Медиите в Гърция не спират да хвалят кресненеца Десподов!

12 октомври 2023 12:42   4 коментара   5145 прочита


Медиите в Гърция засипаха с похвали българина Кирил Десподов, който премина в тима на ПАОК.Според последната информация той ще има все по-важна роля за треньора на тима от Солун Разван Луческу.

“Както в дербито с Панатинайкос, така и в европейските мачове, Кирил Десподов се появи в игра от резервната скамейка, като Тайсон и Андрия Живкович започнаха като титуляри. За ПАОК и въобще за целия сезон това бяха два много важни двубоя. За да няма недоразумения кой е титуляр и кой е резерва, Разван Луческу говори миналия понеделник със своите играчи, обосновавайки политиката си как управлява наличния потенциал в момента. Румънският треньор похвали индивидуалното качество на играчи като Кирил Десподов, като посочи, че чрез него те могат да променят отбора генерално”, започва анализът на медията, пише kotasport.com.

“Например при влизането си в мача срещу Айнтрахт (Франкфурт) Десподов показа, че има класа в краката, тъй като от неговия удар от фаул се стигна до “златния” гол на централния защитник Кулиеракис. Румънецът се грижи в тази специална ситуация да държи играчите си нащрек, знаейки колко ценен инструмент е българското крило за ПАОК, дори и от резервната скамейка. Явно е, че Десподов ще започва мачовете оттам докато достигне желаното ниво за отбора”, отбелязва се още в статията.


Още за: десподов   ПАОК   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
12 Октомври 2023 16:44 | Bobi
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Koi go fvali toa carvul we


12 Октомври 2023 21:15 | Доналд Дък
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да, много добре си кръстосвал краката на резервната скамейка, докато седи… Впечатлени били от женските му маниери…


12 Октомври 2023 21:57 | рибар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Боби върни се в първи клас, за да се научиш да пишеш !!!!


12 Октомври 2023 23:25 | Zagan
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

hahahhaha




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар