Мегамагазинът за мебели “Станков” не издържа на 10 000 лв. наем в Благоевград и фалира 4 м. след откриването

26 август 2009 00:20   3 коментара   82271 прочита
Един от собствениците на “Мебели Станков” - Димитър Станков
Един от собствениците на “Мебели Станков” - Димитър Станков


Един от собствениците на “Мебели Станков” - Димитър Станков

Съсобственикът на офис сградата “WAVE CENTER” Ив. Пилевски: Пред мен бизнесменът призна, че се е оттеглил и от Сандански, отказва се от търговска дейност, ще заложи само на производството във фабриката си

Един от най-мощните предприемачи с бизнес в Пиринско Димитър Станков, собственик на марката мебели “Станков”, се изнесе вчера от магазина си в Благоевград. Той плащаше по 10 000 лв. месечен наем за шоурум в една от най-модерните офис сгради в областния център на Пиринско “WAVE CENTER”, до автомивка “Пилевски”.
Причините за оттеглянето на мебели “Станков” от областния център на Пиринско са много - освен наема от 10 000 лв. месечно, финансовата криза и безпаричието на българина свиха рязко пазара на мебели и се стигна дотам, че в някои дни да не влиза нито един клиент и касата да е без стотинка оборот. Фалитът на магазина в Благоевград идва само 4 месеца след гръмкото му откриване, за което бяха поканени много гости и представители на бизнеса и политическия елит.
Съсобственикът на офис сградата “WAVE CENTER” Иван Пилевски коментира: Димитър Станков напусна помещението, което бе наел в Благоевград, закрил е и магазина си в Сандански.


Още за: Д. Станков   шоурум   закриване   Още от: Бизнес

Принтирай статия
3 коментара
27 Август 2009 10:37 | благой давков - Дафко
Оценка:
-27
 (
233
 гласа)

Споменаващият цените в евро Иван Пилевски е щастлив ,че друг късметлия има шанса да наеме помещенията .


10 Март 2010 14:35 | mac44
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

абе не мога да разбера, как така за този цървул се говори като за крупен бизнесмен, като той си е дребен селски хитрец от някъде край София?


14 Октомври 2010 23:06 | АБВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой му купува на тоя мафиот мебелите, та си направи и сметката, че може да плаща наем от 10 000 лв. Имам вътрешна информация, че служителите му работят с трудови договори, на по 240 лв, плаща задължителните за съответната длъжност социални осигуровки, които са на 340 лв, а те всъщност получават около 1 000 лв. Алоооо, данъчните спите бе! Я вземете си оправдайте заплатите дето ви плащаме ние данъкоплатците и озаптете тая сган.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар