Новините на югозападна България
Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си  Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си © Сн.: iStock.comЯжте повече банани и авокадо, ето защо
   РегистрацияЗабравена парола

Крупен обект край борсата в Кърналово! Ексдепутатът Д. Танев строи единствен по рода си, модерен агромол за земеделска техника и консумативи в Пиринско!


4 декември 2018 11:32  40 коментара   26117 прочитаБазата е единствена по рода си в областта, ще подпомага изцяло земеделските стопани с всичко необходимо


Бившият депутат и лидер на ПП ГЕРБ в Петрич Димитър Танев строи над голямата борса за земеделска техника и консумативи, необходими за цялостния процес в земеделието.

Борсата, която се разпростира на няколко декара площ, е най-голямата по рода си в Пиринско. Разположен близо до зеленчуковата борса в село Кърналово, обектът ще разполага с магазини, селскостопанска аптека и зала за селскостопанска техника Има открит зеленчуков пазар, където земеделците ще имат възможност да продават стоките си при перфектни условия, затворени магазини, луксозно кафене.

Борсата е разделена на няколко подобекта. Разполага с хладилна база, където се строят клетки с хладилни камери за търговия на едро Те ще обслужват земеделски стопани, производители на местни стоки. Борсата ще разполага с магазин за продажби на стоки необходими за земеделието, модерна линия за производство на био разсад с камери за покълване, с миксер за почвите и манипулационна.

Ще се изкупуват зеленчуци от местните производители, които ще се обработват и пакетират и ще бъде оказвана помощ на производителите за реализацията на стоките им на пазара.

"Петрич Агро" е името на този своеобразен Агромол, където земеделските стопани ще имат всичко, от което се нуждаят., на едно място...

Според запознати подобен обект няма на територията на областта. Обектът е на финала, скоро Петрич ще се похвали с придобивка, която ще облекчи работата на земеделските стопани в целия регион и най-вече Петричко, където земеделието е основен поминък.

П. Иванова

Още за: обект  борса  процес Още от: Бизнес

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


40 коментара

4 декември 2018 11:47 | Гошоскочилошо
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Що пара е откраднал!


4 декември 2018 12:43 | Митко
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Е, па екс депутат ще строи модерен мол, оти е откраднал пари. Аз как да строя с една минимална заплата, която дават в тая измислена държава. Нека строят, па може и на оне свет да си ги занесат откраднатите пари и имоти.


4 декември 2018 13:12 | Байко
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Мисля си - след като един с нищо незапомнящ се депутат прави това, какво ли би направил след време неговия бивш ШЕФ?


4 декември 2018 13:26 | земеделец
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Откраднал-неоткраднал ама това, което е построил е нещо много хубаво за района. Защото много от т. нар. кредитни милионери, които взеха куфарчетата с пари нямат и спомен от тях-излапаха и прахосаха всичко. Да не говорим и за някои др. минали през политиката. Дано има усет и акъл и да развие това предприятие. Успех!


4 декември 2018 13:29 | koko
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

а сега видяхте защо е било нужно осветлението от кърналово до борсата. а сега разбрахте и канализацията на борсата защо беше направена. все за танев. а сега общината да провери какъв е проекта и как е отразена вик и каналицационната система. кольо стоянов да провери дали има всички документи с пътното. тогава ще кажа че има държава. всичко според там е нередовно. бръчков провери тая работа или си остана приятел с този "много честен "бивш дупетат


4 декември 2018 13:58 | Аз
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Земеделието е основният поминък, каквае тази глупост


4 декември 2018 14:08 | Не народ а ПЛЕМЕ
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Злобата в душата човек не може да изтрие. Един човек прави нещо хубаво, а те плуят. Без срам и свян. Крият се като мишки зад мониторите е пишат ли пишат. Но вие друго не можете, затова сте родени. За МИШКИ зад мониторите...


4 декември 2018 14:36 | хаха
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

че тоя кога преобразува нивите в градска черта ? Няма подобна информация в държавен вестник. Следователно върху тия ниви не може да строи. Предполагам че даже и проект няма. А сега като е строил даже по закон не може да преобразува земята и да извади ПУП. Сега гледам и ще консервира, тихомълком му прекараха вода уж само за питейни нужди а сега както се вижда ще я ползва и за други неща. А в нашето село лятото ще се чудим защо няма да има вода за миене. Щото Танев е най-ниската точка и при него вода винаги ще има за консервиране.


4 декември 2018 14:41 | до Не народ а ПЛЕМЕ
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

И кое му е хубавото ? Че ще остави цяло село без вода лятото заради личните си интереси и печалбарство ли ? И каква е тая глупост че земеделството е основен поминък ? Някой сетил ли се е да види процентно колко хора се занимават с това ? А това че селата все повече обезлюдяват благодарение на хора като тоя ? В общината има села дето повече от половината жители работят в чужбина щото тук пари не се изкарват. Със земеделие се занимават основно стари хора и тук там някой по-млад, докато още не е офейкал навън. Скоро нивите ще пустеят и няма да има кой да ги работи.


4 декември 2018 14:47 | алоо струмата
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ей я по-сериозно. Какъв МОЛ Ви се привижда ? Най-обикновена агроаптека, с кафе и хладилници. Блазе им на тия дето ще работят там. Тоя е толко гламав че ще го крадат на поразия. Поне по още една -две заплати ще си докарват. В толко голям обект нема начин да хванеш кражбите. Та от тая гледна точка верно ще подпомага района :)


4 декември 2018 15:05 | Аполин
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Това се строи за всички, не ви ли е срам, това е направено за хората и, ще върши страхотна работа на производителите в общината. Много злоба, много нещо, но нормалните хора, ще разберат, че това се строи в техен интерес.


4 декември 2018 15:37 | Танев
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Това се строи само и единствено в мой интерес. Аз да не съм луд да правя нещо за чужди интереси. Ей на тия прости селяни от Кърналово им взех тока и водата, сега ще им взема и паричките дето изкарват от земеделие. Така де, беден търговец няма, бедни са балъците дето се потят от сутрин до вечер за без пари и каквото са изкарали на края на деня да го дадат на мен.


4 декември 2018 15:41 | Гражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

На това кръстовище, на няколко пъти станаха тежки птп-та дори и със жертви. Тая борса ли е, мол ли е, както е построена точно на кръстовището и както се вижда не е затворена, ще може да се влиза и излиза от нея директно на кръстовището. Очаквайте увеличаване на смъртните случаи и на катастрофите на това кръстовище.


4 декември 2018 15:52 | Данчо
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Некой си е направил пералня да си изпере крадените парички от народа и парите на сина му от наркотиците. Нищо, господ гледа и връща с лихвите.


4 декември 2018 16:06 | майстор
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Преди години му бихме сонда на тоя. Още не ни я е платил. Но сондата е напълно незаконна. Не е регистрирана в басейнова дирекция нито си плаща за нея. Явно няма да му върши работа за консервиране та си е прекарал и вода от водопровода в Кърналово.


4 декември 2018 16:52 | не сме будали
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Това с агро аптеката е колко да замаже очите на селяните и да ги лъже че уж прави нещо за тях. Ще им пусне нещо по на цена да им светнат очичките и докато овцете блеят никой няма да се сети да пита що няма вода и къде отиде тока. На всеки е ясно че от агро аптека пари не се печелят. Има толкова много конкуренция че всеки бъхти там за една заплата. За тоя е ясно че не прави това за една заплата на месец. Истинските пари са в прекопуването и препродажбата на селскостопанска стока и особено в консервирането. Тая вода, тоя ток и тая голяма канализация дето му ги прекараха не са заради една аптека. Истинската цел е друга, щото парите са там. Че той само да отдава под наем това място централно до борсата ще изкарва повече пари, отколкото ще му носи аптеката. Както казах аптеката е да затвори устите на селяните. Истинската цел е тихомълком да започне да консервира стока и да носи към София. А скоро ще започне да внася и зеленчук от Гърция. Не само няма да подпомага тукашните земеделци....


4 декември 2018 17:18 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Най-достоверен е "не сме будали" .


4 декември 2018 17:26 | Кауша
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Лесно се строи с открадната пара, но като няма държава така ще е


4 декември 2018 18:24 | Митинлия
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Явно сонджа са го правили кърналовалийските "познавачи" ялови не е излезнала вода затова и не ви е платил и той както и аз не ви платих, сещаш се кой съм, нали? От Митиново. Като неразбирате от нещо не лъжете хората че има вода и ки излезе или пък не говорете че не ви плащат хората. Некадърници!


4 декември 2018 18:25 | Стойков
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Можал откраднал, неможали-гледали и злобни коментари писали :)


4 декември 2018 18:39 | Zapoznat
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пълен крадец и непрокопсаник. Раздаваше правосъдие като беше депутат, уволняваше, назначаваше като че ли Петрич му беше бащиния.
Дано някой ден да се почувстваш както хората които се опитваше да уволниш.


4 декември 2018 18:46 | Бойчев
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ДО РАЗБИРАЧА НА КАТАСТРОФИТЕ-ВИЖДАМ МАНТИНЕЛИ НА ПЪРВАТА СНИМКА А И СЕКИ ДЕН МИНАВАМ ОТТАМ -ИМА МАНТИНЕЛИ НА ЦЕЛОТО КРЪСТОВИЩЕ. КАТАСТРОФИТЕ СТАВАТ ЗАЩОТО СЕ КАРА БЕЗУМНО НА НОВИО ПЪТ И ПРАВ УЧАСТЪК И ТАМ ТРЕБВА ДА ИМА КАМЕРА. САМО ТВА КИ ОПРАЕ НЕЩАТА.


4 декември 2018 18:48 | Росен Стоянов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Сегашнио депутат е дарбетер. Гоше мамин шо стана стадионо нали ки го върнехте ма петричании?


4 декември 2018 18:51 | БОЖИНОВ
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Динев и Бръчков по големи лъжци и апаши излезнаха от Танев. Динев му е подарил мезонет на Бръчков и затова сичките материали за санирането се купуват от на Динев фирмата-зида92 на двойни цени!


4 декември 2018 19:16 | Динев
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Тоя Танев, потурко, построи незаконно хале. Каде сте видели и 4ули и по кой 4лен му разрешават и кой архитект постройка до входа на летище??? Хаха!!! това само в Петрич може да се случи


4 декември 2018 19:56 | КОНТРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ИМА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ, ПО ГОЛЕМИЯТ ОБИР В БЛАГОЕВГРАДСКИ ДОМ БЛИЗО ДО ПОЛИЦИЯТА НА 25 СРЕЩУ 26 НОЕМВРИ ?


4 декември 2018 20:01 | СТОЙО
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тва не е летище от 40 години бее коуегаа тва е малилак :)


4 декември 2018 21:03 | Зверо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако е построено с честно спечелени пари, добре!!! Ако е с открадната народна пара..... Господ гледа.


4 декември 2018 21:12 | Филип
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

АЛЧЕН И СТИСНАТ ГЪЗ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН БИЗНЕСМЕН- КАТО ЦИГАНИН Е СКРЪНДЗА!


4 декември 2018 21:24 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПОЧИСТВАНЕТО СЛЕД ЦВЕТАНОВ...


5 декември 2018 09:03 | до Бойчев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе умньо, снимката е точно където има мантинели. Малко по в ляво имаше мантинела ама вече я нема. Ясно е колко минаваш от там секи ден щом гледаш снимките. Иди на место да видиш как едната мантинела вече я нема а скоро нема да я има и другата. Следващият път като гушне некой букета, близките му да съдят тоя дето е отговорен за липсващите мантинели. Ти верваш ли си че ако има кафе, хората ке обикалят отгоре ? Има да търчат нагоре-надолу за едно кафе и то точно през кръстовището. Така и така му прекараха ток и вода, да земат от герб да му турат поне и един светофар


5 декември 2018 09:54 | Zapoznat
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Танев гюбре, кажи колко милиона откраднахте със сина ти наркоман за селски пасища.


5 декември 2018 15:40 | аз
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

за милиони няма закони


5 декември 2018 18:35 | Дончо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Браво ....станало е много хубаво.


6 декември 2018 06:23 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

...Е РАВНОСИЛНО НА РЕВОЛЮЦИЯ В ЮГОЗАПАДА.


8 декември 2018 18:23 | ПРОВЕРЯВАЩ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На почти целото кръстовище включително и на въпросната сграда има мантинели с изключение на бензиностанцията на марин китанов??? Там защо нема мантинела? Скоро стана катастрофа слаеа богу без жертви но колата почти беше влезнала в бензиностанцията. Излиза че май дпс са по силни от герб?


8 декември 2018 18:31 | ПРАВ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПРАВ Е КОМЕНТИРАЩИЯ ПО -ГОРЕ И НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ МАНТИНЕЛИ ИМА, А ОТСРЕЩА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НЯМА!


14 декември 2018 10:42 | АЗ
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ей за сетен път се уверявам, че човешката злоба и завист нямат почивен ден. Вместо да се радвате, че ще се отворят нови работни места, ще се изкупува стоката на производителите, а само плюете. Но обикновено това го правят некадърниците и злобарите. Не съм адвокат на г-н Танев, но се радвам за направеното от него, пожелавам му успех, да е жив и здрав, да продължава в същия дух, а на пишещите злобари тук ще кажа само едно СРУЩУ НЕГО ДА ТИЧАТЕ, НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕТЕ.


23 декември 2018 19:45 | Нм
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво.


3 Януари 2019 11:43 | Минувач
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аве що стана с тоя МОЛ. Голема реклама, големо нещо и неколко дена след това се спрe секаква работа по обекто. Верно ли сичко пострено там е незаконно ? Танев парите ли свърши или те сбараха на тесно ? Слушам че и главнио архитект е изгонен заради тоя обект. Отказал е да си бутне главата в торбата и да узакони със задна дата далаверите на Танев.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.