Голов трилър в Созопол и 3:3 между Пирин и местния тим

28 март 2015 09:34   5 коментара   7504 прочита


ОФК Пирин достигна трудно до равенство 3:3 в поредното гостуване на орлетата в Созопол на едноименния местен тим. Орлетата губеха с два гола 15 минути преди края, но стигнаха до равенството в последните минути на двубоя с голове на Благов и Башлиев.

Срещата започна отлично за благоевградчани, които успяха да поведат още в 5-та минута и първата си атака, като Башлиев изскочи по десния фланг и центрира, а Тошев отбеляза красиво попадение с глава.

Радостта на зелените не трая дълго, като в 14-та минута отбраната не подходи сериозно при едни тъч и оставен непокрит Стефанов намери целта от около 20 метра.

До пълен обрат на резултата доведе отново не добра намеса на защитата при статични положение, като Хаджиев засече центриране във вратата на Бахтарлиев в 42-та минута.

Малко след това пиринци отговориха с удар в гредата на Николов, а после и вратарят на Созопол направи добра изява избивайки удар на Тошев под гредата.

Втората част започна с териториален натиск на пиринци, но до положение се стигаше трудно. Удар от фаул на Наков бе избит с вещина от Теменлиев в 60-та минута. Пет минути по-късно домакините вече водеха с 3:1, след като отново при центриране от статично положение созополци бяха по-концентрирани в наказателното поле и Делчев отбеляза. Орлетата се хвърлиха в атака веднага след гола и вкараха съперника в наказателното му поле. При една добра атака от ляво Благо намери топката с фалцов удар и я мушна покрай вратаря за 3:2. Домакините пропуснаха да решат мача пет минути преди края, като Колев пропусна останал сам срещу Бахтарлиев, който с крака изби топката. В последната минута на редовното време Башлиев реализира изравнителното попадение, след като хладнокръвно мушна топката над легналия пред него вратар. Така зелените прибавиха точка в актива си, но реално отпадат на третата позиция, тъй като Локомотив ГО ще прибави три точки на 4 април, взимайки служебна победа срещу Раковски. Следващият шампионатен мач е чак на 15 април, когато пиринци играят у дома с Черноморец Бургас.

 

Димитър Христов

 


Още за: трилър   Созопол   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
28 Март 2015 10:50 | ПИРИН
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Крайно време е цялото НЕКАДЪРНО ръководство на отбора да подаде оставка !
Не можем да победим отборчета от средна класа дори за Б група !
Отбора се издържа с парите на всички нас и крайно време е да потърсим отговорност за лошото управление на средствата


28 Март 2015 15:30 | стар фен
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

в Б група не можем да бием некакви Созопол, ами в А група какво ще правим. Във В група като бехме по 2 лв билет съм плащал, а тея пияници не могат да ни зарадват като хората


28 Март 2015 19:50 | ЧАЛГАРЯ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

1-В0 ПИРИН НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В А ГРУПА, 2-РО И ДА ВЛЕЗЕ ЩЕ СТАНЕ ЗА МАИТАП.... И 3-ТО БЛАГОЕВ СЕЛ НЕ ЗАСЛУЖАВА ЕЛИТЕН ТИМ----А ЗА РЬКОВОДСТВОТО ... R. I. P. ДА ЖИВЕЕ КАЛИНКАТА


28 Март 2015 20:48 | CHICAGo
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

турите си за шев-сирополския пумак капчин, и ще тръгне работата.


29 Март 2015 12:17 | ОТБЛИЗО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей Петрунов-земи си оди!!! Имаш достойни заместници-КУЧКАТА И КАЛИНКАТА хахахаха
Животни сте всичките..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар