Коментарната тема на деня в Дупница: Председателският син Орлин Тодоров с приятел отварят заведение в ретро стил

05 март 2010 00:18   8 коментара   29600 прочита
Орлин Тодоров и Ивайло Петров /отляво надясно/
Орлин Тодоров и Ивайло Петров /отляво надясно/


Орлин Тодоров и Ивайло Петров /отляво надясно/

Синът на председателя на Общинския съвет в Дупница Явор Тодоров - филателистът Орлин, открива заведение на централната търговска улица “Николаевска” в Дупница, новината разпали коментари за най-новия бизнес на семейство Тодорови още преди откриването. Вчера Орлин Тодоров, който бе заварен с майстори на площадката от 60 квадратни метра, разкри, че не той е реалният собственик, а е упълномощено лице на столичния ресторантьор Мартин Тушлеков, президент на фирма “Мартинели 13” и собственик на централната столична пицария “Мис Каприз”. Ето какво разказа Орлин:

Аз и моят приятел Ивайло Петров сме състуденти, юристи, в момента се дипломираме. Предстоят ни държавни изпити, но наехме помещението, което е собственост на Димитър и Румяна Златанови, Лазар Лазаров и Райна Матеева, чрез договор за наем за 3 години. Цената е жестока - 750 лева за 60 квадратни метра на месец. Предишният наемател го е стопанисвал срещу 900 лева и се е отказал. Ние се наехме, защото ни хрумна идеята, че може да превърнем старото опушено кафе в ново заведение в ретро стил. Тук всички ще могат, докато си пият кафето, да се насладят на снимки от стара Дупница. Знаете, това е моята страст. Всъщност реалният наемател Мартин Тушлеков, както и Ивайло, е мой добър приятел, но не може да идва всеки ден в Дупница, затова упълномощи нас двамата да наглеждаме работата, да създадем интериора, да назначим персонал, срещу което получаваме възнаграждение месечно, което е в графата “Търговска тайна”. Просто решихме да се пробваме, дали ще спечелим не сме наясно, но трябва нещо да правим. Не възнамерявам да се занимавам с ресторантьорски бизнес, защото искам да стана съдия или прокурор, а може и адвокат, макар че в Дупница и Кюстендил са над 250, заключи Орлин Тодоров, който бе придружаван от приятеля си Ивайло Петров.

Председателят на Общинския съвет Явор Тодоров само добави: Не знам защо всичко, което моето семейство реши да предприеме, се превръща в голямо събитие. И то с негативен оттенък обикновено. Моят син е пълноценен гражданин, с образование и своя автономия. Така че неговата реализация в една или друга сфера тепърва предстои и тя не е свързана с въпроса кой е баща му, заключи Тодоров.

8 коментара
07 Март 2010 00:07 | дупничанин
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Прав е Орлинчо, че адвокатите в Кюстендил и Дупница са много, но и съдиите и прокурорите не са малко или тате ще помага, а?


07 Март 2010 05:35 | анонимен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Дупница се беше задръстила от медицински сестри,когато в ДУПНИЦА ИМАШЕ медицински техникум Същото беше положението котато в града ни имаше Учителски институт Какви студенти,какви учители и сестри учеха и излизаха от тия учебни заведения?-бедна ви е фантазията Да не говорим как влизаха,но това е тема на друг разговор Де що имаше недоучен мъж се женеше за някоя сестра или учителка Града ни се напълни с македонки,на които Дупница им се струваше като рая на Земята Сега е същото с Благоевград Който не влезе другаде,влиза в Благоевград----кеф им ПРАВО, кеф им ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ и финанси учат и разните им там педагогики После били без работа Сещате се защо ,Нали? Причините са само две! Или нямат връзки или са много,ама много задръстени


08 Март 2010 00:46 | he-go na
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Браво лиде страхотна новина.Писателка си,можеш го,евала.


08 Март 2010 23:53 | АЗ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Похвално е,че се захващат момчета дръзновено работа.Орлин не прилича на баща си,добро момче е като майка му,дано таткото и съученикът му Атанасчо не пречат на бизнеса на другите заведения.


09 Март 2010 01:22 | до аз 23:53
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не познавам майката на Орлинчо, но външният му вид ми говори друго - че прилича на селски ерген тарикат, а пък другарчето му мяза на наркоманче. Дано не бъркам. Понякога зле направените снимки ни правят да изглеждаме като чучела. Ще се радвам, ако съм останал с грешно впечатление.


10 Март 2010 18:39 | гост
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Злобата е "велико" нещо!!! Престанете да гледате в чуждите паници, погледнете първо себе си. Захванете се с нещо и го направете, а не завиждайте на успеха на другите.


11 Март 2010 00:04 | АЗ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Младежите работят,това е похвално,но по-добре да си гледат правото,кафето да им е хоби.Дай Боже всички младежи да създават нещо добро.


18 Октомври 2011 16:27 | М.А.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е, ама няма как на всички младежи бащите им да са шефове на ОБС и баш айдуци!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар