈ќќƒ, и е об€вена за продан заради дълг към банка задължени€ към банкова институци€.

„»збата“, ко€то се намира на крачки от пощата в Ѕлагоевград, през годините се опитваше да привлече клиенти с различни трикове.

«аведението предлагаше обедно меню, вечер имаше жива музика, компании € избираха заради автентични€ ѝ вид. ƒали ще намери своите нови собственици и ще стане ли отново механа или помещението ще смени своето предназначение ще стане €сно, след об€вената дата за търга - 13 август., ако се €в€т купувачи

 . “одоров

ќще за: »збата  механа  търг ќще от: Ѕизнес

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

22 юли 2019 16:43 | 1234
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒайте € на √радевеца
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.