Крупен обект край борсата в Кърналово! Ексдепутатът Д. Танев строи единствен по рода си, модерен агромол за земеделска техника и консумативи в Пиринско!

04 декември 2018 11:32   40 коментара   28956 прочита


Базата е единствена по рода си в областта, ще подпомага изцяло земеделските стопани с всичко необходимо

Бившият депутат и лидер на ПП ГЕРБ в Петрич Димитър Танев строи над голямата борса за земеделска техника и консумативи, необходими за цялостния процес в земеделието.

Борсата, която се разпростира на няколко декара площ, е най-голямата по рода си в Пиринско. Разположен близо до зеленчуковата борса в село Кърналово, обектът ще разполага с магазини, селскостопанска аптека и зала за селскостопанска техника Има открит зеленчуков пазар, където земеделците ще имат възможност да продават стоките си при перфектни условия, затворени магазини, луксозно кафене.

Борсата е разделена на няколко подобекта. Разполага с хладилна база, където се строят клетки с хладилни камери за търговия на едро Те ще обслужват земеделски стопани, производители на местни стоки. Борсата ще разполага с магазин за продажби на стоки необходими за земеделието, модерна линия за производство на био разсад с камери за покълване, с миксер за почвите и манипулационна.

Ще се изкупуват зеленчуци от местните производители, които ще се обработват и пакетират и ще бъде оказвана помощ на производителите за реализацията на стоките им на пазара.

"Петрич Агро" е името на този своеобразен Агромол, където земеделските стопани ще имат всичко, от което се нуждаят., на едно място...

Според запознати подобен обект няма на територията на областта. Обектът е на финала, скоро Петрич ще се похвали с придобивка, която ще облекчи работата на земеделските стопани в целия регион и най-вече Петричко, където земеделието е основен поминък.

П. Иванова


Още за: обект   борса   процес   Още от: Бизнес

Принтирай статия
40 коментара
04 Декември 2018 11:47 | Гошоскочилошо
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Що пара е откраднал!


04 Декември 2018 12:43 | Митко
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Е, па екс депутат ще строи модерен мол, оти е откраднал пари. Аз как да строя с една минимална заплата, която дават в тая измислена държава. Нека строят, па може и на оне свет да си ги занесат откраднатите пари и имоти.


04 Декември 2018 13:12 | Байко
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Мисля си - след като един с нищо незапомнящ се депутат прави това, какво ли би направил след време неговия бивш ШЕФ?


04 Декември 2018 13:26 | земеделец
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Откраднал-неоткраднал ама това, което е построил е нещо много хубаво за района. Защото много от т. нар. кредитни милионери, които взеха куфарчетата с пари нямат и спомен от тях-излапаха и прахосаха всичко. Да не говорим и за някои др. минали през политиката. Дано има усет и акъл и да развие това предприятие. Успех!


04 Декември 2018 13:29 | koko
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

а сега видяхте защо е било нужно осветлението от кърналово до борсата. а сега разбрахте и канализацията на борсата защо беше направена. все за танев. а сега общината да провери какъв е проекта и как е отразена вик и каналицационната система. кольо стоянов да провери дали има всички документи с пътното. тогава ще кажа че има държава. всичко според там е нередовно. бръчков провери тая работа или си остана приятел с този "много честен "бивш дупетат


04 Декември 2018 13:58 | Аз
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Земеделието е основният поминък, каквае тази глупост


04 Декември 2018 14:08 | Не народ а ПЛЕМЕ
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Злобата в душата човек не може да изтрие. Един човек прави нещо хубаво, а те плуят. Без срам и свян. Крият се като мишки зад мониторите е пишат ли пишат. Но вие друго не можете, затова сте родени. За МИШКИ зад мониторите...


04 Декември 2018 14:36 | хаха
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

че тоя кога преобразува нивите в градска черта ? Няма подобна информация в държавен вестник. Следователно върху тия ниви не може да строи. Предполагам че даже и проект няма. А сега като е строил даже по закон не може да преобразува земята и да извади ПУП. Сега гледам и ще консервира, тихомълком му прекараха вода уж само за питейни нужди а сега както се вижда ще я ползва и за други неща. А в нашето село лятото ще се чудим защо няма да има вода за миене. Щото Танев е най-ниската точка и при него вода винаги ще има за консервиране.


04 Декември 2018 14:41 | до Не народ а ПЛЕМЕ
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

И кое му е хубавото ? Че ще остави цяло село без вода лятото заради личните си интереси и печалбарство ли ? И каква е тая глупост че земеделството е основен поминък ? Някой сетил ли се е да види процентно колко хора се занимават с това ? А това че селата все повече обезлюдяват благодарение на хора като тоя ? В общината има села дето повече от половината жители работят в чужбина щото тук пари не се изкарват. Със земеделие се занимават основно стари хора и тук там някой по-млад, докато още не е офейкал навън. Скоро нивите ще пустеят и няма да има кой да ги работи.


04 Декември 2018 14:47 | алоо струмата
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ей я по-сериозно. Какъв МОЛ Ви се привижда ? Най-обикновена агроаптека, с кафе и хладилници. Блазе им на тия дето ще работят там. Тоя е толко гламав че ще го крадат на поразия. Поне по още една -две заплати ще си докарват. В толко голям обект нема начин да хванеш кражбите. Та от тая гледна точка верно ще подпомага района :)


04 Декември 2018 15:05 | Аполин
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Това се строи за всички, не ви ли е срам, това е направено за хората и, ще върши страхотна работа на производителите в общината. Много злоба, много нещо, но нормалните хора, ще разберат, че това се строи в техен интерес.


04 Декември 2018 15:37 | Танев
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Това се строи само и единствено в мой интерес. Аз да не съм луд да правя нещо за чужди интереси. Ей на тия прости селяни от Кърналово им взех тока и водата, сега ще им взема и паричките дето изкарват от земеделие. Така де, беден търговец няма, бедни са балъците дето се потят от сутрин до вечер за без пари и каквото са изкарали на края на деня да го дадат на мен.


04 Декември 2018 15:41 | Гражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

На това кръстовище, на няколко пъти станаха тежки птп-та дори и със жертви. Тая борса ли е, мол ли е, както е построена точно на кръстовището и както се вижда не е затворена, ще може да се влиза и излиза от нея директно на кръстовището. Очаквайте увеличаване на смъртните случаи и на катастрофите на това кръстовище.


04 Декември 2018 15:52 | Данчо
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Некой си е направил пералня да си изпере крадените парички от народа и парите на сина му от наркотиците. Нищо, господ гледа и връща с лихвите.


04 Декември 2018 16:06 | майстор
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Преди години му бихме сонда на тоя. Още не ни я е платил. Но сондата е напълно незаконна. Не е регистрирана в басейнова дирекция нито си плаща за нея. Явно няма да му върши работа за консервиране та си е прекарал и вода от водопровода в Кърналово.


04 Декември 2018 16:52 | не сме будали
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Това с агро аптеката е колко да замаже очите на селяните и да ги лъже че уж прави нещо за тях. Ще им пусне нещо по на цена да им светнат очичките и докато овцете блеят никой няма да се сети да пита що няма вода и къде отиде тока. На всеки е ясно че от агро аптека пари не се печелят. Има толкова много конкуренция че всеки бъхти там за една заплата. За тоя е ясно че не прави това за една заплата на месец. Истинските пари са в прекопуването и препродажбата на селскостопанска стока и особено в консервирането. Тая вода, тоя ток и тая голяма канализация дето му ги прекараха не са заради една аптека. Истинската цел е друга, щото парите са там. Че той само да отдава под наем това място централно до борсата ще изкарва повече пари, отколкото ще му носи аптеката. Както казах аптеката е да затвори устите на селяните. Истинската цел е тихомълком да започне да консервира стока и да носи към София. А скоро ще започне да внася и зеленчук от Гърция. Не само няма да подпомага тукашните земеделци....


04 Декември 2018 17:18 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Най-достоверен е "не сме будали" .


04 Декември 2018 17:26 | Кауша
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Лесно се строи с открадната пара, но като няма държава така ще е


04 Декември 2018 18:24 | Митинлия
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Явно сонджа са го правили кърналовалийските "познавачи" ялови не е излезнала вода затова и не ви е платил и той както и аз не ви платих, сещаш се кой съм, нали? От Митиново. Като неразбирате от нещо не лъжете хората че има вода и ки излезе или пък не говорете че не ви плащат хората. Некадърници!


04 Декември 2018 18:25 | Стойков
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Можал откраднал, неможали-гледали и злобни коментари писали :)


04 Декември 2018 18:39 | Zapoznat
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пълен крадец и непрокопсаник. Раздаваше правосъдие като беше депутат, уволняваше, назначаваше като че ли Петрич му беше бащиния.
Дано някой ден да се почувстваш както хората които се опитваше да уволниш.


04 Декември 2018 18:46 | Бойчев
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ДО РАЗБИРАЧА НА КАТАСТРОФИТЕ-ВИЖДАМ МАНТИНЕЛИ НА ПЪРВАТА СНИМКА А И СЕКИ ДЕН МИНАВАМ ОТТАМ -ИМА МАНТИНЕЛИ НА ЦЕЛОТО КРЪСТОВИЩЕ. КАТАСТРОФИТЕ СТАВАТ ЗАЩОТО СЕ КАРА БЕЗУМНО НА НОВИО ПЪТ И ПРАВ УЧАСТЪК И ТАМ ТРЕБВА ДА ИМА КАМЕРА. САМО ТВА КИ ОПРАЕ НЕЩАТА.


04 Декември 2018 18:48 | Росен Стоянов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Сегашнио депутат е дарбетер. Гоше мамин шо стана стадионо нали ки го върнехте ма петричании?


04 Декември 2018 18:51 | БОЖИНОВ
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Динев и Бръчков по големи лъжци и апаши излезнаха от Танев. Динев му е подарил мезонет на Бръчков и затова сичките материали за санирането се купуват от на Динев фирмата-зида92 на двойни цени!


04 Декември 2018 19:16 | Динев
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Тоя Танев, потурко, построи незаконно хале. Каде сте видели и 4ули и по кой 4лен му разрешават и кой архитект постройка до входа на летище??? Хаха!!! това само в Петрич може да се случи


04 Декември 2018 19:56 | КОНТРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ИМА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ, ПО ГОЛЕМИЯТ ОБИР В БЛАГОЕВГРАДСКИ ДОМ БЛИЗО ДО ПОЛИЦИЯТА НА 25 СРЕЩУ 26 НОЕМВРИ ?


04 Декември 2018 20:01 | СТОЙО
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тва не е летище от 40 години бее коуегаа тва е малилак :)


04 Декември 2018 21:03 | Зверо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако е построено с честно спечелени пари, добре!!! Ако е с открадната народна пара..... Господ гледа.


04 Декември 2018 21:12 | Филип
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

АЛЧЕН И СТИСНАТ ГЪЗ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН БИЗНЕСМЕН- КАТО ЦИГАНИН Е СКРЪНДЗА!


04 Декември 2018 21:24 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПОЧИСТВАНЕТО СЛЕД ЦВЕТАНОВ...


05 Декември 2018 09:03 | до Бойчев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе умньо, снимката е точно където има мантинели. Малко по в ляво имаше мантинела ама вече я нема. Ясно е колко минаваш от там секи ден щом гледаш снимките. Иди на место да видиш как едната мантинела вече я нема а скоро нема да я има и другата. Следващият път като гушне некой букета, близките му да съдят тоя дето е отговорен за липсващите мантинели. Ти верваш ли си че ако има кафе, хората ке обикалят отгоре ? Има да търчат нагоре-надолу за едно кафе и то точно през кръстовището. Така и така му прекараха ток и вода, да земат от герб да му турат поне и един светофар


05 Декември 2018 09:54 | Zapoznat
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Танев гюбре, кажи колко милиона откраднахте със сина ти наркоман за селски пасища.


05 Декември 2018 15:40 | аз
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

за милиони няма закони


05 Декември 2018 18:35 | Дончо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Браво ....станало е много хубаво.


06 Декември 2018 06:23 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

...Е РАВНОСИЛНО НА РЕВОЛЮЦИЯ В ЮГОЗАПАДА.


08 Декември 2018 18:23 | ПРОВЕРЯВАЩ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На почти целото кръстовище включително и на въпросната сграда има мантинели с изключение на бензиностанцията на марин китанов??? Там защо нема мантинела? Скоро стана катастрофа слаеа богу без жертви но колата почти беше влезнала в бензиностанцията. Излиза че май дпс са по силни от герб?


08 Декември 2018 18:31 | ПРАВ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПРАВ Е КОМЕНТИРАЩИЯ ПО -ГОРЕ И НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ МАНТИНЕЛИ ИМА, А ОТСРЕЩА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НЯМА!


14 Декември 2018 10:42 | АЗ
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ей за сетен път се уверявам, че човешката злоба и завист нямат почивен ден. Вместо да се радвате, че ще се отворят нови работни места, ще се изкупува стоката на производителите, а само плюете. Но обикновено това го правят некадърниците и злобарите. Не съм адвокат на г-н Танев, но се радвам за направеното от него, пожелавам му успех, да е жив и здрав, да продължава в същия дух, а на пишещите злобари тук ще кажа само едно СРУЩУ НЕГО ДА ТИЧАТЕ, НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕТЕ.


23 Декември 2018 19:45 | Нм
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво.


03 Януари 2019 11:43 | Минувач
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аве що стана с тоя МОЛ. Голема реклама, големо нещо и неколко дена след това се спрe секаква работа по обекто. Верно ли сичко пострено там е незаконно ? Танев парите ли свърши или те сбараха на тесно ? Слушам че и главнио архитект е изгонен заради тоя обект. Отказал е да си бутне главата в торбата и да узакони със задна дата далаверите на Танев.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар