Вигенин в Якоруда и Белица: Ще осигурим условия за икономически растеж и ще създадем нови работни места в Благоевградска област

14 септември 2014 15:18   16 коментара   7980 прочита


Стотици посрещнаха водача на листата с номер 22 в двете общини със смесено население

БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ иска да промени начина, по който функционират държавата и нейните институции. Качеството на живот в областта ще се повиши само ако държавата е наистина социална, а институциите служат на хората и решават техните проблеми. Това заяви Кристиан Вигенин, водач на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за област Благоевград пред хората от Якоруда и Белица.

Ангажираме се да защитаваме хората на труда, да осигуряваме условия за икономически растеж и да подобряваме социалната политика. Сред нашите приоритети са развитие на инфраструктурата, откриване на нови работни места и стимулиране на малкия и средния бизнес, за да спрем обезлюдяването в района и да създадем бъдеще на младите хора. Само по този начин гражданите ще се чувстват уютно в своите общини, каза още Вигенин и допълни, че е необходима справедлива държава, в която няма хора, които са над закона.

Вигенин подчерта, че за социалистите равномерното развитие на всички региони е ключов принцип и за тази цел е необходимо да се насочват не само европейски пари, но и средства от държавния бюджет, както го направи правителството на Орешарски с Публичната инвестиционна програма. Трайното обсебване на местната власт от ДПС в двете общини – Якоруда и Белица – не е в интерес на хората, защото води до изкривяване на приоритетите, но това може да се коригира с по-доброто взаимодействие между една отговорна централна власт и общините, заяви водачът на листата с номер 22 в бюлетината.

В навечерието на празника Кръстовден Кристиан Вигенин посети църквата "Св. Георги Победоносец", а по-късно гостува на традиционния събор в сeло Струмешница, община Петрич.

Снимки:

1. и 2. - Срещи в Якоруда

3. Среща в Белица

4. Посещение на църквата "Св. Георги Победоносец"

 


Още за: вигенин   Белица   Якоруда   Още от: Политика

Принтирай статия
16 коментара
14 Септември 2014 16:25 | 43
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Тези обещания сме ги слушали. Няма кой да се излъже вече.


14 Септември 2014 18:33 | Винету си мисли / сн. 4
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Тия пък щом тръгнаха на църква, значи Господ не е бил комунист...


14 Септември 2014 19:31 | Гоцето
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Да гласуваме на 5. 10. с 22-6 за Боги. Той е млад, умен и кадърен. Да се сберем - Гоцето, Сатовча, Х. Димово и цялото местенско направление и да си го изберем момчето. Разлоч с четирите члена организация и Банско да се сведат малко и да не праят сечено, а да поработват. Пък ако сега не стане другата есен ще си го напраим кмет на града. По става от сички дето гладят панталона. Давай Боги, давай Боцев


14 Септември 2014 20:49 | чавдарец
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

А пък наш Курадин Каркафелов Якорудски му беше заключил читалището и Вигенин не можа да си проведе мероприятието. Уж беше коалиционен аркадашлар, ама като разтуриха достлука, Нурадина му показа кой е беледието на бантустана!


15 Септември 2014 07:58 | андрешко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

а защо вие не започнете работа за по 350 лева на новите работни места и не оставите политиката на младите, дето ще ги чакате да се завърнат?


15 Септември 2014 09:17 | fg
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Костадинов е експерт по нищетата и мизерията. Решил е да отнеме и малкото работни места на хората в региона. Колкото повече работни места отнеме, толкова повече ще разчита на отчаянието на хората, за да стане пак депутат.


15 Септември 2014 09:43 | тамчерланд
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

НЕМОЖЕ КОГАТО САТЕ РИТНАЛИ ОТ ВЛАСТТА ДА СЕ ИЗПРАВИШ И ДА КАЖЕШ ЩЕ ВИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА ТОВА НАГЛА ЛЪЖА НЕИМ ВЯРВАЙТЕ


15 Септември 2014 11:19 | 22
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Този Костадинов като какъв се движи с Вигенин? Той вече е никой! Унищожи партията, но пак се бута? Надява се Нушкарови пак да го теглят и уреждат! Няма срам!


15 Септември 2014 11:51 | АЗ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Всеки има право на избор! Нямате право да обиждате -кой какъв бил... нито сте му родители, нито му давате хлябя на човека та да му държите сметка какъв е... да не би да сте му светели та знаете на кой бил гадже и т. н. Затова Българя е в такова състояние, защото всеки гледа кой какъв е, вместо да се подкрепяме и действаме заедно, ние се плюем един на друг... Аз съм за номер 22-6!


15 Септември 2014 13:06 | зрител
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Емиле смело напред! Остави ги некадърниците и блюдолизците! Когато гласува срещу Пеевски къде бяха? Когато приемаха в Парламента законите предложени от теб къде бяха! Гласувайте с22:22 съграждани за единствения джумайлия!


15 Септември 2014 13:14 | пеп
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

До" АЗ"!!! Много се радвам за избора Ви 22-6. Това показва, че Вашето и на такива като Вас личното число е 666, за което впрочем винаги гласувате!?!. Посочете ми, ако бъркам, кога след правителство на "тесните"социалисти не е било национална катастрофа. Но не Ви виня, както го каза"един"-лош човешки материал.


15 Септември 2014 16:18 | 123
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Градът на бат Сали, посрещна БСП гости намръщен, неприветлив и не помалко ядосан, че на посещение в Якорит е дошъл неканен доскорошен аркадашлар-Кристиян Вигенин. Ведно с него крачеше и доскорошния депутат-Костаки Костадинов. Именно последния с кой ли сурат се появи по улиците на Якоруда след като имаше многократни опити за среща с него, за да му се оплачат якорудчани, че Насрадина кадрува и в държавните служби на града! За това всеки недоумяваше как може да се появи ведно с новите кандидати на БСП по улиците на града, който той изостави на произвола на съдбата, в ръцета на един самозабравил се бандюга!


15 Септември 2014 20:47 | 654
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не се заблуждавайте, че Костадинов има намерение да помага на хората и открива нови работни места. Неговата цел е да стане отново депутат, за да може да си върти далаверите и да урежда с работа родата си, и най-големите некадърници в БСП - протежетата му Михаил и Асен Балабанови.


15 Септември 2014 21:00 | до 43
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"Тези обещания сме ги слушали. Няма кой да се излъже вече. "-има, има още се лъжат.
За това сме на това положение-те ни лъжат, ние лапаме мухи-гласуваме за тях като обречени.


16 Септември 2014 12:46 | за кмета ТОТЕВ !
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

не подаването на декларация е подсъдно и Вашето поведение Кмете също е подсъдно !
за Областния управител -разпореди проверка ! защо и ти нищо не правиш - Тотев и теб ли е купил!


18 Септември 2014 09:19 | свидетел
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е защо жиКата Саатчиев не се прегърна с нЕфела да отключи читалището? На избора за читалищно настоятелство се облизваха публично, а сега за видните гости от бсП жест да не направи... Митко Бучков и той можеше да помоли авера си от "студентските години" :) за зала...
А автора да си поправи сметките по математика и да уточнява - стотици след запетаята или за други стотици ства дума. Но конкретно за това събитие само трима развеждаха "височайшите особи" на пазара в Якоруда в събота :)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар