Септември (Симитли) започна с убедителна победа сезона в трета лига

13 август 2017 12:52   1 коментар   5100 прочита


Отборът на Септември (Симитли) победи Германея (Сапарева баня) с пълно надмощие в мач от първия кръг на Югозападната трета лига.

Септември(Симитли) победи с внушителното 4:0 Германея (Сапарева баня) в мач игран на стадион Септември в Симитли. Симитличани започнаха първия кръг Югозападната трета лига с картотекирани 24 футболисти, като 6-тима са от юношите на отбора.

Още в 11-тата минута играта за симитличани потръгна, като Смаил Креболиев успя да преодолее бранителя на гостите и отбеляза за 1:0. В 26-тата минута, след много добро центриране на Асен Топузов, Смаил Креболиев отново успя да засече топката и отбеляза своето второ попадение в мача, като направи резултата 2:0 за Септември (Симитли). До края на първата част играта бе концентрирана почти изцяло в полето на гостите, но футболистите на Спас Стоименов не успяха да покачат резултата.

Още в началото на втората част за Септември имаше добри положения, а третото попадения падна в 65-тата минута Даниел Гогов, който се завърна в отбора на Септември (Симитли) вкара за класическото 3:0. В 70-тата минута старши- треньорът Спас Стоименов започна да прави смени на своите играчи, като пръв от игра излезе капитанът на отбора Анатоли Лулейски, а на негово място в игра застана Веско Весков. На мястото на Асен Топузов на терена излезе Ибрахим Алим, а на Смаил Креболиев, в игра влезе Стойко Иванов. Точно преди съдийския сигнал за край на срещата след добре отиграно подаване на Ибрахим Алим, Борислав Хазуров закова резултата на 4:0 за своя отбор.

След първия мач за сезона на Септември (Симитли) старши –треньорът Спас Стоименов изказа своето задоволство от играта на момчетата и от постигнатата първа победа.“Днес се получи един много добър мач за нашия отбор. Имахме и грешки, но хубавите моменти бяха много повече. Вкарахме 4 гола, а можехме да вкараме и още, то се видя от играта. Най- важното е, че започваме с победа и се надявам да продължаваме да държим високо ниво и да вдигаме летвата в игрово положение. Имаме картотекирани 24 футболисти, шест момчета са от юношите ни, като днес в групата имахме един от тях. Искаме да налагаме и тези момчета в отбора, като играят в мачовете, в които могат да свършат работа. Най- важното е, че днес тръгнахме с 3 точки, въпреки малките грешки, които не бива да допускаме в следващите мачове“- коментира Спас Стоименов- старши- треньор на Септември(Симитли).

Състав Септември(Симитли): Димитър Пангев, Божидар Станчев, Николай Стоилков, Ивайло Иванов, Йоан Петров, Асен Топузов (Ибрахим Алим), Георги Пейчев, Даниел Гогов, Анатоли Лулейски (Веско Весков), Борислав Хазуров, Смаил Креболиев (Стойко Иванов)


Още за: септември   сезон   победа   Симитли   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
28 Август 2017 16:56 | vashdom
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В жизни каждого человека наступает такой период, когда нужно решать жилищный вопрос. Квартиру можно купить, можно некоторое время снимать, в любом случае нужно будет сначала найти подходящий вариант, а потом заняться оформлением кучи документов. Поможет в этом агентство недвижимости Ваш Дом, на сайте http://vashdom.ck.ua вы сможете ознакомиться с вариантами жилья и услугами.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар