Футболен клуб “Пирин” Разлог стартира подготовка за пролетния дял на първенството в Югозападната Трета лига

08 януари 2024 22:39   2 коментара   4001 прочита


Днес първата тренировка на сините, която започна с водосвет за здраве и успех - отслужен от отец Димитър Белчин, бе приветствана от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, зам.-кмета г-н Христо Зайков, ръководители и фенове на отбора.

На стадион “Септември” инж. Герчев поздрави всички футболисти, треньори и представители на тима, пожелавайки им да изградят силен отборен дух, да проведат качествен тренировъчен процес и в края на сезона - да се поздравят с добро класиране.

След тържествената част, щабът на старши треньора Христо Джоджов, към който се присъединиха Атанас Праматаров, Георги Раев и Тихомир Добрев, изведе на зеления терен 23-ма футболисти, сред които Благой Родов, Радослав Кенанов и Радослав Кънчев, подкрепени от Кристиян Балтов, Милен Лефтеров, Атанас Чепилов и Иван Димитров.

Зимната подготовка на сините ще се проведе на терените в община Разлог, като в графика са предвидени 7 контролни срещи, с отбори от “В” група.


Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
09 Януари 2024 12:06 | Иван
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio


09 Януари 2024 18:34 | Мария
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар