Треньорът на Пирин М. Радуканов: Ние се опитвахме да играем футбол, Ботев ни излъга

05 април 2017 10:29   7 коментара   5698 прочита


Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе горд от представянето на своите момчета, въпреки че те се простиха с надеждите си да играят полуфинал в турнира за Купата на България, предаде Спортал.бг. В 1/4-финална среща, играна на стадион “Христо Ботев” в Благоевград, “орлетата” отстъпиха с 0:1 на Ботев (Пловдив), като единственото попадение в срещата отбеляза Лъчезар Балтанов.

“Ботев ни излъга, това е. Поздравявам съперника, но мисля, че ние бяхме този отбор, който повече искаше победата. Горд съм от моите момчета и ги поздравявам също. Дадоха 120 % от себе си. Ние се опитвахме да играем футбол, докато съперникът риташе топката напред. За съжаление, така се случи, че в крайна сметка ни излъга и спечели. Честито”, заяви емоционалният Радуканов след срещата.

“Ние си знаем нашите проблеми. Наясно сме с какви качества разполагат момчетата, както и че ни липсват последният пас и завършващият удар. Стараем се да работим с това, което имаме като наличен материал. Въпреки всичко, може да съм малко по-емоционален в момента, но ние през целите 90 минути искахме да играем футбол. Нормално бе да ни е трудно при такава сгъстена защита”, каза още треньорът на “орлетата”.

“Аз лично смятам, че мога да се боря за купата, ако работя с един отбор година или две. Затова и казах преди няколко дни, че тя е просто десерт за нас в момента. Най-важно за нас е първенството, а там целта е ясна - да се спасим”, допълни още наставникът на Пирин.

И. Калинков


Още за: м. радуканов   футбол   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
05 Април 2017 11:20 | истината
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Радукане, не ти е виновен Ботев. пускаш разни смешници англичани, Старокин (две нощи по заведенията до 6), словаци и тем подобни. пускай момчета от школата, от Благоевград. Пък нека паднем. Поне да е с чест и с желание.


05 Април 2017 11:28 | читател
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

истината написа:Радукане, не ти е виновен Ботев. пускаш разни смешници англичани, Старокин (две нощи по заведенията до 6), словаци и тем подобни. пускай момчета от школата, от Благоевград. Пък нека паднем. Поне да е с чест и с желание.

Пълни небивалици пишеш... а сигурно и не спираш да ги говориш в скапаното си ежедневие!!!!


05 Април 2017 11:50 | Pelin Rozov
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Срам и позор видински тиквенико! Докога недуразумения и смешници ще се учат да играят в залеза на кариерата си?. Нима не виждаш, че Тасев, Старокин, Костадинов не стават и пак ги пускаш?. Вратарят с какво е заслужил такова доверие, че да му се дава винаги титулярно място. Време е да разбереш Милене, че Пирин е оцелял и добре играл заради своята идентичност. С една дума момчета от школата. Затова е време за шанс на Грозданов, Благов, Божинов, та дори и на Ганев, отколкото на онези гореспоменатите. Зашото те имат и желание и душа да се раздават.


05 Април 2017 13:21 | до читател
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

читателю, а ти само четеш. време е малко и да се огледаш. кое не си съгласен, бре?! че играят смешни наемници в Пирин с парите на благоевградските данъкоплатци. не е ли вярно това!?!? хайде поинтересувай се Старокин къде е бил петък и събота през нощта.


06 Април 2017 07:06 | ХА-ХА
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

НА КУЧКАТА СИНО КЕ НЕ НАПРАЙ ШАМПИОНИ А ТАСЕВ КЕ ВКАРА ГОЛ АМА ДОГОДИНА


06 Април 2017 23:42 | до тоя над мене
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тихо бе.


07 Април 2017 12:18 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

до читател написа:време е малко и да се огледаш. кое не си съгласен, бре?! че играят смешни наемници в Пирин с парите на благоевградските данъкоплатци. не е ли вярно това!?!?

Да, играят наемници, това е вярно, но това го има във всички клубове у нас и в чужбина... казваш, че трябва да се залага на местни, в това число и на Благов ( момчето няма вина, че татко му е болен мозък и че докато не влиза сина му да играе, няма да се плаща ) Факт, е, че има натрупани 5 премии, които не са и изплатени поради тази причина. Така, че, когато най-накрая се намери треньор, който да не съобразява с кучка, мучка и тем подобни, ще играят наемници, защото футболът е и игра на качества...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар