За едно добро дело! ПП ГЕРБ Гоце Делчев организира благотворителен търг, за да подпомогне строеж на черква

24 октомври 2016 09:26   8 коментара   9219 прочита


8 500 лв., дари ПП ГЕРБ - Гоце Делчев за подпомагане и за довършване на храм „Рождество Христово“ в град ГоцеДелчев. Сумата бе събрана на благотворителен търг, организиран от политическа партия ГЕРБ Гоце Делчев. Веднага след събитието, лидерът на ПП ГЕРБ Димитър Гамишев връчи събраните средства на Негово Високопреосвещенство Неврокопски Митрополит Серафим.

Предметите, безвъзмездно предоставени от благодетели за разиграване на търга, бяха най-разнообразни – кулинарни изделия, произведения на изкуството, но тази година, бяха предоставени забележително количество икони, което организаторите приеха като добър знак за начинанието.

Официални гости на благотворителната вечер бяха: Даниела Савеклиева, народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ, евродепутатът Андрей Новаков, депутатът Георги Андонов, зам. областният управител Асим, Адемов, н. в. п. Неврокопски митрополит Серафим, общински съветници, кметове на населени места от региона.

Благотворителната вечер бе разнообразена с изпълнения на ученици от Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, Трето ОУ „Братя Миладинови”, ПМГ „Яне Сандански“, Основно училище с. Борово, млади самодейци изпълнители на народни песни към Неврокопската Света митрополия и др. Те имаха изпълнения от различни жанрове на сценичното изкуство, които в паузите на търга, поднесоха своите поздрави към хората с добри сърца, които допълниха царящото празнично настроение.

След края на проявата председателят на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев Димитър Гамишев поздрави гостите и заяви : Благодаря на всички, които уважиха поканата на ПП ГЕРБ-ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ заедно да направим едно добро дело! Да участваме в поредното добро начинание, което предприемаме. Поредното от многото, които смея да твърдя, че продължават с още по-голям мащаб дейностите, които ние сме предприемали като партия, отговорна пред гражданите и обществото, пред България.

Бяхме заедно, обединени от каузата заедно да помогнем за довършване на храма "Рождество Христово" в Гоце Делчев, който, също като нас, хора с много желание и вяра в духовността са подкрепяли. Храм, чието изграждане продължава вече много години. Тук сме се събрали хора от различни възрасти, от различни партии и религии, с различни професии, обединени от духовността, готови да отворим сърцата си с желание да помогнем според своите възможности.

Показахме, че заедно, обединени от доброто можем да творим добро... От душа! Защото да даваш искрено, благородно, с любов, прави всички нас - хората по-благородни, по-силни и живеещи истински, каза още Гамишев. Това е поредната дарителска инициатива на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, само преди дни съобщихме за жеста, който направиха към местните малки футболисти. Лидерът Гамишев дари футболни топки часове преди важен за децата на Гоце Делчев футболен турнир.

П. Иванова


Още за: дело   търг   дарение   Избори 2016   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
24 Октомври 2016 10:31 | бм
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Защо не организират подобно мероприятие с Доньо бълхата, за да се изгради и джамия в Гоце Делчев?


24 Октомври 2016 10:42 | браво
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Защо малко преди изборите го правите това бе гербери, къде спахте цяла година? Наместихте се всички на работни местенца и сега се сетихте за благотворителност, ама че лицемерие!!! Всички сте като водещата на вашето шоу... Погнусена съм


24 Октомври 2016 11:23 | Редакторо
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Освен децата и учениците гробарите на България използват и църквата за политически пиар и то преди избори. Нагли, прости безсрамници! Но Господ вижда...


24 Октомври 2016 12:32 | симпатизант
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

За разлика от други партии ГЕРБ прави БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ПОСТОЯННО, ЦЕЛОГОДИШНО ..


24 Октомври 2016 13:27 | Редакторо
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Една калинка тук, незнайно над коя държавна копаня грухти, скрита под ник "симпатизант", говори за " ГЕРБ прави БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ПОСТОЯННО, ЦЕЛОГОДИШНО.. ", а не грухти за това, че ГЕРБ ЦЕЛОГОДИШНО ПОЛУЧАВА ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ т. е. ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ В РАЗМЕР НА ПОВЕЧЕ ОТ 80, 000, 000 /ОСЕМДЕСЕТ МИЛИОНА/ ЛЕВА. ГЕРБЕРАСТИЙСКАТА ПАСМИНА СА НАГЛИ БЕЗСРАМНИЦИ!


24 Октомври 2016 13:30 | Тюфката
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Пещерия, започна да краде и за джамия пред читалището на мястото на паркинга, само и само да има келепир .Мръсните гробари ще продадът и майка си само и само да се докопат до властта, но гладна кокошка, просо сънува !!!! Гробари, с кражби, лъжи и измами и на бога не сте драги !!! Нито една бюлетина за чумата на века -ГРОБ !!!!Всички гробари по затворити и тогава ще се вдигнат и църкви и вярата у хората ще се възвърни !!!!Победа на изборите -всички срещу ГРОБ !!!


24 Октомври 2016 13:55 | Доа Редакторо
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Държавна субсидия получава и вашата любима партия, но не прави благотворителност!!!
ГЕРБ ПРАВИ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЦЕЛОГОДИШНО И ТОВА Е ФАКТ!!!
АКО РЕШИШ ДА ПИШЕШ, ЧЕ И АЗ СЪМ НА ДЪРЖАВНА КОПАНКА - НЕ Е ТАКА И НЕ СЕ НАПРЯГАЙ ИЗЛИШНО, НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ЗАСЕГНЕШ.


24 Октомври 2016 18:36 | 123
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

САМО ГЕРБ, ВСЕКИ ДЕН ДОКАЗВАТЕ, ЧЕ СТЕ ХОРА, С ПОМОЩТА СИ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар