80 гимназисти отa ЗПГ “Кл. Тимирязев” започват работа в 7 хотела в Сандански

07 ноември 2009 00:18   2 коментара   12919 прочита
Е. Терзийски
Е. Терзийски


Е. Терзийски

Проект “Заедно за по-можещи специалисти 2”

Земеделската професионална гимназия “Кл. Тимирязев” в Сандански представи новия си проект “Заедно за по-можещи специалисти 2” по време на пресконференция, проведена в СПА хоaтел “Свети Никола”. Присъстваха ученици, учители, хотелиери и наставници. В продължение на 10 месеца от днес, 7.11.2009 г., 80 ученици от ЗПГ “Кл. Тимирязев” ще работят в 7 хотелски комплекси в региона, членове на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите - Сандански, което е премник за провеждане на практическо обучение по професиите “Организатор на туристическата агентска дейност”; “Хлебар-сладкар”; “Озеленител”, “Готвач”; “Сервитьор-барман”.
Директорът на Земеделската гимназия Емил Терзийски сподели с присъстващите, че проектът е продължение на миналогодишния и идеята за него се е родила спонтанно, и то от самите ученици. Той пожела на своите възпитаници да бъдат толкова добри на работните си места, колкото са и в класните стаи, и да демонстрират знанията, получени по време на теоретичното им обучение.


Още за: ученици   проект   туризъм   Още от: Бизнес

Принтирай статия
2 коментара
07 Ноември 2009 17:39 | знаещ
Оценка:
7
 (
45
 гласа)

този червен мишок и гербаджийте ли ще го оставят да краде .Превърнал е селското училище в частно.Жена му какво прави там ?Баханов го викна да открива учебната година и оня си помисли че е десен.Вънка, веднага!


08 Ноември 2009 11:47 | БИЛЯНА О КОННЪР
Оценка:
2
 (
34
 гласа)

ЗНАЕЩ,
АМИ НАПРАВЕТЕ И ВИЕ НЕЩО ПЪК ТОГАВА ПЛЮЙТЕ...АМАН ОТ "ЗНАЕЩИ" НА ТОЗИ СВЯТ...
АЗ ПЪК СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ ИМАМ СЪУЧЕНИК КАТО ЕМО...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар