Зеленогорски в Благоевград: РБ ще има кметове навсякъде в Пиринско, подкрепят кметовете на Петрич, Струмяни и Хаджидимово

28 август 2015 13:22   2 коментара   7326 прочита


Разочаровани сме от решението на ЦИК през октомври да се гласува по електронен път само в 50 секции, при това само в столицата. Ако се въведе този начин на гласуване, ще могат да се възползват милионите българи, които живеят извън пределите на страната, коментира съпредседателят на Парламентарната група на РБ и шеф на предизборния щаб на реформаторите.

РБ ще има кандидат-кметове във всички населени места в общината, потвърди Зеленогорски. Той подчерта, че за РБ приоритетите са приемането на промените в Конституцията и в законите, касаещи съдебната система – ЗСВ, за електронното правосъдие, АПК, измененията в Наказателния кодекс, касаещи изборните измами и купуването на гласове. Важно е да се приемем и Законът за антикорупция, координатор по който процес е вицепремиерът Меглена Кунева, каза още той и съобщи, че законът е първа точка в дневния ред на парламента. Акцент на РБ са и законите за лечебните заведения и за предучилищното и училищно образование, каза още Зеленогорски.

РБ ще има много интересен участник за местния вот в Сатовча, който е млад човек от банковите среди, каза Зеленогорски и добави, че кандидатът скоро ще бъде обявен. От думите му стана ясно, че РБ подкрепя настоящите управници на Петрич, Струмяни и Хаджидимово, но няма да даде подкрепата си за сегашния кмет на Гърмен Минка Капитанова, защото не е налице концепция, нито е направен опит законът да бъде спазен по отношение на отстраняването на незаконните ромски постройки, а общината е имала твърде хаотични действия.

Съпредседателят на Парламентарната група на РБ Зеленогорски ще проведе срещи днес в Кресна, Струмяни и Сандански, а довечера ще участва в учредяване на структура на ДБГ в Сатовча.


Още за: ЦИК   път   начин   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
29 Август 2015 10:49 | АДЕЛИНА СТИЛ 99
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Зеленогорски подкрепи Василка Драчева за Кресна Тя ще е кмета за Кресна Белята трепери Сапуно не може да си намери место Целия ГЕРБ е в невидение Росен Божинката Ванчо Тъпото Ние от Градешница ще подкрепим Фани


30 Август 2015 14:09 | някой си
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Евалааааа! Хахахахаха!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар