Ќовините на югозападна Ѕългари€
—мела жена с р€дко забол€ване, не спира да се бори и да предизвиква стандартите за красота.... Ќеверо€тно изкушение за закуска: Ўоколадови филийки —ара се наслади на природата полугола, феновете й изпаднаха в екстаз... (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

—анданчанинът »л. ћицански отново си търси отбор


19 юни 2017 11:55  2 коментара   2569 прочитаЅългарски€т национал »лиан ћицански н€ма да продължи кариерата си в досегашни€ си отбор „ орона“( иелце). ƒоговорът на нападател€ с този клуб изтече и н€ма да бъде подновен.

‘утболистът от —андански се завърна в „ орона“ миналото л€то, след като се раздели с „Ћевски“, където определено не усп€ да се наложи. ѕрез тази кампани€ обаче футболистът усп€ да запише само 8 мача, в които вкара 3 гола, а след това се контузи и пропусна гол€ма част от сезона.

—ега за 31-годишни€т нападател предстои да си намери нов отбор, като интерес към него не липсва. Ќай-веро€тно юношата на благоевградските футболни школи ще остане в ѕолша, тъй като е добре познато име там, след като носи екипите на „јмика“(¬ронки), „Ћех“(ѕознан), „ќдра“ и „«аглембе“(Ћюбин). ƒруга опци€ може да се окаже ’ръватска, но т€ е твърде далечен вариант за нападател€. ƒалеч по-сигурно е той да остане в чужбина, но не и да се върне в Ѕългари€, след като сами€т той даде да се разбере, че иска да остане зад граница.

».  алинков

ќще за: »л. ћицански  кариера  отбор ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

19 юни 2017 18:21 | tatianaRomzossedyday
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—аморазвитие личности
http://www.youtube.com/watch?v=S6Ni3ip_1-c

Ћична€ эффективность тренинг
”правление личной эффективностью
ћотиваци€
 ак мен€ть себ€


24 юни 2017 20:26 | Dannybit
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

best_friends_team


https://recordingwebcam. com/image/data/new/chaturbate-best_friends_team-06-17-2017-12-01-16. jpg

best_friends_team premium show
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.