Бербатов срещу Луиш Фиго във футболен мач

27 февруари 2017 17:33   5 коментара   49014 прочита


Благотворителен футболен мач между два отбора на две фондации ще се проведе на 14 юни от 20.00 часа на националния стадион Васил Левски в София. Едни срещу друг ще излязат отборите на фондация Димитър Бербатов и фондация Луиш Фиго. Новината за този благотворителен мач обяви самият Димитър Бербатов в изказване, което качи на стената си във Фейсбук.  Благоевградчанинът ще избере сам своите съотборници, които да вземат участие в благотворителния мач. Същото ще стори и бившият играч на Реал Мадрид Луиш Фиго.

"Мачът на годината в България", така благоевградчанинът обяви събитие на 14 юни. Бербатов не разкри кои ще бъдат неговите съотборници, но намекна че в мача ще участват много бивши и настоящи футболни звезди. Със сигурност с екипа на Фондация Бербатов ще излязат най- близките му приятели Мартин Петров и Стилян Петров. На час по лъжичка ще бъде подавана информация за останалите легенди, които ще излязат на стадион Васил Левски.

М. Кирилов


Още за: Бербатов   мач   фиго   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
27 Февруари 2017 23:27 | Благотворителен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Цените за секторите "Б" и "Г" са 30 лева, сектори "лъвчета" - 45, "В" - 60, "А" - 100. За ложите на сектор "А" ще бъдат пуснати в продажба билети на стойност от 200 до 999 лева.....


28 Февруари 2017 07:21 | Благотворителен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това не е благотворителност. Това е някъкав бизнес но не и благотворителност. Може би Бератов видя Стоичков, Кубрат и Григор Димитров че напълниха стадиона и зала Арена Армеец но те никъде не казаха че това е благотворителност. Бербатов започна да пада доста бързо и това е неприятно за тези които сме го харесвали като футболист да разберем че футболните качества нямат нищо общо с човешките му качества.


28 Февруари 2017 07:25 | Петър
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Берба да не свършиха парите. Четвъртите в света всички до един фалираха не бъди един от тях.


28 Февруари 2017 07:40 | Гениален
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

"Заедно с тях и с вас, които ще дойдете на стадиона, ще допринесем за по-доброто утре"..... …….....


28 Февруари 2017 13:10 | Барселона
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Барселона го раздава по-евтино от... Бербатов.

Любителите на футбола ще могат да гледат Христо Стоичков и другите легенди на Барселона срещу звездите на Манчестър Юнайтед от близкото и далечното минало срещу по-ниска цена от тази за благотворителния мач на Димитър Бербатов.

Каталунците и „червените дяволи“ обявиха две срещи до края на годината. Първата от тях ще се играе на 30 юни на „Камп Ноу“, а приходите ще отидат за инициативите, подпомагани от фондацията на Барселона. Вторият мач ще бъде на 2 септември на „Олд Трафорд“.

Билетите за първата среща вече може да бъдат поръчани през сайта на Барса, като цената варира от 10 до 21 евро. Само за сравнение, вчера Димитър Бербатов обяви благотворителен мач между своята фондация и тази на Луиш Фиго на 14 юни, а цената на билетите е от 30 до 100 лева, като ще има и пропуски за ложите на стойност между 200 и 999 лева.

Това ще бъде дебют за отбора на легендите на Барселона на „Камп Ноу“. Първият мач в историята на този тим беше




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар