Старши треньорът на "Пирин" Иво Тренчев към феновете: Eлате с нас и подкрепете отбора

28 май 2015 15:49   4 коментара   14245 прочита


Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев апелира феновете на ОФК Пирин за подкрепа в предстоящия мач в събота. Пиринци се изправят срещу ФК Бургас за да направят последната крачка към завръщане в А ПФГ. Двубоят е с начален час 17:30 на ст. Христо Ботев.

„Нека всеки, който обича Пирин дойде на стадиона в събота и да ни подкрепи. Момчетата имат нужда от това, а и сме на прага да постигнем голямата цел“, заяви пред медиите младият специалист.

„Даваме си сметка, че мачът ще бъде труден, срещу един силен съперник, който през този сезон трудно губи. Ние обаче сме мотивирани до краен предел и излизаме за победа и хубава игра“, каза Тренчев по повод мача. Групата за двубоя няма да бъде определена до утре, когато е последното занимание преди своеобразния финал на първенството. От наказание се завръща Драги Коцев, а контузени състезатели няма, въпреки че в края на сезона доста от играчите се оплакват от болежки.

В момента в класирането на Б ФГ Пирин се намира на втората позиция, на две точки от Локомотив Г.Оряховица, който домакинства на Ботев Гълъбово в последния си двубой. При равни точки в крайното класиране, среброто остава в Благоевград, поради по-добри показатели в преките двубои.

Димитър Христов


Още за: И. Тренчев   фенове   подкрепа   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
28 Май 2015 17:50 | ...
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Айде Пирин!


28 Май 2015 19:55 | ахахахаха
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Ив Тренч е ССовец! ЗИГ хайл тренер...


29 Май 2015 09:56 | Прасчо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тъпако чорбарино тук коментираме и подкрепяме ПИРИН и несе намесвай а си гледай кочинката


29 Май 2015 16:11 | 1
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само Пирин!!! връщаме се там където ни е мястото.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар