Бизнессделка на годината! Собственикът на HEC Иван Чапов купи комплекс "Катарино" край Разлог

03 октомври 2016 17:28   7 коментара   99502 прочита


Собственикът на хидроенергийната компания HEC Иван Чапов купи днес комплекс Катарино край Разлог, бизнессделката на годината бе сключена и днес в 16 часа договорът за продажбата на комлекса е факт, научи struma.com. Чапов купува "Катарино" от СИбанк .

Тази сделка се подготвяше с месеци и днес вече е факт за радост на разложани, които очакват раздвижване на комплекса и повече туристи. Бизнесменът Чапов е собственик и на хотелски комплекс "Орбита" в Благоевград и присъствието му там веднага даде резултат.

Хотелският комплекс работи на пълни обороти. Комплекс "Катарино" е истинска перла в короната на комплексите в района, разположението му и богатата му база са сигурна предпоставка, че с малко помощ той ще заработи активно. В Разлог се коментира, че през годините комплексът е бил най-посещаваното място и съсипването му в последните няколко е било болезнена тема за местните.

Свързахме се с бизнесмена Иван Чапов минути след като подписа договора ето какво заяви той: Да, сделката е факт. Започваме капитален ремонт, който ще продължи няколко месеца, но искаме Катарино да стане модерен и луксозен хотелски комплекс. Разлог е атрактивна туристическа дестинация, комплексът дълги години е една от най-значимите бази за развитието на туризма в района.

П. Попов

 

7 коментара
03 Октомври 2016 19:14 | KKKKKK
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Ex струма ком пак ще ви ограбят Вестниците за кой ли път ?????


03 Октомври 2016 20:00 | Ку
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Ще нареди ли слънчеви панели пред хотело?


03 Октомври 2016 20:11 | Запознат
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Абе комплексирани и некадърни селяци, не мога да разбера защо по цел ден седите по кафетата и пред компютрите и пишете злобни коментари по нечий адрес. Вие какво сте постигнали във вашия жалък и комплексиран живот? Кой и как е купил или продал нещо си е негова работа, вие нито казвате нещо ново нито имате каквото и да е отношение по въпроса.


03 Октомври 2016 22:42 | до ЗА ПОЗНАТА СЛИВА
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

1-Как ЗАПОЗНАТ разбира, че има селяци, с компутре, с кумплекс, с некърне, с малки освен ако майка му И. Ч. или неговото копиле е?
2-Как наи-уникатни БЛАГи отрочета на пророци и случайни ПЕЙЕВСКИ журналя откриха че СИК БАНКЯ в РАЗЛОЧ са продали каквото и да е на случаен строител на ламарини и разбирач на хотели И. Ч?
3-Как местна световно известна пророчица не знае телефония номер на съгражданите си в малък селски южен град, а БЛАгите струмски реклямни писачи му звънят даже след като се подписал велик хотелиер?
4-Как нито един БЛАг селянин от градо, дори и персонала на някакво си забутана мотелче не каже поне една дума за тая ОрБита бря?


03 Октомври 2016 23:20 | Запознат
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

До ЗА ПОЗНАТАТА СЛИВА и другите разбирачи по отгоре> научи се да пишеш абориген такъв и тогава коментирай. Крий се зад скрити профили и продължавай да си пишеш жалките коментари. Хората правят пари а ти си мишка където работи за 300 лв. на месец.


05 Октомври 2016 12:27 | ХЕК ООД
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Как може да не знаете как се пише най-голямата и силна компания в региона!

Хидроенергийна Компания ХЕК - Hydroenergy Company HEC


10 Октомври 2016 10:09 | българка
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ХЕК ООД написа:Как може да не знаете как се пише най-голямата и силна компания в региона!

Хидроенергийна Компания ХЕК - Hydroenergy Company HEC

Не знаят, защото никъде не е написано името й на български на тази фирма. Може би и този Чапов, като всички "големи български бизнесмени", се срамуват да се нарекат българи и да изписват фирмите си на български, като ползват българската азбука.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар