Хебър показа характер с човек по-малко срещу Пирин в Благоевград

11 март 2024 20:28   71 коментара   9653 прочита
Снимка: startphoto.bg
Снимка: startphoto.bg


Снимка: startphoto.bg

Пирин и Хебър завършиха 1:1 в последния мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Двата тима изиграха здрав двубой, но не излъчиха победител.

"Орлетата" може да съжаляват повече, защото в 30-ата минута Йоан Н'зи бе изгонен, след като си изкара втори жълт картон. Само шест минути по-късно Христо Попадийн даде аванс на домакините с красив гол, предаде Gong.bg.

"Гробарите" обаче не се предадоха и през втората част достигнаха до изравняване на резултата. Комбинация между резервите Шейх Диаманка и Атанас Кабов завърши с голов изстрел от последния.

В класирането двата отбора запазват позициите си. Пирин заема 14-ата позиция с 21 точки, а Хебър са с едно място по-напред с 24 пункта.

Снимка: startphoto.bg

Още в третата минута Асен Дончев бе изведен с дълъг пас зад защитата. Петър Дебърлиев и Жоао Сеско не се разбраха и се стигна до удар между двамата съотборници на Хебър. Наложи се играта за кратко да бъде спряна, но до принудителни смени не се стигна.

След около четвърт час игра "орлетата" развиха много директна атака с дълъг пас към Юго Комано, който продължи с глава към Данило Полонский. Украинецът преодоля Дебърлиев, но попадението бе отменено заради засада.

ВАР също потрърди решението на съдиите.

С изтичането на половин час игра Йоан Н'зи извърши нарушение в средата на терена. Това бе второ провинение за французина и Георги Давидов показа втори жълт, съответно червен картон и изгони футболиста.

Шест минути по-късно Пирин повде! Данило Полонский получи топката на левия фланг и успя с финт да се освободи от противников футболист. Последва подаване в наказателното поле, където Христо Попадийн връхлетя и с хубав шут заби топката в мрежата.

В добавеното време на първата част Андрей Йорданов се включи зад гърба на Данило Полонский и получи извеждащо подаване. След това крайният бранител намери Юго Комано, но изстрелът на нападателя премина покрай гредата.

Пет минути след почивката Хебър прати топката в наказателното поле от статично положение. Там Максим Ковальов и Жоао Сеско се сблъскаха болезнено и се наложи лекарският екип да влиза на терена. За щастие не се стигна до сериозни травми за футболистите.

Малко преди да изтече час игра Данило Полонский надбяга защитата и намери с успреден пас Юго Комано. Нападателят стреля от движение с едно докосване, но Петър Дебърлиев се намеси брилянтно.

В 63-ата минута "гробарите" достигнаха до златен шанс. Грешка в изнасянето на топката позволи на Атанас Кабов да нахлуе в наказателното поле. Топката му бе отнета, но тя достигна до Красиан Колев. Последва хубав изстрел, но Максим Ковальов реагира светкавично и изби.

Десетина минути по-късно Хебър все пак успя да изравни резултата. Шейх Диаманка се пребори и успя да намери пространство, за да прати топката в наказателното поле. Това чакаше и Атанас Кабов, който засече подаването и изравни резултата.

В третата минута от добавеното време Пирин пропусна да спечели срещата. Юго Комано получи страхотен извеждащ пас зад защитата. Последва удар към вратата, но Петър Дебърлиев направи много важно спасяване.

Все пак друг гол не падна и двата тима не излъчиха победител.


Още за: Хебър   Пирин   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
71 коментара
11 Март 2024 20:41 | П
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

В неделя на 17. 03. Крумовград - Пирин от 12. 45 ч.


11 Март 2024 20:50 | Симеон
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Бабич Тренчев не го пускаше бананаджията диане ти титуляр го направи три мача ни еба а ти пак него пускаш некадърник. Пращай го да бере банани не да играе и съсипва Пирин.


11 Март 2024 20:50 | Симеон
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бабич Тренчев не го пускаше бананаджията диане ти титуляр го направи три мача ни еба а ти пак него пускаш некадърник. Пращай го да бере банани не да играе и съсипва Пирин.


11 Март 2024 20:50 | Симеон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Бабич Тренчев не го пускаше бананаджията диане ти титуляр го направи три мача ни еба а ти пак него пускаш некадърник. Пращай го да бере банани не да играе и съсипва Пирин


11 Март 2024 20:56 | Фен
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Левски с 10 човека ни смачка и би ок, ама тоя умрел отбор с 10 човека да изравни и замалко да ни бие ае сиктер. За 3 седмици тоя Бабич направи всичко възможно отбора второто полувреме да не може да ходи. Вън всички .Ей фенчета много сте кротки. Оня Дафинов биеше и го псувахте а сега всичко е ок аааа. Смешни сте ама сигурно има добри черпушки. Само така ама и Само Пирин


11 Март 2024 20:58 | ..
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Пирин отива на бараж


11 Март 2024 21:00 | Симеон
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Пирин умря. Дафинов се радва моду диане си върши перфектно работата. Три мача играе о три мача Пирин пада. Занев къде си гледаш ли спиш ли. Пращай го да бере банани.


11 Март 2024 21:01 | Владислав Елезов
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Фенчета-кенчета


11 Март 2024 21:04 | Костадин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Наркоман


11 Март 2024 21:06 | Михтарски
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аз, ще черпя пак балъци
Имали още болни мозъци, който си мислят, че някой търси собственик на Пирин.


11 Март 2024 21:28 | Veska
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

DO KOGA SHTE VI TARPIM DO KOGA SHTE ZABLUGDAVATE 4E IMA FUTBOLLLLL DO KOGA BE TAPACI NARE4ENI UPRAVNICI NA FUTBOLA DO KOGA SHTE IMA LAGI I SHUROBADJANASHTINA DO KOGA FUTBOLA E PROSTA IGRA NO NE ZA SELANDURI KAKVI TRENIORI RAKOVODQT DETSKO UNOSHESKIQ FUTBOL KOI E DIREKTOR NA SHKOLATA KOI UPRAVLQVA PARVIQ OTBOR I KOI SE ZANIMAVA SAS DECATA BE GLUPACI UPRAVLQVASHTI TOZI GOLQM KLUB STIGA SE PRESTRUVATE A KAGETE NIE NE STAVAME NIE SME SAMO ZA ZAPLATATA I TOCHKA RABOTETE NAPRAVETE PO EDIN TEREN NAPRAVETE NESHTO EDNO NESHTO ZA TOZI OTBOR A NE OTBORA DA VI PLASHTA ZAMISLETE SE KAKVO PRAVITE ZNAETE LI PRAVITE EDNO GOLQMO NISHTO NQMA DUH NQMA GIVEC NQMA ATAKA NQMA SEBERAZDAVANE NQMA ABSOLUTNO NISTO I ZABLUGDAVATE KOGO SAMO TEZI NA KOITO PLASHTATE BIRITE I KEBAPCHETATA DA GIVEQT BALACITE DETO VI DAVAT PARI .....


11 Март 2024 21:29 | Солар
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тая кифла скиснала ноцкова ко тера на стадиона


11 Март 2024 21:55 | такаааа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Такова е положението и защо, от къде започва? от ДЮШ! Защо е съществувала, не е ли основната функция на дюш да захранван отбора? Дългогодишния шеф? Последния? Да го удостоим с внимание понеже постоянно споменавате дафинов като герой. Някой се оплаква от сайта, не от 3 месеца, а от година и 3 месеца в сайта няма инфо за школата. Сайта не се ползва, вратата се заключва за родители. Това е прозрачност! Следваща "крачка" изпращане на юноши да тренират с мъжете. И чии го дирят там непораснали физически и психически. Ааааааа просто да им се осигури титулярно място във всеки мач във школата. И сега стигаме до публикуваното в благоевградските групи. Илко Христов треньора който е посветил живота си на Пирин, до колкото знам единствения който е изкарал футболист. Няма да се учудя ако го жертват, както жертваха и други треньори за спокойствие. Я обяснете ми как този треньор с 30 юноши да тренира първо, да направи състав второ и трето едната част от титулярния състав му е определен. Аааа


11 Март 2024 22:02 | такаааа
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо дафинов не освободи юноши както казаха първоначално? Защо ли, за спокойствие, защото няма критерий по които да ги пресее. Всъщност има но в дюш са неприложими. Защо като нямаше смелост да освободи юноши /и не е морално/ не направи 2 групи. Нали момчета тренират с отбора, най добрите в трета лига другите в първенство или в различни първенства или варианти има .... шефа е затова да ги приложи. Най лесното натресоха на един треньор всички задължения и отговорности, да тренира с двойна група, да се чуди как да пусне всяко дете в игра понякога и отгоре на това да му се определя и част от състава Интересно


11 Март 2024 22:27 | Яжте ми к*ро, селяни
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Спокойно, накрая Занев ще поеме отговорност, като изпаднем, ще си вземе к*ро подмишка и ще си бие камшика към Копривлен. Дебелия гъз Елезов, ще се сниши за месец, два докато утихнат нещата и отново на работа в клуба. Футболистите ще се разбягат, което е нормално, и ако има пари ще започнем Б група, ако не, отново фалит и в селските.
АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ТЪРСИ СПОНСОР, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ. СЕГА В ПЪРВА ЛИГА АКО НЕ ДОЙДЕ НЕКОЙ, НЕМА КОГА. И стига сте писали глупости, трябвало да се даде шанс на треньора, е за кога???
А смешните фенове сега да ядат к*ро на байкушо и Елезов, защото те агитираха и купува ха гласове за байкушо


11 Март 2024 22:34 | Смешници
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На смешният кмет Гъз, неможач и смешното ръководство все някои им е виновен. На едните Илко на другите Дафинов, по принцип ме боли к*ра и за двамата, ама не може да се оправдавате. А смешните фенове, които се продадоха за 3 кенчета бира и 3 кебапчета, къде са сега да искат оставка и да пишат трансперанти??? Ми няма ги, защото цял живот са надупени, цял живот правят свир*ки за едно кюфте. Къде сте бе, Пирин фенс??? Капчин, оня с опашката - украинецо Нико Ризов дал много за Пирин, кеде сте, смешници.


11 Март 2024 22:42 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

С колко българи излезе днес Пирин?


11 Март 2024 22:49 | Елезов
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Аз съм си добре


11 Март 2024 23:05 | Дан Тан
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Добре свършена работа


11 Март 2024 23:13 | пожелание...СБЪДНАТО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ЕЛЕЗОВ с 8-те хилки свещи, грибно место и сандък да си купиш ДЕБЕЛОГЪЗ, ДЕБЕЛООК И ДЕБЕЛОмозъчен ТРАВЕСТИТ !!!!!


11 Март 2024 23:15 | пожелание...СБЪДНАТО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕЛЕЗОВ с 8-те хилки свещи, гробно место и сандък да си купиш ДЕБЕЛОГЪЗ, ДЕБЕЛООК И ДЕБЕЛОмозъчен ТРАВЕСТИТ !!!!


11 Март 2024 23:19 | мунчо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не видях оплакване, а хронология на упадъка. Не може от години кадърните деца да се гонят за да не са конкуренция на богоизбраните и да очакваме резултати. Има си шеф /настоящия още е рано да се хока/, треньори да им е потърсена отговорност, да са контролирани. Къде са феновете /на много места ми е правило впечатление че феновете познават децата/ къде са родителите. Тука фен на мач на юношите не се е мернал, а родителите се снижават колкото може, едните от страх че и за 5 минути няма да влезне после, другите са си ок и си трайкат. Сега елезов и занев ни виновни. Всичко е процес ако не се надгражда се затрива


11 Март 2024 23:29 | Ангел Г.
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ееее ше го търсите Дафинов!
Ас ви казвах, че е голем пич и никога никой не обиди, за никой лоша дума не каза. Даже отборо беше стабилен при него, Немаше интриги в отборо, изкуствен терен направи, класира ни за купата, съБра двойно повече точки отборо да е спокоен да не изпадне, само не ми ареса че изгони Елезов, ОН си е наш човек, а с михтаро щеха да разберат. Ама Капчин и Ризов зор за байкушо и са ке се чудим от къде ни дошло…са се надяваме на Б група, да не идем у селската!


12 Март 2024 00:27 | хахаха
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

верно на никой нищо лошо не е казал, от въпроси се крие зад заключени врати, усмихва се и си действа по неговите си ангажименти
Сигурно от васко петров се е научил


12 Март 2024 00:27 | хахаха
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

верно на никой нищо лошо не е казал, от въпроси се крие зад заключени врати, усмихва се и си действа по неговите си ангажименти
Сигурно от васко петров се е научил


12 Март 2024 07:00 | Отбора е...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Сбирщина от негри и украинци. 3 ма българи в титулярите. Срам.


12 Март 2024 08:24 | дафинов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

От тия трима българи едният е външен, само бодура и асен са били в школата. Вън елезов и нещата ще се оправят


12 Март 2024 08:55 | Кире мустако
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Наааааа тая вечер сме на караваната. желенце да дойдеш да платиш сметката


12 Март 2024 10:05 | даааа
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Айде Елезов и Занев да се махнат и ще заживеем в един по хубав свят. Треньорите ще станат НЕкорумпирани, ще излизат футболисти на килограм. Леле леле какво ще ги правим толкова много, те ще захранят освен Пирин и Реал и Манчестър и други и други


12 Март 2024 10:05 | даааа
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Айде Елезов и Занев да се махнат и ще заживеем в един по хубав свят. Треньорите ще станат НЕкорумпирани, ще излизат футболисти на килограм. Леле леле какво ще ги правим толкова много, те ще захранят освен Пирин и Реал и Манчестър и други и други


12 Март 2024 10:05 | даааа
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Айде Елезов и Занев да се махнат и ще заживеем в един по хубав свят. Треньорите ще станат НЕкорумпирани, ще излизат футболисти на килограм. Леле леле какво ще ги правим толкова много, те ще захранят освен Пирин и Реал и Манчестър и други и други


12 Март 2024 10:34 | лесно е
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да си седнат Елезов и Занев на Д-то. Да си направят стратегия за отбора и за школата. Да поставят цели и да следят за изпълнението. Елементарно. И да оставят една кутия за предложения и оплаквания от фенове и родители и всички заинтересовани. Да отключат вратата и да определят приемен ден за родители.


12 Март 2024 11:19 | вече се убедих че тука е
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

змиярник. Как ще пишете против Илко Христов бе. Вие нормални ли сте? Леле леле някой трябва да се нареди на работа ли? Ако ръководството жертва Илко за да угоди на някой или за собствено спокойствие - това ще бъде най голямото падение


12 Март 2024 12:21 | До даааа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как е да си на общинска хранилка на Дъбрсвска?


12 Март 2024 12:43 | даааа
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не знам! На някои им харесва да са на хранилка и да ближат гъзове, на някои им е по добре да си изкарват прехраната и екстрите със собствен труд. Иначе кое е от написаното е лъжа? Занев и Елезов нямат отношение към дюш.


12 Март 2024 13:08 | До даааа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ти отдавна лижеш гъзове, ти си лека жена с очилца.


12 Март 2024 13:21 | даааа
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Може и така да е, а може и да не е!
Тука коментираме провала на дюш, на директора петров и карачоров, и "умните" треньори които се нагаждат към обстановката и ближат ..... за да са си добре за тях си, и разни други нещица свързани с децата на Благоевград.
Децата са важни, те са бъдещето ни, а аз и ти просто прашинки във вселената.


12 Март 2024 13:50 | До даааа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Лекувай се, цайсар.


12 Март 2024 14:10 | даааа
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ти за мойто лечение не се грижи, гледай твоето. Но едва ли ще разбереш, разликата в интелектуалното ни положение е от тук до Марс. Освен обиди нищо смислено нямаш написано. Няма нищо, това имаш това даваш. Кажи кое от написаното не е истина, и е основание за лечение. Или си от тези които изнудват деца и родители, унижават децата които и без това са унижени от живота. Ааааа


12 Март 2024 18:13 | Симитли
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Той изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 18:14 | Илко Христов некадърник
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Той изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 18:14 | Симитли
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Той изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 18:15 | Симитли
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Какъв Илко Христов бе, Той изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 18:15 | Симитли
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Какъв Илко Христов бе, Той изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 18:19 | Симитли
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Илко Христов, некадърникТой изгони уж некадърните деца в Симитли и в неделя падна от тях с деветнайските, винаги налага само свой хора и деца на познати


12 Март 2024 19:02 | Кадьрен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Затова му тьрсят футболистите... а твойто детенце си го вземи на село


12 Март 2024 20:25 | така е
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Илко Христов е много добър треньор. Но тъй като бившето ръководство са без топки и без мисъл в главата да вземат решения, нито освободиха деца нито направиха допълнителна група. Ама изпратиха недорасли деца да тренират с мъжете, и със изискването тези деца да са несменяеми титуляри. Той реално тренира 2 групи на един път, от три отбора деца трябва да избере един и като капак половината отбор му е нареден! Еми това ако са нормали условия за продуктивна работа за треньора и децата здраве му кажи


12 Март 2024 20:35 | така е
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Естествено че някои деца ще се откажат, те реално имат шанс да играят на 5 мача един път. Така казаха и от ръководството, оставате но кой ще играе не гарантираме, вие си направете своята сметка. Демек отказвайте се вие защото ние не смеем и не можем да вземем решение за втора група.
А иначе, паднали от Симитли, какво от това. Децата от Симитли да не са втора качество. Това че някои нямат възможност да пътуват или да живеят в друго населено място не значи че се неспособни. Както се вижда и от пирин няма излязъл футболист така че нито школата е по добра, нито треньорите, нито децата си супер таланти


13 Март 2024 00:34 | Симитли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе, като не разбирате не пишете, те ги изгониха децата и от немай къде отидоха в Симитли, като не сте запознати не пишете


13 Март 2024 09:07 | ...
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Показателен е резултатът между Симитли и Пирин деветнайските... Кой би да питам???


13 Март 2024 10:09 | и какво
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Резултата от мача има значение само за класирането в таблицата! Не случайно в белите държави нямат такава таблица за да може да научат децата на футбол, а не на бутане на по едричките. Та резултата 5-0 ли е или 10-0? Децата от Симитли второ качество ли са или? За да се характеризира една футболна среща има много други неща - като удари, владеене на топката и какво ли не. А и хората викат че топката е от ж. р. та не се знае на къде ще хване. Илко Христов тези деца от каква възраст ги тренира?


13 Март 2024 11:07 | Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе смешко, какви деца деветнайски хахах


13 Март 2024 11:10 | Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И какво се правиш на луд, децата са изгонени в Симитли, демек на са достатъчно кадърни и без потенциал, по преценка на големия треньор Илко


13 Март 2024 11:47 | ??????
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Илко им каза тръгвайте за Симитли? Има ли това право? Той какъв е че да ги "гони" в Симитли? Там си има хора които решават! Какво си мислите, че дюш на пирин е нещо повече от Симитли ли? Ами НЕ Е.


13 Март 2024 13:02 | ??????
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако нараняваш съзнателно, особено деца, и вместо да се разкаеш, продължаваш да вредиш очакваш ли да не бъдеш нараняван? Очакваш ли че децата ти няма да плащат твоите грехове. Ами не очаквай!


13 Март 2024 14:03 | откачалки без работа
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Откачалки секви тука, нема връзка, ама има логика. Като си се оакал малко лесно се забърсва. Колкото повече опитваш да изкараш другите н@ср@ни толкова повече почваш да смърдиш и в един момент целия свят те надушва. Та колко по рано си избършеш л@йн@та, толкова по добре за теб


13 Март 2024 16:40 | до Симитли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колко да е голям Илко 1, 8-1, 9? Ама ако не си просветен да те светна че щом си загуби работата за 24 часа го поканиха не къде да е а в Лудогорец. Та ти прецени какъв е


13 Март 2024 18:54 | Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само да ти кажа, Илко им казва че няма да разчита на тях и ги пуска за по 5 -10 Мин, и те си тръгват, май не си запознат или си тролче на ....,така че бегай някъде ..а


13 Март 2024 19:55 | до Симитли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А защо не се въпротивихте на Карачоров. Не ви ли беше ясно, че от три отбора в един нито тренировките ще бъдат на ниво нито ще могат да играят. Ама на кой му др@м@ за тренировки и ниво. Важно е чавето да играе а дали може това не е важно изобщо. Защо не се събрахте и не отидохте да попитате по какъв критерий избраха момчета за мъжкия отбор. Защо ли, защото всеки гледа да пречука другия, неговото дете да се нареди па другите да пасат. Еми в един момент се дореждаш, после изпадаш, после може пак да се доредиш или напълно да изпаднеш и това е.
Тъй като Карачоров е без топчета явно и без мениджърска мисъл остави на Илко да се оправя в тази ситуация. А обясни ми какво да прави с 30 деца? А обясни ми как да нареди отбора като има задължителни титуляри - наредени "от горе"/нали не се правиш че не ги знаеш/ ..а


14 Март 2024 00:18 | Симитли
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Радвам се, че се съгласи и признаваш че Илко не е никакъв треньор, щом му казват кой да играе, тогова защо е там, като няма топки да смени мястото


14 Март 2024 02:42 | до Симитли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво, радвай се. Аз не се съгласявам, нито пък определям кой е добър и кой не е. От къде на къде ще анализирам хората. Фактите говорят. И резултатите също! Четене с разбиране с учи в първите класове, за съжаление си ги пропуснал! Или просто се правиш на луд? Онова безлично момченце което се правеше на шеф не можа да измисли нещо смислено за школата и полезно за децата, но измисли как "законно" да играят "нашите момченца".
И кой си ти че да определяш кой да си сменя мястото?


14 Март 2024 09:21 | Леле леле ле.е
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тоя Симитли е много тъп бе.


14 Март 2024 10:14 | Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вярно е, личи от резултатите, падна от Симитли, и виж класирането, и то няма нито един отбор от силните софийски клубове, явно е кое тъпия, факт е че прееба много деца, за сметка на други не толкова добри, но кръста той си го носи, и и съм се събличал повече на терена, повече от колкото ти по физическо, жив и здрав!


14 Март 2024 11:05 | интересно
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо сте се хванали за гушите? Да запазите или изгоните треньор? Мотивите и в двата случая може би са едни и същи!!!!! Дааа 19-ките са апетитна хапка. Мноооогооо апетитна!!!
Но да ви кажа - не се напъвайте толко. Ако има кандидат който иска да измести Илко, ще спечели този с повече връзки. А ако ръководството жертва който и да е треньор за да си запази спокойствието или да угоди на някой - жалко!


14 Март 2024 13:44 | Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз не искам да гоня никой, но познавам деца който са добри, и бяха отхвърлени или закотвени за сметка на други и то се вижда на всеки мач, жалко е защото, на всякъде е така, но кръста си го носи той! Живи и здрави, просто аз съм на принципа прави добро и ще ти се върне Добро


14 Март 2024 16:33 | браво
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да се разплаче човек от умиление, колко си загрижен за чуждите деца. Защо ли такова впечатление не се придобива на стадиона. А за закотвени деца това е факт, и не само при този треньор. Може роман да се напише. Резултата е нито един футболист от дюш за десетилетия. И така е, всеки плаща за собствените си грехове. Връзките и финикийците не важат!


14 Март 2024 16:55 | Фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Занев, Елезов къде са ви спонсорите украинци, Американци и т. н. Четири Българи в единасете срещу Хебър не спирахте да плюете по предишното ръководство сега вас да видим никой не ви притеснява а заплати пак няма, Вие двамата сте най долните и мръсни двулични човечета минали през Пирин, Господ гледа Занев плюехте и се молехте Пирин да пада преди да ви подари кмета Пирин а сега милеете, ДВУЛИЧНИЦИ МРЪСНИ, махайте се от Пирин боклуци


14 Март 2024 17:53 | Друг фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Еми щом стигнахме футболисти да управляват, отдавна е ясна работата. Защо ли някои хора ходят в университет, па плащат, па се мъчат да четат?


14 Март 2024 18:32 | тцтцтцт
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо бе хора е това разправяне? Толко ли са ви тъпи децата че непременно футболисти искате да ги направите? Не виждате ли че освен в Симитли другаде няма да отидат. С по голям късмет и връзки до Сандански може или евентуално Дупница


15 Март 2024 10:21 | ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тая тема е колкото безкрайна толкова безмислена. Факт е че се гонят най способните момчета за да не са конкуренция на избраните. Факт е че нищо не може да се направи. И да се пише тука .....кой го прочел кой не .....от едното влязло от другото излязло. Футболистите/треньорите /болшинството винаги има изключения/ са неуки хора но за подмолни работи са №1. Та нищо от подмолните им работи не може да се докаже /не че някой се интересува де/. Та единственото което може да си направите за децата е още в ранна възраст да ги насочите към друг спорт. Иначе пишете си тука, четат със сигурност, а ако имате по конкретни факти публично. Поне удовлетворение ако не нещо друго


15 Март 2024 10:47 | има има
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Има интересни факти които да се покажат, но всичко с времето си




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар