Водачът на ВМРО в Благоевград Ангел Джамбазки: Наш основен противник е противоконституционната, антибългарска партия ДПС, ние сме против икономическото робство в мюсюлманските общини, наложено от Ахмед Башев

11 септември 2014 16:42   9 коментара   13262 прочита


Няма да се снимаме с ботушите и да се покажем, колко много помагаме. Дарения се правят от сърце, а не приличат на нагъл, погазен пиар

Наш основен противник в област Благоевград е ДПС. Ние бяхме първите, които поведохме хората в недоволството им срещу срамното назначение на Муса Палев за областен управител, наложено от противоконституционната партия ДПС. Преди 100 години нашите предци освободиха Благоевградско от турско робство. Днес отново трябва да от воюваме националното си достойнство.

С тези думи водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевград Ангел Джамбазки откри кампанията на коалицията в Пиринска Македония. Събитието се проведе в зала „22 септември“ в югозападния град. Освен членове и симпатизанти на двете патриотични формации, в салона бяха дошли и много благоевградчани, следящи дейността на младия политик.

Абсолютно недопустимо е и поведението на друг представител на противоконституционната партия ДПС - Ахмед Башев. Той е човекът, който превърна мюсюлманите в Гърмен, Сатовча, Якоруда, Хаджидимово и Белица в крепостни селяни. ДПС държи тези хора в икономическо робство, чрез изкупуването на тютюна на два пъти по-ниски цени от изкупните в Гърция, например, продължи с изброяване на безобразията на антибългарската партия в региона Джамбазки.

Попитан от журналисти как ще коментира акцията на някои кандидат-депутати да се чистят наводнените райони, Джамбазки заяви: „Гледайки тези кандидати, обути в чисто нови гумени ботуши, човек веднага разбира, че това е поредна ПР акция. Ние помагаме, но не търсим показност. Дарения трябва да се правят от сърце и така, че да не са обидни за хората в нужда, които ги получават. “

Ангел Джамбазки е юрист, заместник-председател на ВМРО, представител в Европейския парламент.

Той представи пред хората в залата и своите подгласници в листата. На второ място е Атанас Стоянов - юрист, председател на ВМРО – Сандански, председател Общинския съвет в града, оглавява Сдружението на Югозападните общини в България. Трети е Георги Васев - филолог и магистър по стопанско управление, председател на ВМРО – Благоевград, председател на местния Общински съвет (1999-2003 г.) и зам. -председател на ОбС (2003-2007 г.), трети мандат общински съветник, председател на комисията по обществен ред и сигурност.

Ето имената на всички кандидати на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за 1-ви многомандатен избирателен район, които ще се борят да получат доверието на благоевградчани:

1. Ангел Чавдаров Джамбазки

2. Атанас Славчев Стоянов

3. Георги Ванчев Васев

4. Костадин Георгиев Лазаров

5. Тодор Георгиев Петрелийски

6. Тодор Георгиев Мардов

7. Радой Андонов Димков

8. Марин Борисов Янков

9. Кристина Огнянова Попова

10. Тодор Георгиев Прешелков

11. Валентин Иванов Михов

12. Радослав Георгиев Георгиев

13. Георги Йорданов Костадинов

14. Кирил Георгиев Илиев

15. Снежанка Христова Попдимитрова

16. Георги Милушев Гоцев

17. Станимир Драгомиров Радулов

18. Светослава Петрова Коцева

19. Николай Димитров Шаламандов

20. Иван Йорданов Стоянов.

Вижте Видеото тук: 


Още за: Ат. Стоянов   имена   район   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
11 Септември 2014 16:49 | Mile Trajkovski Skopje
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

ВМРО засекогаш! За вас сме!!!! Да жиее Бугариа и Македониа!


11 Септември 2014 16:52 | Милена
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Хайде, най-после нашите от ВМРО! Патриотичния фронт е нашата надежда! НФСБ и ВМРО напред!


11 Септември 2014 16:54 | Траляляляля
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Ще гласувам за вас. Моля не ме лъжете, както другите.


11 Септември 2014 17:20 | Баче Ордан
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

ВМРО=МВРО! Колко народ напусна партията заради мазния дебелак!? И на тоя му дай да говори само! Влезе във ЕП със гласовете на друга партия! Ще го гледате парламента пак по вестниците само!


11 Септември 2014 22:07 | ВМРО
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Срамота е тези ... да се прокламират като представители на историческата организация ВМРО ии да печелят от наивността на хората. да не говорим за това, че отнеха името и имотите на... нямам думи, но те имат "лице" - Каракачанов - агент Иван... хора стига с тези...


11 Септември 2014 22:27 | .....
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Как не ви е срам от ВМРО, преди се прегърнахте с малкото ДПС с лидер Бареков, сега се правите на ни лук яли ни лук мирисали как ДПС ще ви е враг след като бяхте коалиция воеводи без цензура. Патриот съм и има една партия, която не е управлява и не е крала и тя е с номер 11. А това от страна на ВМРО е нагажачество. Вие отдавна не сте патриотичната партия, а олигарха Валери няма какво да говоря. За този нагъл човек.


12 Септември 2014 01:27 | До каракачан
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Майкати по добре ги върти одеве и напълних муцката помияр


12 Септември 2014 09:16 | крали марко
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Само ВМРО, ние сме с вас. Победа.


13 Септември 2014 03:46 | koмитa
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ДС-МВРо-то вече 25 години "решаваше проблемите на хората" с крадене на македнските активи в Б-ия, със снабдяване на сръбската армия и УДБА с горива и муниции по време на югоембаргото, с планирано фалиран приватизационен фонд, с уреждане с петролни дотации от Садам за БСП (Първанов), със сумати фирми и фондации, с ядрени референдуми и ГазПром-акции, с безброй коалиции с кой ли не от БКП и ДС остатъците, вкл. и сегашната ... И накрая все обслужва интересите на шефовете от мутро-ченгесаро-милиционерската олигархия!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар