Милиардери връщат Бербатов в Англия

26 януари 2015 13:29   1 коментар   9503 прочита


Куинс Парк Рейнджърс готви оферта от 1 млн. паунда за благоевградчанина

Богаташкият отбор от Англия „Куинс Парк Рейнджърс" има големи мераци за българския нападател Димитър Бербатов, съобщава местното издание „Сънди Стар". По последни информации мениджърът на лондонския тим Хари Реднап държи да привлече нашия до края на зимния трансферен прозорец и готви оферта от 1 млн. паунда към настоящия му клуб „Монако", предаде "Всекиден". Твърди се, че заплата на Митко нямало да бъде проблем за КПР. В княжеството Бербатов се разписва срещу 70 хиляди паунда (близо 100 000 евро) на месец, които ще му бъдат предложени и в Лондон.

„Кунс Парк" е сред богатите отбори в Англия и редовно пръска торби с пари за селекция. Собственик на клуба е малайзийският милиардер Тони Фернандес, а солиден дял има и индийският крупен бизнесмен Лакшми Митал, чийто брат - Прамод, пък е бивш собственик на българския ЦСКА.

Твърди се, че Хари Реднап иска опитния голаджия, за да подсили тима си в атака за лютата битка за оцеляване в английския елит. В момента КПР е предпоследен в класирането - на 19 място с 19 точки, но има сериозни шансове да излезе над опасната зона. За трансфера може да спомогне и фактът, че Реднап и звездата от Благоевград се познават добре, тъй като работиха заедно в „Тотнъм", когато нашият направи име в английския футбол. Според „Сънди Стар" Митко няма да има нищо против да се върне в Лондон, където е свикнал с живота от времето, когато риташе за „шпорите", а след това и за „Фулъм".

Както е известно, договорът на Митко с „Монако" изтича в края на сезона, а напролет му предстои участие в елиминационната фаза на Шампионската лига. Мениджърът Емил Данчев заяви преди дни, че Бербатов ще остане във френския клуб. Очаква се агентът да пътува до „Монако" през следващия месец, за да обсъди с ръководството на клуба бъдещето на своя клиент.

В събота Димитър Бербатов отново се оказа герой за тима от княжеството. С типичната си лекота Митко заби победния гол за „Монако", който взе ключови три точки на терена на Лил - 1:0. Успехът дойде на едно от най-неприятните за гостувания места във френското първенство и приближи тима на българина до тройката и място в Шампионската лига.

В 57-ата минута незабележимият до този момент нападател се измъкна на ръба на засадата при центриране отляво и с глава прониза вратата на домакините. Попадението бе шесто в първенството за Бербатов и общо седмо за сезона.

Монако вече има 39 точки и е само на 2 от третия ПСЖ, който обаче има и мач по-малко. Тимът на Бербатов е без загуба вече в 12 поредни мача, чак от 29 ноември, като в 7 от тях не е допускал гол.


Още за: милиардери   бербатов   Англия   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
26 Януари 2015 14:14 | Един
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

70 000 паунда на седмица, не на месец. Струма, това да не вие онова ялово магаре В. Божинов.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар