Възрастните хора от Разлог: Краси спечели сърцата ни, направи много за нас и за общината

07 октомври 2015 16:02   10 коментара   5593 прочита


Пенсионерите от Дъгата махала в Разлог посрещнаха Краси Герчев и екипа му с аплодисменти и радушно. В кафе „Оазис“ възрастните хора споделиха радостта от постигнатото през последните четири години, но и поставиха проблемите, които ги тревожат.

В краткото си слово Красимир Герчев сподели удовлетворението си от партньорството с клубовете на пенсионерите в цялата община, а така също и постоянните грижи на общината за привличането на средства от европейските програми за възрастните, децата и хората в неравностойно положение, развитие и повишаване на качеството на услугата „Домашен социален патронаж“, от която се възползват над 300 души.

„С изключителен принос за подобряване на живота на хората в неравностойно положение са реализираните социални проекти „Личен асистент“, „Приеми ме“, „Помощ за хората с увреждания „, „Почистване на дома“ и др., които общината продължава да реализира. – каза той . - За мен няма по-значим проблем от социалния, особено от проблемите на възрастните хора, децата и на хората в неравностойно положение. Принципите на разпределение на бюджета е: първо да стигнат средствата до вас, да обезпечим социалната програма и след това – към инфраструктура и другите дейности.“ – каза още Красимир Герчев и подкани хората да споделят проблемите, които ги тревожат.

Възрастните хора изразиха тревога за улиците „Бела река“ и „ Изворите“., и за пътната настилка по местността Бойков рид и Шипоко , на което кметът отговори, че проблемите на тези обекти са на вниманието на общината. „Стената на улица „Бела река“ поддаде и скоро ще бъде реконструирана и отново залесена., подобно е положението и на другата улица., а пътната настилка до местностите е технически и бързо разрешимо.

Светлана Газилова изказа топла благодарност на Красимир Герчев : за грижите, за добротата и човечността му при решаване на всички проблеми на възрастните хора. „ С него можем да споделим всичко, той е вежлив и добър. Неговото най-голямо предимство е, че работи за това градът ни да стане още по-красив, уютен, чист, в който и младите да пожелаят да живеят тук. Негово голямо предимство е 6-годишният му опит, а под негово ръководство общината се промени и ние се гордеем, че живеем в нея. И ще гласувам за него“ – изрази ясна позиция възрастната жена и посвети цяло стихотворение на правото да се гласува и да се избира разумно.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
07 Октомври 2015 16:39 | №3 №3 №3
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Красимир Герчев- най-доброто, което може да се случи на нас и млади и стари в Разлог


07 Октомври 2015 17:12 | чобането от дъгата маала
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Имали ле сме бе люде по- джиздаф и по-лицелия и по-умен и по-оправен кмет от Краси Герчев- я поне незнам таков, затова давай кмете ти си, ние сме зад тебе, че ги утрепеме и тоа пачь


07 Октомври 2015 17:42 | човек
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

И от дъгата махала и от целия град подкрепяме Красимир Герчев!
Като гледам другите кандидати- нема кой да си избереш - хитри стари муцуни, платежоспособни барековци и т. н.
Народе разложки- не се колебай - №3 и Красимир Герчев!


07 Октомври 2015 18:02 | фотограф
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Като гледам тия пенсионери на снимките ми става тъжно. Хич не са на кеф. Ама какво да правят, така им е наредено, иначе нема храна от патронажа.


07 Октомври 2015 18:10 | Краси е най добрия
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Краси е най-добрия кмет който сме имали и затова целия град е с него


07 Октомври 2015 18:42 | !!!!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ЗАЩО ЗА КРАВАРОВ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е ПОМАК, А ГЕРЧО БЯГА ОТ ТЕМАТА, КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ?????ДА ПОКАЖЕ ЛИЧНАТА СИ КАРТА, КЪДЕ Е РОДЕН ???2


08 Октомври 2015 08:50 | 2121
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Герчев, бъди честен! Кажи открито пред хората, къде си роден? Истина ли е, че си помак?


09 Октомври 2015 00:11 | ???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не знам само какъв болен мозък може да напише последните два коментара ? С теб сме кмете !


09 Октомври 2015 00:19 | Този
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПРОСТОТИЯ, ПРОСТОТИЯ И ПАК ПРОСТОТИЯ !!!!!


09 Октомври 2015 08:32 | цц
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нема значение какъв е кмета важното е че е дистоен човек и пак ще си го изберем




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар