Орлето Красимир Костов остана резерва при загубата от Уелс

01 април 2015 11:18   3 коментара   8701 прочита


Младежкият национален отбор по футбол претърпя първа загуба в международен мач вчера, под ръководството на новия старши треньор на лъвчетата Антони Здравков, чиито помощник е благоевградчанинът Петър Михтарски. Националите до 21 губеха още на полувремето с класическото 3:0 от Уелс, а в този мач участие не взе орлето Красимир Костов, който остана резерва на пазещия за Септември Симитли Александър Любенов от Левски. Друг възпитаник на благоевградската школа – Радослав Цонев също остана резерва.

Почетният гол за българите бе дело на Николай Колев в 51-та минута. Срещата бе двубой от квалификационната група 5 за европейско първенство, в която националите ни са в един поток с Уелс, Румъния, Дания, Люксембург и Армения.

Димитър Христов


Още за: загуба   А. Здравков   национали   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
01 Април 2015 13:10 | Човек
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Така ще е, като събираме само хора, които са човек на тоя, човек на оня...


01 Април 2015 18:56 | Anonimen
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А на чапов сина дали го е пуснал Михтарски и той беше с повиквателна по ПРИЯТЕЛСКА линия!!! Ха ха Михтарски може да станеш Световен шампион с тези ментета но в някои друг живот!!!!


01 Април 2015 23:24 | жител на Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Anonimen написа:А на чапов сина дали го е пуснал Михтарски и той беше с повиквателна по ПРИЯТЕЛСКА линия!!!

Е, не го е пуснал, това щеше да е края... все пак важно е и да си с повиквателна. Друго си е като запишеш в биографията си, че си от националния отбор, нищо че нямаш качествата за футбол на национално ниво ...,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар