Беласица и Струмска слава не излъчиха победител

25 януари 2024 19:27   4 коментара   4470 прочита


В контролен мач, игран на стадиона в село Марикостиново, Беласица и Струмска слава завършиха при резултат 2:2.

Славата поведе още в осмата минута, след перфектно изпълнен фал на Антонио Ласков, а в осемнадесетата минута тимът от Радомир успя да удвои своя аванс след контраатака завършена от Арнел Кадрич.

През втората част комитите бяха тези, които стояха по-добре на терена и успяха да стигнат до равенството, като още в четиридесет и шестата минута успяха да намалят изоставането в резултата чрез Аспарух Смилков. Изравнителния гол бе дело на юношата на Бела, Диего Александров, който в 81-ва минута се оказа най-съобразителен при разбъркване пред вратата на Струмска слава и успя от близко разстояние да преодолее вратаря. Пълния обрат за Беласица можеше да донесе Антон Гущеров в последната минута на мача, но ударът му срещна странична греда.

Това е второ равенство за петричани, след като и в първата си контрола завършиха при резултат 2:2 срещу Вихрен Сандански.


Още за: Беласица   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
26 Януари 2024 10:52 | Биляна Студентски град
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Сто годиниии, сто години, Символа на този граааад


26 Януари 2024 11:30 | 1923
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Samooo Belaaaa


26 Януари 2024 15:31 | Вихрен hools
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бела Бела яж ми кура!
Кефали - лайнари - боклуци - мръсни - гадни!


31 Януари 2024 11:42 | Кмете
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Като не разбираш питай ЧЕТИ. Един МАРЕК с половината от парите които харчиш. 1 управителен съвет с управител и членове ( без финансово възнаграждение.) 2 Изпълнителен директор. 3. Спортно технически директор. 4. Директор на Дюш. 4. Лицензирани треньори .Беласица СЕЛСКА ИСТОРИЯ И УПРАВЛЕНИЕ. Преди беше Петроф сега Закоф хора СЛЪНЦА от всичко разбиращи и можещи .БЕЛАСИЦА ИЗПАДА И ТИ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГО ОТНЕСЕШ НЕ СЕЛЯЦИТЕ КОЙТО СЛАГАШ ЗА БУШОНИ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар