Автоконсорциум "Литекс Моторс" ще строи завод в Г. Делчев, Гриша Ганчев става спонсор на Пирин ГД

12 май 2013 09:23   8 коментара   26905 прочита


Финансовият благодетел на Литекс Гриша Ганчев е готов да помага финансово на Пирин Гоце Делчев. Това ще стане чрез автомобилния консорциум "Литекс Моторс", който произвежда автомобили с марката Great Wall. В момента община Гоце Делчев води преговори с "Литекс Моторс" за изграждане на завод за авто части в град Гоце Делчев. Като част от преговорите, освен преференциална цена при закупуване на терен, от община Гоце Делчев са предложили "Литекс Моторс" да стане спонсор на ПФК Пирин Гоце Делчев.

Идеята е неврокопчани да рекламират автомобилната марка, на която Гриша Ганчев е производител. Ако това се случаи няма да има конфликт на интереси защото Гриша Ганчев официално не фигурира сред управляващите "Литекс Моторс". Сред управителите на "Литекс Моторс" е Илия Терзиев, който преди време е бил и в управлението на "Литекс комерс". Същият фигурира и при други фирми от империята на ловешката компания - "Литекс Бус", основана през март миналата година.

Очакват се висши мениджъри на ловешката фирма, на които да бъдат предложени конкретни терени и оферти за строеж на завод. Фирмата има интерес да изгради завод близо до границата с Гърция, а нейн екип води преговори и проучва терени, както в Гоце Делчев, така и в Петрич и Сандански. Странно защо новината за бъдещи взаимоотношения между Пирин и Гриша Ганчев идва няколко дни преди мача неврокопчани и Литекс.

Лъчо Петров


Още за: Гр. Ганчев   помощ   ФК Пирин ГД   Още от: Бизнес

Принтирай статия
8 коментара
12 Май 2013 16:40 | градъ
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

хората котка не си вземат от кефалско та гришата да вземе затъналата беласица - ритайте си в а окръжна - там са ви традициите! и междудругото гриша ганчев е помак, но това има значение само за нищожните душички...


12 Май 2013 16:42 | пирин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

пирин и без него си извоюва мястото отново да е в елита и да е един от първите 14 отбора във футболната история на БГ участващи при такъв формат на групата - 14 отбора! пожелавам на всички в югозапада да се надскочите и да празнувате успеха с нас - от завист и злословене нямате полза!


12 Май 2013 16:55 | ?!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Луцифер в ролята на благодетел?!


12 Май 2013 17:08 | XviD
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Беласица имали традиции :D :D :D
Традицията Коце Маца


12 Май 2013 17:43 | Пирин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

След лекетата от Горна Джумая СС се обадиха и тези от петрич .Невярвах, че се таи такава злоба. Аз лично съм се радвал на всички успехи на Беласица и Вихрен и немога да повярвам, че сега когато само Пирин е в елита към него има такъв негативизъм. Е това е реалността .Искате неискате това е Пирин ще продължи да е единствения представител в елита а Банско и Разлог в Б група. Всички други в селските групи.


12 Май 2013 19:35 | vedat
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

За първи път виждам комита-леке. А кефал-леке пък и неграмотен, и тъп е уникално биологично явление.


12 Май 2013 21:43 | Бела
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Тоя не е петричанин! В Петрич истинските фенове искренно се радваме на успехите на истинския "Пирин"! Браво момчета вие показахте какво е пирински дух ( футболисти, фенове и управители). Пожелавам ви още по-силен сезон догодина!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар