Фирма на дупничанин в ТОП 6 на получилите пари по програмата 60/40

05 май 2020 10:52   2 коментара   4697 прочита


Транспортната фирма Юнион- Ивкони на дупнишкият бизнесмен Ивайло Константинов е сред фирмите получили най- много средства по програмата 60/40. Тази фирам на бившият депутат са оказа вторият най-голям бенефициер на последния превод по 60/40.

Предвид това, че става въпрос за транспортно дружество, което със сигурност е „Юнион Ивкони" и логично със сигурност страда много сериозно по време на изключително сурови ограничения върху пътуванията, както вътре в страната, така и извън нея, отпускането на голяма сума за него изглежда логично. Особено и като вземем предвид факта, че „Юнион Ивкони“ е най-голямото такова предприятие в България.

Трябва да се отбележи обаче, че собственикът на фирмата е Ивайло Константинов, който не само е член на ГЕРБ, но е и бивш депутат на партията. Той напусна парлемента в края на 2017 г., в първата година на мандата на настоящото правителство водено от ГЕРБ.

Името му тогава нашумява покрай инцидент, в който автобус на „Юнион Ивкони“ се обръща автомагистрала „Тракия“, в следствие на което има 17 пострадали. От ДАИ установяват, че автобусът е със стара тахографска шайба и има съмнения дали са спазени правилата за превоз. Константинов напуска парламента след като името му нашумява покрай случая. Той е и бивш председател на общинския съвет на град Дупница, а от дълги години и основен спонсор на волейболния клуб Марек Юнион Ивкони в града на барикадите.

Марти Иванов

2 коментара
06 Май 2020 10:40 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

АЙДУУУУК-НА ГЕРБ ШЕФ НА ГЕРБ СГАНТА В ДУПНИЦА-НЕ Е НИКАКЪВ БИЗНЕСМЕН А МОШЕНИК, ПРЕСТЪПНИК, КРАДЕЦ. ЛЕКЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ЛИЗАЧ НА ГЪЗО МУ. ДУХАЧ. ПЕДАЛ, МРЪСНИК. ИВКОНИ ДА ГО ДУХА ЗАЕДНО С ЧИМЕВ ШИВАЧА-КМЕТ НА ДУПНИЦА И КРУМЕ НЕГРАМОТНИКО -ЗАМ. КМЕТ ВЪЗПИТАНИК НА ЩАНЦИ ПРЕСФОРМИ С УСПЕХ 2. 99. 99. С ЕДНА ДУМА ПРЕСТЪПНИЦИ-АЙДУЦИ. ОБИРАТ ГРАЖДАНИТЕ НА ДУПНИЦА ГОДИНИ НАРЕД. МРАЗЕНИ И НЕНАВИЖДАНИ ОТ ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУПНИЦА. КОГА И ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЩЕ Е КЪСНО. ХОРА БЕЗ НИКАКВИ ЦЕННОСТИ.


06 Май 2020 10:46 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И ПОНЕЖЕ ЗНАМ, ЧЕ ИВКОНИ ЧЕТЕ РЕДОВНО ТУКА И В МОМЕНТА ЧЕТЕ ТЕЗИ МОИ РЕДОВЕ МУ КАЗВАМ СЛЕДНОТО:ИВКОНИ ДА ТИ ЧИМЕВ И КРУМЕ НЕГРАМОТНИКА ДА ГИ ДУХАТЕ НА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБШИНА ДУПНИЦА И СИ ГОТВЕТЕ БАГАЖО ЗА В БОБОВДОЛСКИЯ ЗАТВОР ТАМ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПРИ МАНАФИТЕ ОТ ПЕРНИК В 4-ТИ ОТРЯД. ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ НА ТЯХ ДА ВИ ЕВЪТ И СЛЕД ТОВА ЩЕ АКАТЕ КАТО САМОСВАЛИ. НЕ, ЧЕ СЕГА НЕ АКАТЕ ТАКА. ЗАЩОТО И СЕГА СТЕ СИ ПЕНДЕЛИ-СМРЪДЛИВИ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар