Милен Радуканов и Дани Младенов станаха състуденти

02 октомври 2017 15:26   4 коментара   7966 прочита


Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов и футболистът Даниел Младенов, който са в откровен конфликт, станаха състуденти. Двамата ще учат заедно в ЮЗУ "Неофит Рилски" специалност “Треньор по вид спорт”. Припомняме, че преди време Младенов позволи да критикува решения на треньора Милен Радуканов и отказа да вземе участие в мача срещу Лудогорец, без да има основателна причина.

Треньорът на „орлетата“ Милен Радуканов обясни, че Младенов е съобщил два часа преди мача с Лудогорец, че няма да играе, защото не може да бъде резерва. Наставникът бе категоричен, че няма да толерира подобно непрофесионално поведение. И към този момент Младенов продължава да бъде в немилост, но това пък ще му осигури повече свободно време, за да посещава лекциите, а от тук и да предостави записките си на старшията.

В първи курс на същата специалност са още треньорът на Верея Илиян Илиев, Лъчезар Балтанов, Димо Бакалов, Асен Караславов, Пламен Николов и други.

Марти Кирилов

4 коментара
02 Октомври 2017 15:41 | das
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

От УЕФА не беше ли гласувано, без висше образование да нямаш право да практикуваш професията треньор в професионалният футбол? Ако е така значи половината треньори в България са нелегални.


03 Октомври 2017 12:12 | жител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Милен Радуканов е записан в специалност "Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт", на него не му трябва спец. " Треньор по вид спорт"...


03 Октомври 2017 12:29 | запознат
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

das написа:От УЕФА не беше ли гласувано, без висше образование да нямаш право да практикуваш професията треньор в професионалният футбол?


Не е изискване на УЕФА, а на Министерството на младежта и спорта с
Наредба № 2 за професионалната правоспособност и квалификацията на спортно-педагогическите кадри от 27 март 2017 г. !!!!

http://dv. parliament. bg/DVWeb/showMaterialDV. jsp? idMat=113232


03 Октомври 2017 12:32 | запознат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Наредба № 2 от 27 март 2017 г. за професионалната правоспособност и квалификацията на спортно-педагогическите кадри е публикувана в Държавен вестник, бр. 29, от дата 7. 4. 2017 г. / Официален раздел / МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ ВЕДОМСТВА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар