Футбол, шоу и добрите сърца на Бербатов, Фиго и компания на националния стадион

14 юни 2017 11:17   1 коментар   4956 прочита


Най-очаквания мач за годината може да гледате днес от 18:00 ч.

Футболът събира, футболът обединява и футболът ще докаже още веднъж, че е най-бързият начин да помогнеш за развитието на талантливите деца днес (14 юни). След месеци усилена подготовка и организация, денят дойде! Отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго ще се изправят един срещу друг, а цялото им шоу ще може да гледате по bTV Action от 18:00 ч.

Двамата организатори не само ще зарадват публиката с присъствието на терена на националния стадион "Васил Левски" на едни от най-обичаните и титулувани играчи, а и с възможността всеки един от тези 40 000 фенове по трибуните да стане дарител в прекрасна благотворителна инициатива, поддържана от фондациите на Бербатов и Фиго.

Футболистът от Благоевград се е доказал през годините като един от големите ценители и радетели за по-добро бъдеще на най-ценния актив - децата. Бербатов и неговата фондация подкрепят млади таланти, занимаващи се не само със спорт, а и с музика и наука, съобщава bTV. Средствата, събрани от срещата днес ще бъдат вложени в по-доброто бъдеще на новото поколение.

Фиго също не спира да подпомага хора в нужда, а основните приходи на фондацията му идват именно от такъв тип събития - футболни мачове, които събират негови приятели и бивши съотборници.

Но да поговорим и за футбол!

Очаква ни грандиозен спектакъл, без аналог в България!

Доказва го списъкът с имената на играчите на двата тима. Голмайсторът на националният отбор и двукратен шампион на Англия с "Манчестър Юнайтед" залага на част от бившите си съотборници при "червените дяволи" - Рио Фърдинанд, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс, Гари Невил и Фил Невил. Феновете на българският футбол пък ще могат отново да се насладят на играта на Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров и Мартин Петров, а към каузата се присъединяват и Роби Кийн и Дейвид Джеймс.

Цялото това съзвездие ще бъде направлявано от любимия треньор на Бербатов - Мартин Йол.

Срещу тях на терена настъпват Луи Саха, Луиш Боа Морте, Селестин Бабаяро, Шимао Самброса, Яри Литманен, Иван Кордоба, Гайска Мендиета, Дуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко, Робер Пирес, Предраг Миятович, Кристиан Карембьо и Давид Трезеге. Всички те ще облекат фланелката на отбора на победителя в Шампионската лига с "Реал" Мадрид през 2002 г., четирикратен шампион на Испания и четирикратен на Италия - Луиш Фиго. Треньор ще бъде легендарният наставник на "Челси" - Авраам Грант.

Шоуто е гарантирано от хъса за победа на двамата главни действащи лица на стадиона тази вечер. Въпреки приятелският тон и приятната разходка в София пред месец, и Фиго, и Бербатов, заявиха, че искат победата на всяка цена!

Ще може да видите всяка стъпка на звездната група по софийските улици. Приятелите на Фиго и благоевградчанина се постараха да си спомнят цял куп забавни случки, а гостите в студиото - Поли Генова, Митко Павлов, Владимир Памуков, Тодор Шабански, Димитър Пенев и Владимир Манчев, със сигурност ще предоставят своята гледна точка за случващото се на терена и извън него пред нашия водещ Йордан Георгиев.

Изненадите не свършват до тук!

Холограми на играчите ще се „телепортират” в реално време направо върху тревата на стадиона, а децата от фондацията на Димитър Бербатов ще разкажат за своите мечти и цели.

М. Иванов


Още за: футбол   бербатов   деца   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Юни 2017 13:55 | 24 video
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Я просто в шоке. Кто их
создавал. На 24видео увидите еще и не такое!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар