Новините на югозападна България
Красавица! Мъжете въздишат по Гришовата Никол Тежки дни за Деси Слава! Тя огромна си стои вкъщи, Благой вилнее по кръчмите (Фото) За да сте красиви: ТРИ съставки в кафето си и ще започнете...
   РегистрацияЗабравена парола

Утвърдиха К. Хаджигаев за водач на листата на ГЕРБ в Благоевград


1 септември 2011 00:20  81 коментара   23868 прочита

К. Хаджигаев
К. Хаджигаев


К. Хаджигаев

В Гоце Делчев начело е секретарят А. Тунчев, в Банско председателят Вл. Колчагов, лидерът Стефан Станков води в Белица, в повечето общини е валиден принципът “Кандидат-кметът е №1 и като местен депутат”


Областният координатор на ГЕРБ Костадин Хаджигаев е водачът на листата за общински съветници на управляващата партия в Благоевград. Решението настоящият председател на ОбС К. Хаджигаев да бъде записан като кандидат-съветник -1 е взето на заседание на общинската организация миналия понеделник и одобрено завчера преди полунощ от Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София. С това се слага край на слуховете, че листата ще бъде водена от кандидат-кмета на Благоевград Атанас Камбитов, а Хаджигаев може да не намери място в нея.

Във вторник в София са одобрени и водачите на листите за останалите големи общини в областта. В Гоце Делчев тя ще се води от настоящия секретар на общинската структура на ГЕРБ Ангел Тунчев. В Кресна и Петрич под -1 ще бъдат записани кандидат-кметовете на ГЕРБ - съответно Георги Георгиев и Митко Танев.

В Струмяни водач също ще е кандидат-кметът Валентин Чиликов. В Банско начело на листата е настоящият председател на Общинския съвет Владимир Колчагов, а в Белица - местният лидер на ГЕРБ Стефан Станков. Принципът кандидат-кметът да е и водач ще бъде спазен в Разлог, където ГЕРБ ще играе за съветници начело с настоящия кмет Красимир Герчев, в Сатовча - с кандидат-кмета Пламен Поюков, а в Якоруда - с обявената завчера за кандидат-кмет Ваня Гатдерова.

Все още без утвърдени водачи са листите на ГЕРБ в Сандански, Симитли, Хаджидимово и Гърмен. Те трябва да бъдат изяснени до следващия вторник, когато е националният празник 6 септември. Приемането им от Изпълнителната комисия ще стане заедно с пълния състав на 14-те съветнически листи на ГЕРБ в Благоевградска област. Това е и крайният срок, даден на местните партийни структури, да съобщят и имената на кандидат-кметовете си за селата в областта.

Гоце Делчев, Банско и Разлог са единствените 3 общини, в които ГЕРБ е напълно готова с листите си, в останалите общински структури обаче има още дебати по критериите за избор и подредбата. Член на благоевградското общинско ръководство съобщи, че критериите за излъчване на кандидат-съветници в общините са различни. В Благоевград, където листата на ГЕРБ е от проблемните, е избрана точкова система за оценяване на кандидатите. При нея всеки номиниран за общински съветник получава точки за образование, професионален и партиен опит и т.н.

Един от критериите - опит като общински съветник и като член на комисия в ОбС, даващ преднина с 14 точки на настоящите местни парламентаристи, взриви дискусии сред част от членовете на разширения общински съвет на ГЕРБ - Благоевград миналата седмица и сериозно нажежи страстите, след като част от номинираните получиха само по 2 точки за висшето си образование.

Още за: К. Хаджигаев  ГЕРБ  кандидат Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


81 коментара

1 септември 2011 03:52 | OS
Оценка:
32
 (
52
 гласа)

Браво на ГРОБ! Управляват ни некадърни пожарникари и физкултурници. Сега избират за водач на листата неграмотен и корумпиран некадърник. Това е поредното потвърждение, че в България всичко е възможно... Хайде стадо, отидете и гласувайте за него! После пак ще се чудите защо сме зле и всеки друг ще е виновен, но не и самите вие!


1 септември 2011 04:14 | любопитен
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Дайте листа на Гоце Делчев и Сатовча щом са готови, че ми е интересно какви убавци са сложили


1 септември 2011 04:20 | Неврокопчанин
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

А. Тунчев има ли собствено мнение?!! Познавам го като мижитурка на която му се казва какво да прави!


1 септември 2011 04:55 | tt
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

не спите ли бе комуняги


1 септември 2011 05:49 | оо
Оценка:
25
 (
29
 гласа)

а, Косьо се мислеше за кмет вече. Нещо Цецко те резна?


1 септември 2011 07:17 | Maliii
Оценка:
19
 (
41
 гласа)

ЧЕРЕН ДЕН ЗА БЛАГОЕВГРАД!
ГЕРБ ПРОДАДЕ СЪРЦЕТО НА ГРАДА НА БЕЗЦЕНИЦА!
ВИЕ ЗАГРОБИХТЕ БЛАГОЕВГРАД...
ГРАЖДАНИ, ОПОМНЕТЕ СЕ И ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ ЗА ДА СПРЕМ ТОВА КОЩУНСТВО


1 септември 2011 07:38 | !!
Оценка:
4
 (
14
 гласа)


Господа от ГЕРБ -община Сандански ! г-н Баханов, кога ще излезете пред гражданството с програма за управление на този град, с кои хора ще управлявате накъде ще водите този град !! кокво ще предприемете-в посока търсене на отговорност !!!! ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОРИ..... чакаме..
АКО НЕ МОЖЕТЕ да си формулирате програма, давам Ви моята програма, късичка е но се запомня....
УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ТОТЕВИТЕ ХОРА И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ДО КРАЙ


1 септември 2011 07:45 | ДО БЛАГОЕВГРАДЧАНИ
Оценка:
27
 (
35
 гласа)

САМО ГО ВИЖТЕ ТОЯ ТЪПАК ТЪКМО СИ ОТДЪХНАХМЕ ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ ЧЕ НЯМА ДА Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ТЕГО СЛОЖИХА ВОДАЧ НА ЛИСТАТА СЕГА НАЛИ РАЗБИРАТЕ ЧЕ ТОЯ ЩЕ РАБОТИ ПРОТИВ КАМБИТОВ И ТЪЙ КАТО Е ВОДАЧ ЩЕ ВЛЕЗЕ И БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА ЗА ГЕРБ ЖАЛКО ЗА СИГНАЛА ЗА ПРОМЯНА В ГЕРБ ЯВНО СА НИ ПРЕЖАЛИЛИ КАТО ГРАД


1 септември 2011 07:51 | Цирк
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Всички анонимни онлайн коментатори обявяваме лицето Красимира Терзиева за главен "хейтър" на форума на Струма. Тази жена е болна, кокал лесно се не дава ама нейното минава всяка граница.


1 септември 2011 13:01 | каравелов
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Този човек не вижда ли, че трябва да се дръпне от политиката, благоевградчани трябва да се срамуват ако още един път изберат такъв слабообразован и простоват човек за съветник. Десницата трябва най-сетне да започне да залага на интелигентни и почтени хора в нашия град, защото така левите ще си разиграват коня още едно десетилетие. Срам!


1 септември 2011 13:13 | килърът
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Как ли ще изглежда листата в Общ. Гърмен какво ли ще измъдри Розен Кутев.....


1 септември 2011 13:21 | радо
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

кога петел снесе яйце тогава баханов ще стане кмет


1 септември 2011 13:23 | 123
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

лейди милейди гарга много си сериозен на тази снимка


1 септември 2011 13:29 | до всички
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

каква десница, какво недоносче, сега десницата /обединената де/ ще се изпокарат за листата, нали знаете, там първи на избираемите места трябва да са пранжев, тимчев, даскалов, сукалински, а забравих - динко трайков, къде бе на кръчма без кръчмар, пак ще стане като на миналите избори, десница, ааа къде се изгуби илко стоянов, вечния кандидат...


1 септември 2011 13:31 | леле мале
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Какви образи са кандидат-кметовете на Благоевград, не е истина!


1 септември 2011 13:37 | 52734
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Тоя с "умната" мутра като го гледам как се е изтипосал на фотото, вратовръзка и костюм му стоят като на свинче звънче. Критериите на Бл-д за включване в листата сигурно дават 100 т. за опит като плочкаджия и крадец и 2 т. за "вишо", както се разбра. Иначе как Хаджито ще стане водач според критериите?


1 септември 2011 13:41 | Безпартиен
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Уааааа, гербисти малоумни съсипахте държавата !!! Като гледам назначенията, които правите срамота е ей . Комунистите назначаваха поне кадърни хора въпреки, че и те крадяха като вас. Сега ни управляват тъпаци и крадци, пуууу да ви и простите меркендета


1 септември 2011 13:47 | до Струма
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Би било интересно да пуснете една статия каква е инициативата на благоевград-бт за ремонт на детски площадки. В момента се ремонтира площадката над аквапарка по алеята за бачиново като това се финансира от Благоевград-БТ. Сменена е само една дума от кампанията на БЕЛЛА.... за цялата страна..... точно тая площадка нямаше нужда от тотално обновяване, а леко освежаване и ремонт.... но пък махнаха всичко... копаят оправят..... странно е..... май искат да поокрадат някой лев преди приватизацията или се сетиха за града малко преди приватизацията... или и двеете.... Чакаме информация СТРУМА


1 септември 2011 13:52 | стар помнещ ГЕРБ-ер
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Ако образованието и опита в комисии (не само на местно, но и на национално ниво) имаха значение, друг би следвало да е водач, макар, че се махна преди години...


1 септември 2011 14:20 | скрибински
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

в Сатовча - с кандидат-кмета Пламен Поюков!!!!!
- с крадец избори не се печелят;
- с предател избори не се печелят;
- с леви избори не се печелят;


1 септември 2011 14:34 | боци
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Леле ГЕРБ ни разбиха.. тоя се напъваше за кмет сега пък листа. Бооооже прибери си вересиите!


1 септември 2011 14:36 | лола
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Хаджигаев достойните мъже при такова напъване и последващ крах си подават оставките. Ти с какви очи се киприш за листа, ум не ми го побира?


1 септември 2011 14:38 | Петрова
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Кажете на Камбитов с този водач направо да се оттегли, че ще стане за смях в цялата околия


1 септември 2011 14:42 | гербер
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

момчета дайте оставки деее мъже ли сте .....


1 септември 2011 14:43 | 123
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

ХАДЖИГАЕВ, КАТО РАБОТЕШЕ В ДК НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ НАПРАВИШ ЕДИН ОТЧЕТ, А ИСКАШ ДА РЪКОВОДИШ ЦЯЛ ГРАД И ЦЯЛА ПАРТИЯ НЕ ВЯРВАМ ДА СИ СТАНАЛ ПО УМЕН


1 септември 2011 14:45 | Иван
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

ВЕНЦИ, ТИ ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ ВЕЧЕ


1 септември 2011 14:51 | бенгази
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Колкото повече те гледам, толкова повече се уверявам, че си такъв селски бек, че се чудя как ядеш с тази тъпа физиономия


1 септември 2011 15:12 | марш от там
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

как пък не видях един положителен коментар за тоя подлец и некадърник
с тоя водач герб са обречени на пълен провал
две седмици когато го нямаше хаджи-бай ганьо по улиците на бл-д, преса, по телевизии и интернет-медии всичко беше-ок, а сега пак започнаха да го показватнасам-натам и пак започнаха простотиите и броженията


1 септември 2011 15:14 | hh
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Maliii написа:ЧЕРЕН ДЕН ЗА БЛАГОЕВГРАД!
ГЕРБ ПРОДАДЕ СЪРЦЕТО НА ГРАДА НА БЕЗЦЕНИЦА!
ВИЕ ЗАГРОБИХТЕ БЛАГОЕВГРАД...
ГРАЖДАНИ, ОПОМНЕТЕ СЕ И ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ ЗА ДА СПРЕМ ТОВА КОЩУНСТВО
Абе хора пийте си хапчетата!


1 септември 2011 15:16 | Церово
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

стига сте не занимавали с тоя фъфлеш чичайка с бели коси-дето не знаеш като говори дали е пиян или така си говори от простотия-изпратете го за кмет на церово-там ке го разберат к-во им говори и ке го изберат


1 септември 2011 15:21 | Белица
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Съжалявам Станков, но ти няма да получиш повече гласовете ни. Сети се сам защо, а ако не можеш помисли си дали след твоето бездействие и гледане само на лична облага, хората могат отново да ти повярват. Какво направи за Белица-Едно голямо нищо. С далавери и лъжи е донякъде, пък и хората не са слепи.


1 септември 2011 15:25 | РЗС
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Тунчев (баламата) водач на листата на ГЕРБ Гоце Делчев -този човек, има ли достойнство да кажи как е приел офертата за кмет от РЗС. Кучкарят много пък търсен Гербажии имате още един внедрен човек в партията . Вън предателите и ликсурите като баламата.


1 септември 2011 15:31 | Гражданка
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Махнете елементите като Данчо Андонов, Лазар Андреев, МИленков, Антов, Попадийн от листата и ГЕРБ ще спечели многооооо !!!!


1 септември 2011 15:32 | !!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

мача на 23 .10. 2011 год. имам чуството, че вече е игран !!Баханов събуди у гражданите на Сандански някакво желание за промяна, която явно няма да се осъществи- и сега малко шум и после отново служебната кола и пак зам. Областен -кафета и моабети -хубава заплата, позиция и т. н ….. Г-Н Борисов призоваваме Ви да смените човека кандидат кмет за Кмет на Община Сандански. ТОЯ СПИ И НЯМА ВОЛЯ ЗА БОРБА И ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН!!
с спящи хора няма победа, няма и промяна !!НИЩО НЯМА ! …. само пак нагли кражби и бездействие на власт имеющите !! у тоя град няма да останат млади хора …и пак излъгани надежди, просто оставането на власт на кликата на Тотев е гибелно за хората у тоя град …. а на тия що продължават да спят искам да им кажа, време е да се събудите после ще е безвъзвратно късно …г-н Борисов издигнете друг човек за поста Кмет на Община Сандански, тоя просто спи и като гледам няма и намерение да се събуди …Бог да пази хората в община Сандански и да им е на помощ…


1 септември 2011 15:35 | незнам
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Хора кажете кой нормален човек ще гласува за този? Искаха да го набутат за кмет-не стана, защото е прост и нахален. Сега пък се бута за съветник.... какъв съвет може да дава тоя като и жена му не го слуша


1 септември 2011 15:41 | виновен
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

За всички провали в Благоевград и областта носи персонално областният координатор К. Хаджигаев. С неговите действия и бездействия вреди на всички. Има време Косьо оттегли се!!!


1 септември 2011 15:44 | ???
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Дайте и листата на ГЕРБ да се посмеем малко, след което да поплачем за провала на ГЕРБ Благоевград


1 септември 2011 15:47 | танев ;да ви кажа;
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

чекай да напишем и за убавецо танев строителът на нов петрич сега тоя пишман политик обещава налево и на десно места в общинска администрация замесник кметски места директори на дирекции толкова много хора обеща да назначи че чак и министерсвата неможе да ги побере но в неговия цех на двама души работа неможе да осигури ама пък листата за общински съветници грее се отбор юнаци кибабчета изгоренковци калтаци и на всекиго е обещано избираемо място а той горкия двама души я вкара я не но тоя път като кмет може да му пожелаеме 3то място и напред и все надолу гаден въртиопашатко


1 септември 2011 15:48 | !!
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Ей това е най важното до момента, другото е ала-бала... Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ще направят утре, 2 септември, първа копка на ЛОТ 22 А „Път ІІ-84 Юндола – Якоруда –Разлог и Път ІІ-19 Разлог-Гоце Делчев-Садово”, съобщиха от правителствената пресслужба. Общата дължина на обекта е 109. 8 км.
Строителният надзор е поверен на „Рутекс” ООД. Стойността на договора за възлагане на обществена поръчка (строителен надзор) е 958 820 лева без ДДС. Общата стойност на обекта ( строителство, строителен надзор и авторски надзор) възлиза на 31 805 583. 95 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 24 месеца.
Финансирането на Път II-84 „Юндола – Разлог” се осъществява от Европейската инвестиционна банка и от републиканския бюджет, а на Път II-19 „Разлог – Гоце Делчев – Садово” – изцяло от държавния бюджет.... Изберете си старите кметове и ще видите ремонти на кукуво лято.


1 септември 2011 15:50 | танев кмето
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

давам 50 лева на глас записване в офиса на герб


1 септември 2011 15:56 | как може
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Г-н Борисов не ни се подигравайте! Това лице не е ГЕРБ. Махайте го по възможно най-бързия начин. Това е провал


1 септември 2011 16:03 | до танев
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

И 100 лв. да ми дават за този никога ама никога няма да се гласувам


1 септември 2011 16:10 | помощ
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Цветанов помощ.....


1 септември 2011 16:44 | 123
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

то пък кой ли го иска тоя на снимката-омразник и лъжец
мислеше се за велик ама го изритаха като куче от кметската надпревара и сега само грози листата на герб и внася негативи в цялата кампания за герб


1 септември 2011 16:47 | Диди
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Много се радвам, че водач на листата в Гоцето е Тунчев, това е един млад, кадърен и много добър човек. Успех на всички кандидат съветници и кметове от най-истинската партия ГЕРБ.


1 септември 2011 16:50 | ДО РЗС
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Хей кукувци с тези обиди и простотии до никъде не се стига. Какъв ви е проблема, че никой интелигентен човек от ГД не ви е приел предложението за кмет ли? Ами няма как хората не се занимават с тъпи ге..... ве. Добор подбор на водач на листата са си направили от Гоце Делчев.


1 септември 2011 16:55 | до танев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

и на мен герб петрич ми ппредлагат пари но аз ще ги взема и пак нема да гласувам за тия карабатаци


1 септември 2011 17:00 | Бивш служител
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Браво! Продължавайте в същия дех и бъдете сигурни, че няма да гласуваме за ГЕРБ.


1 септември 2011 17:02 | Ку-Ку
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Като махнете и Камбитов нещата съвсем ще се оправят. Може пък тогава хората да гласуват за вас.


1 септември 2011 17:12 | Д
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Нито Хаджигаев ми харесва, нито ГЕРБ!


1 септември 2011 17:46 | гражданин
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Здравейте,
по молба на братовчед ми Ж. К. от гр. Торонто (Канада) ви уведомявам, че той ще инвестира собствени средства за направата на "кино" подарък за младежта на гр. Сандански !
но само при положиние, че жителите на община Сандански гласуват за Г. Баханов !!!
с Уважение: Венци


1 септември 2011 17:55 | към Венци !!
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ВЕНЦИ !!тоя филм сме го вече гледали !!!!!ГЕРБ дойде на власт с мисията да сложи ред в управлението ! но нещо не се получава вече второ година ?? само някакви проверки без да има резултат !! четиво за запълване на свободното време !!
Често четем, че областната управа Благоевград е разпоредила проверки - кога за пропаднали улици в Ново Делчево, кога за незаконни строежи около водоема в с. Дебрене, училищни ниви с. Поленица община Сандански, кога за нещо друго. Жалко е, че нищо не четем за резултати от проверките. Много дълги проверки, сякаш изследват историята на човешката цивилизация!!!
Господин Баханов, преди да гласуваме за Вас ще искаме резултатите от тези прословути обявени проверки !! иначе се губи смисъла !! Щото града си леко по леко си отива -младите масово потеглят към чужбина, не виждат бъдеще !! Тя надеждата крепи човека но до време-управлява се с екип -с кои хора ще управлявате това трябва да обявите-тази Тотева кохорта в общината ще Ви повали още преди да сте влезли


1 септември 2011 18:25 | !!
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

До към Венци !
Няма как да има резултати бе приятелю щом прокурори и съдии са внедрени от години да спъват всякакви проверки и дела. Средния ешелон чиновници не са подменени, изпълняват заповеди и слагат прът в колелото по нареждане и за благодарност на онези които са ги покровителствали през годините.


1 септември 2011 18:32 | ко1976
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Какво ште саветва общината този човек като няма интелект


1 септември 2011 18:43 | към !!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ТОВА не оправдава бездействието на г-н Баханов !! да излезе и каже какво е направил !! явно нищо - а това с средния ....и така нататък сме до слушали ....., ако не да ни призове на площада да грабнем тоягите !! щом и той е на мнение за институциите, че няма сила да ги накара да работят и изпълняват законите.....


1 септември 2011 20:51 | До Стефан Станков
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Стефан Станков няма да получиш подкрепа от нас беличани, защото ти си едно нищо повече от една година не направи нищо, а само теб си гледаш. С далавери и лъжи е донякъде, пък и хората не са слепи какво правиш, как крадете от гората заедно с директорчето къде го назначи. Ти господинчо до което се хванеш, то всичко изсъхва..


1 септември 2011 20:59 | Дядо Петър
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Казах ного отдавна че нашия кмет ни е вкръпа връзан он за нас си милее за с. Ощава . Ке взима 3 заплати- Кмет, Козар и Пандур.


1 септември 2011 21:03 | Дядо Петър
Оценка:
4
 (
6
 гласа)


Ей дами и господа. Аз ви казах още преди че кмет на с. Ощава, козар и овчар ке бъде г-н Плочков. В ЦИК вече го регистрирахме още преди 3 дена. Ама да ви кажа като го водих с влако нагоре и ми вика айде да слезем на Захарна фабрика и аз му викам защо на Захарна а той ми вика оти на Централна гара ке се загуба незнам коловозите и пероните как да ги чета на таблото .И аз му викам еми аз за това съм тръгнал с теб. Туко виж се качил на влак за Каспичан и гара Тулово и кво праим изпускаме регистрацията в ЦИК. Така вече сме спокойни. Нека ни е честит новия ни Кмет на с. Ощава.


1 септември 2011 21:06 | Кака Радка
Оценка:
8
 (
8
 гласа)


ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ПИТАМ КАКВО Е РАБОТИЛ ХАДЖИБОЛТОВ ПРЕДИ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА .ЕМИ НЯМА ОПИТ КАТО РЪКОВОДИТЕЛ НЕ Е БИЛ НИКОГА ДИРЕКТОР НА ПРЕДПРИЯТИЕ ДА ЗНАЕ ДА ИМА ОПИТ .БИЛ МИ В РОДОПА КАСАПИН ИЛИ СТРУГАР ИЛИ ВОДОПРОВОДЧИК ИЛИ КУФРАЖИСТ .ТОВА Е НАЙ -ГОЛЕМИЯ ИНТРИГАНТ ИПРОДАЖНИК МИСТРИЯТА НАПРАВО РАЗБИ ГЕРБ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕДАДЕ КИРИЛ ПЕНДЕВ СЕГА И ТИЯ ИЗБОРИ ВЕДНАГА СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА ИМАРШ


1 септември 2011 21:16 | Жоро от ГФР
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Хаджигаев ще работи против Камбитов, сега с двойна сила, както работи и против пендев преди 4 години за да няма кмет от ГЕРБ, и той да стане пак председател на ОБ С .За това не му требва вишо образование. Ще си изтъргува мястото с БСП както преди 4 год го направи с Паскалев. Всъщност ще изтъргува идеята ГЕРБ и Бойко! Пак е на далавера както тези 4 години! Това му е играта и незнам как Бойко и Цветанов го търпят. Сигурно са слаби и не го контролират или така им изнася ! Нема друго обяснение! Станаха си сички партиици и това си е.... Бетер БКП-то !!


1 септември 2011 21:16 | към Баханов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

в Сандански се извършва едно предизборно незаконно узаконяване на незаконни гаражи в комплексите Спартак, Крайречен и т. н.... БАХАНОВ ЗАЩО СПИШ И НЕ СЕЗИРАШ ПРОКУРАТУРАТА И ДНСКА !!ЗАЩО !!!!!??


1 септември 2011 21:27 | ха сега
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Тоя Плочката е много нагъл човек. Как не го срам те от София му дават два жълти картона а той чака и се инати и не си пусне молбата и да се махне от ГЕРБ. Ще видите на изборите ще се прави на голем след загубата и ще има наглоста да каже че ако е бил той ще са спечелили. Той предаде и Пендев сега същото го чака Камбата .Но ако съм на негово място ще ги оволна тия ШЕВЧЕТАТА за затягане на дисциплината още сега.


1 септември 2011 21:32 | Бони Ем
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Мистрията да се махне от всички длъжности. Той е ПРЕДАТЕЛ. Вальо го знае най-добре. Разбихте партията МИСТРИО стара УРОСПИЯ си ти. Камбата да действа по смело и решително без да се плаши. Мистрията да се маха час по скоро иначе ще загубите изборите.


1 септември 2011 22:03 | тото
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Kолкото Камби е бил ръководител - толкова и Хаджигаев. Втория поне не се е забърквал с точене на ДДС и застрахователни измами.


1 септември 2011 22:09 | Въпрос към Тунчев:
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Господин Тунчев като завършил инжинер как така обещавахте заедно с тракториста Андонов да узаконите незаконните къщи на циганите? Вие закони познавате ли, акъл имате ли или и вашето образование е купено? Срам!


1 септември 2011 22:43 | Стони
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Когато смените сатанинското име на областния си град - тогава можете да очаквате реални промени!


1 септември 2011 23:47 | БЕЛИЦА
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

КАТО НЕ СТАВА СТАНКОВ КОЙ СТАВА МИЗЕРНИЦИ ? СЛОЖИЛ Е 1 ШЕФ НА ГОРСКО И КРАЙ НАРЕДИЛ СИ БИЛ ХОРАТА ХАХАХ СМЕШНИ И ТЪПИ СТЕ ТАМ ПО БЕЛИЦА. ТОЙ АКО БЕШЕ НАРЕДИЛ НЕГОВИ ХОРА БРАТ МУ ЩЕШЕ ДА РАБОТИ НЯКАДЕ А ДОКОЛКОТО ВИЖДАМ НЕ РАБОТИ. ПРИ ВАС РАБОТАТА Е ТАКАВА ЧЕ ПЛЮВАХТЕ ПО ДПС, ПЛЮВАХТЕ ПО БСП А СЕГА ПЛЮВАТЕ ПО ГЕРБ. ОТ ЗЛОБА ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ДО 40 ГОДИНИ ТАМ, ТАЛИБАНИ НЕГРАМОТНИ !!!! ДО ТИЯ ДВАМАТА МИЗЕРНИЦИ КОЙТО ПИШАТ ЗА СТАНКОВ - ВИЕ АКО БЯХТЕ НА НЕГОВО МЯСТО КАКВО ? НЯМАШЕ РАБОТА ДА СИ НАМЕРИТЕ ? ЩЯХТЕ ДА ОПРАВИТЕ БЕЛИЦА ? НИЩО ПОДОБНО САМО ГОВОРИТЕ ПРОСТОТИЙ ПО ФОРУМИТЕ !!!


1 септември 2011 23:57 | До Белица
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ами за това говорим, че не става този мизерник Стефан Станков, че назначи само един некадърен директор в лицето на Гошко Генев / това семейство едно време СДС ги лансираше сега пък ГЕРБ / Умните хора използват лостовете на властта, а не като този .....ужас и безумие. А що се касае за брат му цяла Белица знае що за умствен капацитет има..... Затова помнете, е хората в Белица няма да гласуват за този мизерник СТЕФАН СТАНКОВ


2 септември 2011 00:08 | до Камбитов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Насо, елеминирахте Хаджигаев-ОК, сега трябва да отстраните неговите протежета-директори, от които нищо не става-Укев, Попадийн, Кунев, Качев, Спасов и т. н. т. е. да ги изпратите при Кочев-МВР


2 септември 2011 00:33 | КАЧЕВ Е СМЕШНИК
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Качев не е никакъв директор
Плати си за поста. Това го знае всеки редови гербер.
В Земеделието му се подиграват, че нищо не разбира и му викат мъжка секретарка.
ПЪЛЕН СМЕШНИК


2 септември 2011 00:42 | ...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Камбитов няма да е кмет на Благоежград! Така се палите! Той също не иска да е кмет! Добре си му е в народното събрание! Кмета ни няма да е от герб! Те нямат авторитет в нашия град!


2 септември 2011 00:47 | ???
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ЕЛЕЗОВ, НЕ СПИШ ЛИ БЕ ЧОВЕК ?
ПОЧИНИ СИ И ТИ МАЛКО.
СТИГА СИ СТОЯЛ ПРЕД КОМПЮТЪРА.


2 септември 2011 01:50 | до Белица
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Кажи ти с твоя умствен капацитет кой става ? Плювахте по всички БСП, СДС, ДПС сега и по ГЕРБ как да ви се угоди ? И другото не говори от името на Белица ти ако не гласуваш има кой да гласува за ГЕРБ. Чакам да кажеш за теб кой става ? А за брат му на Станков доколкото знам има Висше сигурно си го е купил нали :) хахаха ... Кажи си имената кой си какво си постигнал, какво си направил за Белица тогава говори за другите. Винаги гледате в чуждите чиний ама .... злоба - 40 год - честито хаха !!!


2 септември 2011 01:52 | До - до Белица
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

добре си им го казал на тия Бели4ки злобари евала


2 септември 2011 14:39 | до......
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

от Камбитов доктор не стана, биснесмен също, като депутат нито веднъж не се изказа а сега ако го избират за кмет какво очаквате да направи


2 септември 2011 21:34 | Brag
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Хаджиболтов е прост като цървул но хитър като муха, от зелените ! Пак се готви да става председател на съвета и Цветанов му верва, че щял да работи за Камбата ! Да, ама не! Защо му е кмет ат ГЕБР, като може председател от ГЕБР на гърба на партията, с мажоритарната бюлетина. Там и магаре като него да вържат - влиза !!


2 септември 2011 21:45 | до кака Радка
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Хаджигаев, како Радке, работеше тихнически в ДК -то, под надзора на майка си, после ходи в СССР на некакви строителни обекти и направи на Растрагуев кухнята, после беше технически при Галчев и по едно време като такъв иззида оградата на къщата на Цветелина Бориславова - и после се издигна в политиката ! А лани зема вишо в Габрово, построи си къща на Баларбаши, купи си джип за 100 х евро, и те така наш Косьо!


2 септември 2011 22:03 | член на ГЕРБ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хора, толкова се разочаровах от тази статия....., как може този "паразит", да бъде водач на листата ...., май всичко беше на празно!!! Силно се надявах от София, Г-н Цветанов и Г-н Борисов да му натрият носа, като го изключат от структурите на ГЕРБ!!! Той и неговите 10 лакей пък сега са в листата и то от 1-11 място, наистина не разбирам.....!!!! И само по какъв подъл и смешен начин са се редили, направо се чудя дали да се смея или да плачалллв крайна сметка се страхувам с тази листа дали ще успеем на 23. 10. 2011г. И все пак, желая успех на Камбитов -той е нашия кмет!!!


3 септември 2011 00:47 | до горния 4лен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сега разбрахте ли защо сте зле, ами защото не знаете колко сте зле! Горките 4ленове, които за ништо не ви бакарят! Продължавайте така господа! Вашият кмет, нямя да е нашия кмет!


26 ноември 2011 22:09 | жител на Белица
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ст. Станков погуби ГЕРБ Белица. Благодарение на него неможаха да хванат 100 гласа в Белица. Той е една машина за погубване-постигна фалита на завода, на КИБОРГ, на ГЕРБ в Белица, сега му остана да погуби и почивната станция на ТУ-София. Този алкохолик не може своето семейство да управлява, вие сте го сложили цяла партия да ръководи..... няма как да стане. На балотажа той и неговите приближени предадоха Белица, заради уговорката му с ДПС.


26 ноември 2011 22:16 | бивш приятел на Стефан
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Господ го е наказал за всичките му деяния, затова живее сам самичък. Скоро ще пак ще изпадне в немилост, ще събере куфарите и ще се покрие някъде. Но затова ние трябва да побързаме да го изгоним от ГЕРБ белица, защото не е достоен водач и се интересува само за собственото си благо. Авантаджия нагъл.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.