Треньорът на БК Евробаскет Ники Хаджиев си намери нова работа

29 август 2017 12:08   7 коментара   9146 прочита


Бившият баскетболист на клуб Старта Благоевград Николай Хаджиев от новия сезон ще води отборът на БК Атлетик София. Новакът в А група стартира подготовката си за новия сезон с лагер в Благоевград, на базата на ЮЗУ в Бачиново. През миналата седмица тимът се събра за работа, като по физическата подготовка наблягаше на стадион "Раковски", а баскетболните занимания се провеждаха в зала "Триадица".

Треньорският щаб е съставен от старши треньор Николай Хаджиев, който има зад гърба си четири последователни шампионски титли на университетски финали като наставник на ЮЗУ Благоевград и шест комплекта медали като помощник треньор в мъжката А група с обора на Академик Благоевград, и помощник треньора Костадин Костов, който има зад гърба си пет сезона в школата на Академик Благоевград и един изключително успешен сезон в школата на БК Атлетик.

Ръководство на клуба вече има подписани договори със състезатели със сериозен опит в българското първенство на ниво А група и НБЛ, а също така и с опит в европейски клубове. Останалата част от групата от 19 играчи към момента са юноши на клуба, както и такива от други столични отбори.

Първите попълнения на клуба са Ивайло Вучков, който през последния сезон носи екипа на Чавдар Троян, Михаил Танев, пристигащ от Спартак Плевен, Филип Каменов от Балкан Ботевград, Денис Петков от Чавдар Троян, Пламен Дончев, играл за Академик Благоевград, Цветомир Акимов, идващ от Рилски спортист, както и Тодор Захариев и Георги Кръстев, състезавали се в немското първенство през последния сезон.

Повечето от баскетболистите са добре познати на Ники Хаджиев, от времето, когато работеше в Академик Благоевград. Преподавателят в ЮЗУ Неофит Рилски, ще съчетава работата си в университета с тази в баскетболния клуб, като ще продължи да обръща внимание и на децата от БК Евробаскет.

Марти Кирилов

7 коментара
29 Август 2017 12:55 | Петко
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Доказан специалист, който си разбира от работата!


29 Август 2017 18:13 | ТОНИ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ЖЕНА МУ Е СТРАШНА ИЗМАМНИЦА. ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ ИЗМАМИ ДОСТА ХОРА ЗА РАБОТА В ИСПАНИЯ ВЗЕ ПАРИТЕ И НЕ ЗАМИНА НИТО ЕДИН ЧОВЕК. ТЯ ТОГАВА СЕ СКРИ.


29 Август 2017 23:44 | Браво
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Той прекара 6 години в Академик Благоевград, без да му се доверят да води отбора, сега са го сложили старши треньор, браво, на балъците, дето са го взели .. Не е луд тоя дето яде баницата ..


13 Февруари 2018 14:43 | ДА ТОНИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЖЕНА МЕ МАРТИНА ХАДЖИЕВА Е СТРАШНА ИЗМАМНИЦА СЕГА РАБОТИ В МЕТРО ПЪЛНА АЛКОХОЛИЧКА. МОИ ПОДНАТИ НЕ ЗАМИНАХА, А ВЗЕ ПАРИТЕ


26 Март 2018 16:42 | Рибарнико
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тая е от Дупница пълна откачалка, мажо и простира гашите


30 Април 2018 20:34 | 000
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе тоя Николай Хаджиев и Мартина Хаджиеви, тоя пие и пущи като комин каккъв треньор, а жена му е бърлива


17 Май 2018 21:26 | ТРЕННЬОР
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТОЯ Е ПЪЛЕН ПИЯНДУРНИК, КАКЪВ ТРЕНЬОР




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар