Бербатов с нов гол за Евроамериканската купа

24 юли 2014 12:19   1 коментар   4652 прочита


Димитър Бербатов отново блесна в мач за Евроамериканската купа по време на турнето на неговия "Монако" отвъд океана.

След като преди три дни благоевградчанина донесе с прекрасна странична ножица победата 1:0 над колумбийския "Хуниор" на собствения му стадион в Баранкия, тази нощ той се отчете с асистнеция и ново попадение за 4:2 да друг колумбийски тим - "Атлетико Насионал". Мачът се игра на стадион "Марлинс Парк" в Маями пред 15 102 зрители, предаде 24 часа. Още в 6-ата минута след двойно подаване с Валер Жермен сам срещу вратаря изскочи Антони Мартиал, който нямаше проблем да открие резултата.

След още 4 минути Бербатов се възползва от лошо избита от вратаря на колумбийците топка и отблизо удвои преднината на европейците с мощен шут с десния крак. 3:0 направи бразилецът от "Монако" Фабиньо в 40-ата минута.

Едва след почивката играчите на "Атлетико Насионал" започнаха да напипват играта си и дори намалиха до минимум преднината на тима от княжеството. Сантяго Трейес направи 1:3 в 63-ата минута, а в 88-ата Себастиан Перес вкара втори гол за тима от града на най-мощните кокаинови наркокартели - Меделин.

"Монако" обаче не позволи изненада и в последната минута на редовното време белгиецът Яник Ферейра Караско с удар отблизо след разбъркване фиксира крайното 4:2. В момента Димитър Бербатов е голмайстор на турнира с две попадения.


Още за: Д. Бербатов   гол   турне   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
26 Юли 2014 12:20 | Тоа па
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Язе 12 нанизах у квартало, оти мене не ме изтипосате ))))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар