Биг Агро Консулт: Важно за работодателите в Пиринско

31 март 2016 08:20   1 коментар   5565 прочита


Процедура „Добри и безопасни условия на труд” по ОП „Развитие на човешките ресурси” се очаква да стартира през месец април.

С безвъзмездна финансова помощ, работодателите могат да осигурят безопасни условия на труд в предприятията, както и да подобрят работната среда, организацията на труда и управлението на човешките ресурси. Процедурата дава възможност за подобряване на географската мобилност на работната сила в страната, чрез осигуряване на транспорт на наетите в предприятията лица.

Проектите могат да включват осигуряване на колективни предпазни средства, включително модернизация, реконструкция и обезопасяване на съществуващи обекти, технологични процеси, машини и съоръжения, свързани с подобряване условията на труд, както и закупуване на лични предпазни средства и специално работно облекло. Не на последно място процедурата подпомага работодателите за осигуряване на социални придобивки за работещите, включително осигуряване на достъп за хора с увреждания; ремонт и оборудване на места за отдих, хранене и почивка в предприятията; спортни съоръжения и др.

Свържете се с експертите на „Биг Aгро Консулт”, които ще Ви предоставят професионална консултация и подкрепа за подготовка на успешен проект.

www.bugagrokonsult.com

Tel: 0882 018888
0885 006996


Още за: процедура   условия   труд   Още от: Бизнес

Принтирай статия
1 коментар
31 Март 2016 13:53 | ASEN
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

„Биг Aгро Консулт” най големите измамници
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар