Легенда на “Пирин” награди “Хлапетата”, Лилия Стефанова изпя химна на клуба

30 май 2015 14:33   4 коментара   17444 прочита


Над 250 деца се включиха в IV- я първоюнски футболен турнир на ДЮФК “Хлапетата” - Благоевград. В зала Скаптопара вреше и кипеше в продължение на 4 часа, в които децата демонстрираха пред своите родители, всичко онова на което са се научили по време на тренировките от началото на годината. Деца на възраст от 4 до 12 години играха футбол на малки врати, дриблираха с топка и накрая получиха много награди.

Медалите на децата връчи легендата на Пирин Петър Петров - Пешката, който пожела на малчуганите да преследват мечтите си и никога да не се отказват, независимо срещу какъв противник играят. Освен медали децата получиха грамоти и лакомства. От днес клубът има и свой собствен химн с името Кои сме ние? Той бе изпят от нежната половинка на “Ку-ку бенд” Лилия Стефанова. Вокалистката на бенда на Слави Трифонов бе поканена от ръководството на клуба да изпее парчето, в което добре и пригласяха всички треньори в клуба.

Спортен клуб „Хлапетата“ е създаден през септември 2011 година от Борис Велянов и Георги Иванов. В него участват повече 300 деца от почти всички детски градини и училища на територията на община Благоевград.

Лъчо Петров


Още за: клуб   турнир   медали   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
30 Май 2015 20:08 | ТОМИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПЕШКАТА Е ИСТИНСКА ЛЕГЕНДА.....


31 Май 2015 09:03 | Родител
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Браво на създателя на клуб "Хлапетата" Георги Иванов, на тези, които водят тренировките на децата, че създадоха перфектна организация за да доставят тази радост на децата ни! Много жалко, че никой от община Благоевград не уважи празника на децата на града.


31 Май 2015 13:08 | CHICAGO
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

е как бе скъпи ми РОДИТЕЛ, някои от общината да доиде, там няма апашлък.


31 Май 2015 14:44 | Родител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кмета на Благоевград да вземе поука от кмета на Симили, за вниманието към децата футболисти




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар