Тайната завера! Депутати и активисти на ГЕРБ заложиха "бомбите" за директорски постове, ето на кои са се нагледали

19 юни 2017 11:18   11 коментара   46109 прочита


Очаквано победителите в последните избори започват смени на шефски постове няколко месеца след изборите. Преди дни на събрание между депутати и активисти на ПП ГЕРБ са обсъждани евентуалните кадрови рокади в областта.

Едно от първите предложения за смяна идва от Петрич, откъдето настояват да бъде сменен шефът на ДАИ, а на негово място да бъде сложен Г. Ангелски, който все още няма уреден пост, след като бе освободен от работа в ДАИ София.

Припомняме, че Ангелски бе шеф на ДАИ с любезното съдействие преди време на бившия депутат Димитър Танев, но месеци преди последните избори, той бе освободен от поста си и стана активен проводник на идеите на ГЕРБ в Петрич..

Петричани добиха самочувствие, след като успяха да вкарат един депутат, вече успяха да победят в областна управа, където назначиха зам. областен управител, и сега напъват за още постове. Разбира се предложението за Ангелски предизвикало оживени дебати сред заседаващите и не е ясно дали предложението ще мине, тъй като и останалите депутати имали свои кандидати.

Другият обсъждан пост е този на шефа на Пътно управление Иван Кунев. И за неговия пост има мераци от приближени на общественици и депутати от региона. Кадрови рокади се придвижат и в Горско стопанство Благоевград и РЗИ, и за там на въпросната среща се спрягали неколцина имена. Както обещахме, този път ще следим из късо работата на депутатите от областта в парламента и тяхната кадрова политика.

Нагледахме се на депутати-риби в парламентарна зала, но изключително агресивни, когато става въпрос за поставяне на "свой" човек на стратегически важни постове, затова ще ви информираме за действията, или бездействията на народните ни избраници.

Писахме вече "слаб 2" на депутатите от ПП ГЕРБ, които позволиха безмълвно и оставиха без реплика изява на депутата от БСП Николай Бошкилов, направил изказване около санирането. А националната програма за енергийна ефективност е дело на политическата партия, която представляват 6-те народни избраници на ГЕРБ в Пиринско и се очакваше някой от тях да опонира в парламентарна зала изявлението на Бошкилов, с което той направи опит за опорочаването на програмата и поведе по точки пред останалите си колеги по отношение на вид активност.

Получаваме информация оттук, оттам, че някои от депутатите и от БСП и от ГЕРБ започват вече грубо вмешателство в работата на институциите, забравяйки, че друга е мисията им в парламента. Не можем да не отчетем, че всеки от депутатите вече обяви свои приемни по места, но до момента нямаме информация, какъв е резултатът от тези приемни и на колко хора са помогнали депутатите ни.

Единствено реално спазва обещанията си до момента най-младият депутат в областта Стефан Апостолов от Симитли, който в предизборната си кампания обеща да дарява половината си заплата за инвитро процедури и досега спазва това обещание. Думата в парламента до сега взе единствено петричкия депутат от ГЕРБ Георги Динев, активността на останалите до момента е в"зоната на здрача"..

Надяваме се местните депутати да не късат връзката с избирателите си, защото избори отново ще има, а и да провеждат разумна кадрова политика, тъй като политиката "мой-твой" не рядко води до сериозни излагации и опасни провали.

Петя Георгиева


Още за: избори   активисти   рокади   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
19 Юни 2017 12:53 | Само питам?
Оценка:
31
 (
31
 гласа)

"Другият обсъждан пост е този на шефа на Пътно управление Иван Кунев". Оти на Иванчо Кунев сте се нагледали, бе? Нали и он е активист на ГРОБо?


19 Юни 2017 15:02 | !!!!!
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Ами ПЕТРЕ ПОПАДИИН Няма ли други кадърни специалисти за началник на РИОТ Нека си гледа внуците и яде минорската пенсия



19 Юни 2017 15:42 | 5656
Оценка:
34
 (
36
 гласа)

Никога няма да се променят нещата за България, докато ей такава "тайфа" решава кой къде за властва. Пълни идиоти...


19 Юни 2017 15:54 | 11111
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

ако махнат корумпирания ЗАШЕВ на ДГС Благоевград тогава ще ги призная


19 Юни 2017 17:01 | РЗИ
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

кога Лена Сандъкчиева


19 Юни 2017 17:10 | хахаха
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Струма, защо спряхте коментарите за Пирин... ако не е тайна де :) да не би нещо за кмета-купонджия да пишат хората? викате цензурка малко... не пречи, ама още повече дразните гласоподователите така... да си знае и сами кметът де.


19 Юни 2017 17:17 | Дончо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

хахаха МАРИЙКЕ до кога ще пишеш глупости и да се правиш на откачалка


19 Юни 2017 17:27 | запознат
Оценка:
25
 (
29
 гласа)

Защо не вземете интервю от Савеклиева, която да обясни по какви критерии, освен политически ще се назначават началниците. Попитайте я и кой кадрува- тя или кмета Камбитов. Попитайте я и защо на приемните никога не поема конкретни ангажименти. Какво е изпълнила до момента, от предизборните си обещания.


19 Юни 2017 17:51 | ПЕТКА
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Изгонения от ДАИ София Ангелски да стане шеф на ДАИ Благоевград защото останал ненаместен до сега. Как да е ненаместен та нали е десен т... к на бръчи пиратката.


19 Юни 2017 18:46 | сс
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

нема ли кой да вземе пушкало и малко да ги стресне тея забравили си КРАДЦИ ДОЛНИ ...ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА НИ ДОКАРАХА


19 Юни 2017 18:56 | камба
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Как не ви е срам, бе говеда! По- тъпи предложения не можахте ли да измислите? Петре Попадиин и сина му мекерето Спас Попадиин са толкова от ГЕРБ, колкото са и от ДПС. Как пък веднъж не помислихте за кадърни хора, които да предложите? Или кадърните си имат цена, и не са шушумиги, а на вас такива ви трябват. Даниелооо, ти подлого мръсна, твои са заслугите за всичките тия посмешища. Да гориш в АДА!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар