Снахата на Причкапов пое евросубсидиите на Столична община с рамо на премиера Б. Борисов

22 август 2011 00:20   41 коментара   43757 прочита
Райна Причкапова
Райна Причкапова


Райна Причкапова

След като щерката Благовеста бе вкарана в личния кабинет на министър-председателя, съпругата на сина Димитър - Райна, наместена в обкръжението на кмета Йорданка Фандъкова

Снахата на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов започна работа като експерт по евросубсидиите на Столична голяма община.

Райна Стефанова Причкапова подписа договор със софийския кмет Йорданка Фандъкова след изтичане на майчинството, което взе за отглеждането на близнаците Димитър и София. Времето съвпадна и с подготовката за училище на по-голямата им кака Лазара, която миналата есен изживя вълненията на всеки български първокласник и тази пролет се дипломира като отличничка в I “а” клас на 51-о СОУ в София, с преподавател Соня Каменова.

Това е вторият успешно реализиран ход на Лазар Причкапов за внедряване с протекциите лично на премиера в лагера на ГЕРБ и по-специално в най-вътрешната му цитадела, където се е изолирал в много тесен кръг Бойко Борисов. Преди броени седмици, както съобщи “Струма”, зад “стената” попадна дъщерята на екскмета Благовеста Причкапова, която с икономическото си образование бе припозната като отличен пиар и в момента се труди в екипа на Борисов, занимаващ се с медийните му изяви.

С назначението си в общината Райна Причкапова, която е съпруга на сина на екскмета - адвокат Димитър Причкапов, влиза също в близкото обкръжение на Б. Борисов чрез изключително приближената му столична кметица Й. Фандъкова. Така Лазар Причкапов се окопа здраво в управляващата партия и бетонира близките си отношения с премиера и неформален лидер на партия ГЕРБ, с когото се познават още от времето на Тодор Живков, когато бе зав. отдел “Пропаганда на ЦК на БКП” и първи секретар на ОК на БКП в Благоевград. С бодигарда, настоящ министър-председател.

Въпреки различните политически лагери, в които двамата са в момента, докато беше кмет на Благоевград, Причкапов се прегръщаше крепко с Бойко при всяко появяване в Благоевград на бившия главен секретар на МВР, а после и кмет на столицата.

В понеделник мина първият християнски августовски празник на Богородица, когато се очакваше Л. Причкапов да обяви кандидатурата си за кмет на Благоевград. Самият той съобщи в началото на лятото, че това ще стане на една от Богородиците, тоест като дата остава 28 август, когато християнският свят чества празника Голяма Богородица по стар стил. Приближени на Причкапов твърдят, че той не събира подписи за издигането си като независим кандидат за кмет, тоест ако не се е отказал, ще ползва регистрацията на някоя от партиите, които успяха да се впишат за участие в изборите тази есен.

Същия ход екскметът игра и на изборите през 2007 г., когато се присламчи към партия ЛИДЕР, с чиято регистрация успя да влезе в местния парламент като съветник. Подробност е, че в началото на годината на нарочна пресконференция областният председател на ЛИДЕР Иван Петров обяви, че за близо 4 г. Причкапов не е стъпил веднъж в офиса им, не платил нито лев членски внос, поради което партията го изключи от редиците си.

Според наблюдатели Причкапов прескочи датата 15 август да впише името си като поредния претендент за кметското кресло в Благоевград точно заради окопната си стратегия спрямо ГЕРБ. До вчера, когато депутатът Атанас Камбитов бе съобщен за кандидат-кмет от ГЕРБ за Благоевград, из политическите централи в областния център на Пиринско упорито се говореше, че не е изключено в последния момент Б. Борисов да посочи Л. Причкапов за свой кандидат. Това обаче са голи слухове, задачата, която Борисов е възложил на Причкапов, е да цепи леви гласове от БСП срещу уреждането на фамилията му на държавни постове. Именно заради този интерес от крайно ляв комунист Л. Причкапов се пребоядиса в крайнодесен човек на ГЕРБ.

41 коментара
22 Август 2011 06:42 | СОФИЯНЕЦ
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!!!
ЗА ЕДНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА, ЗА ДРУГИ САМО ТОЯГАТА БЕЗ МОРКОВ.....
ЕХХХХ ПРИЧКАПОВ ДА ТИ Е ФАМИЛИЯТА.....
ОСТАНАЛИТЕ ПЛЕБЕИ МЕЧКИ ГИ ЯЛИ, НО ИТЕ ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС И ДА СЕ ОГЛЕДАТ ЗА КОЙ ГО ДАВАТ И НА КАКВА ЦЕНА.....


22 Август 2011 07:50 | тони
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

комунягите се събират


22 Август 2011 08:06 | Страхил
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

Това е Бойковия парадокс хората на ГЕРБ стоят без работа, а комунистите продължават да бъдат назначавани затова, че са подготвени и имат комунален административен капацитет. Пак ще гласуваме за герб ама в друго измерение !


22 Август 2011 08:25 | ASM
Оценка:
25
 (
33
 гласа)

Защо ли се изненадвате?! Спомнете си, че след 10 Ноември, Л. Причкапов мина през всички т. н. Комунистически партии. От Хр. Ковачки взе едни пари срещу голите му обещания да стане кмет и да направи 7-8 съветника. Нито върна парите, нито стана кмет нито имаха толкова съветника. Но за собственото му КОТИЛО винаги се е грижел. Браво на герб!!!


22 Август 2011 08:29 | демократ
Оценка:
30
 (
36
 гласа)

бойко си е чист комунист. сега разбраха ли го тези които гласуваха за него и жалката му партийка. който иска да разбере какъв е борисов нека прочете книги например-Проекта Бойко Борисов. там стават ясно всичко, сега е наред синчето на лазар и той в некое бордче че е криза


22 Август 2011 09:17 | ПОЛКОВНИК ГОРИЦА
Оценка:
26
 (
32
 гласа)

Дъщерята на Полковник Горица, снаха на ТАТЕ лази назначена от МИЛИЦИОНЕРИТЕ от ГЕРБ !!! Това трябваше да съдържа заглавието на статията . Никаква изненада ТАТЕ лази и Бойко ще згази, само и само да е той . Белишката простотия нема граници ЛАЗЕ ! Тука властваш, но горе ке вриш у казана с Л... НАТА !!


22 Август 2011 09:51 | 123
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

БРАВО ГЕРБ, БРАВО БОЙКО БОРИСОВ, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ЧАКАЙТЕ ПРИЧКАПОВИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС, НО ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ И ТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС, А САМО ВИ ХУЛЯТ.


22 Август 2011 09:58 | РАМБО
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Ех другарю Причкапов и цялата ти фамилия тук и в Белица сте били най-злостните кариеристи и предатели! Какви ги говореше и вършише в ТАТОВО време, що ли сме ти верували! Ти си САТАНА в ЧОВЕШКА КОЖА! ТЕ ЗАТОВА ПАДНА ОНЯ СТРОЙ, ЩОТО СЕ БЕХТЕ САМОЗАБРАВИЛИ КАКТО ДНЕШНИТЕ БУРЖОА В ЦВЯТ ЛИЛАВ И ОЩЕ НЕЗНАМ КАКЪВ!? Срам за нас Благоевградчени, които гласуват за тебе САТРАП МРЪСЕН! ТЕБЕ И ББ ДА ВИ НЯМА НА ТОЗИ СВЕТ!


22 Август 2011 10:18 | Маверик
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

Не е виновен този който яде баницата. Няма никакво значение дали са близки на този или някой друг бабаит от близкото минало .Обидно е за останалите граждани уреждането в стил наш човек, сякаш продължаваме да живеем в ерата на комунизма. За годините на прехода толкова ли сме глупави и незнам какви идиоти та не можем да изградим демократични правила валидни за всеки член на обществото ни. Е ако някои смятат, че са по равни от останалите нека го заявят, за да може и хората да знаят с кого си имат работа. Нали в края на краищата точно тези порочни явления са в основата сгромолясването на комунизма. В случая, не прави чест точно на премиера, човека решил да скъса със такива практики, да ги възраждат отново.


22 Август 2011 10:26 | ДО Маверик
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Проекта Б. Б. Автор журналиста от бившия " Раб дело " ГРИГОР ЛИЛОВ . Прочети ! Коментарите са излишни


22 Август 2011 10:49 | Катерина
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

"Мой партии любими, аз съм с таз, която е на власт". Това важи с пълна сила за г-н Причкапов.


22 Август 2011 11:37 | ана
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Г-жо Фандъкова, Вие сте фин и чувствителен човек. Пазете се от тази далавераджийка и интригантка, клюкарка .Ще Ви съсипе. Справка -МЗ. майка й е полковник Горица, а баща и е циганин от Врачанско. Крадла. Дръжте я на страна и от късо. Много ми е мъчно за Вас, че сте от екипа на Бойко Борисов.


22 Август 2011 12:32 | до Страхил
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Хей човек просто не си запознат. Гербаждийте се назначават на работа за да взимат заплати, а пък другите да взимат заплати, но и да работят - това е разликата.


22 Август 2011 12:34 | жалко ГЕРБ
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

честито на всички които гласуваха за ГЕРБ а получиха БКП и ДС-всички бяха излъгани
утре пак да гласуваме за ГЕРБ ама друг път
повече никога няма да гласувам за ГЕРБ


22 Август 2011 12:37 | Анти-Комунист
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Който и да бяха назначили щяхте да кажете че е с връзки. Колкото същиствуеват връзките толкова има и мит за връзките. И какво й е на полковник Горица? Или на мъжа й, Бог да го прости. . . Помогнал е лично на един куп хора в живота си и още го помнят. Ако мвомичето е оправно като баща си защо да не бъде назначено? Или сега пак ще се делим по би4ологичен произход - ще низвергнем децата на Активните Борци Против Фашизма и Капитализма и ще създадем нова каста- Деца На Активни Сътрудници и Активисти На ГЕРБ. На първите ще им лепнем етикета и нма да им даваме да си търсят работа, пък може и да въведем характеристики и да не им даваме да учат. ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ СПОРЕД ДЕМОКРАЦИЯТА, НО РАЗСЪЖДАВАТЕ СЪС СТАЛИНСКИ КОМУЕНИСТИЧЕСКИ КАТЕГОРИИ от първите години след 9 септември 1944г.!
Ако образованието и ценза на Райна Причкапова отговарят на изискванията на мястото, което е заела, няма никакъв проблем. Ама съвсем никакъв! И ако е работна поне на половината на баща си - още по-малък е проблема.


22 Август 2011 12:45 | Избирател
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Не е за вярване. Тези манерви ще навредят на ГЕРБ. Много гласували, сега безработни и вярвали на думите на Борисов, ще се отдръпнат от него.


22 Август 2011 12:46 | чай кан ши
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Всеки работодател има право да назначи когото си иска и обикновено назначава този, който може да върши работата и който създава най-малко проблеми в отношенията между служителите във фирмата.
Познавам един куп хора, които имат същите претенции като тези, които са изложени тук във форума. Но са толкова нагли, мързеливи и претенциозни, че никой не иска да ги вземе на работа. Защото елементарно ще се провали или ще фалира.
Тези, които не се смиряват с некадърността си, не могат да я признаят дори пред себе си (но червейчето ги гризе отвътре), ненавиждат мързела си (но не могат да се преборят с него) се оправдават с класовия враг, който не им дава работа.
СТАНЕТЕ РАБОТОДАТЕЛИ, ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ И НАЗНАЧАВАЙТЕ КОЙТО СИ ИСКАТЕ.
СЕГА НАЗНАЧАВАТ ТЕЗИ, КОИТО НОСАЯТ ОТГОВОРНОСТТА.
И назначават този, който им трябва.
АЗ КАЗАХ!


22 Август 2011 12:51 | Хора!
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Избирател написа:Не е за вярване. Тези манерви ще навредят на ГЕРБ. Много гласували, сега безработни и вярвали на думите на Борисов, ще се отдръпнат от него.
Това разсъждение е разсъждение на инфантилен човек, т. е. на човек, който езациклил в детството и чака родителите му да го оправят. Не става, наборе!
Бате Бойко не е задължен да ви търси работа и да ви устройва децата! В демократичното общество всеки сам си търси работа и никой никого не води за ръчичка! За който и да гласувате реалностите вече са такива. Да не би Костов, Сакс Кобурготски, Станишев или Първанов да ви намериха работа? Не са, и не са задължени! И следващия няма да ви намери.
Обществото ни ще се оправи тогава, когато всеки започне да си намира работа и да се намира у работа сам!


22 Август 2011 13:06 | котуньо
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

ми тази дебелана не ми се вярва да е много работлива, но времето ще покаже - ще я поносят на гръб в общината софия пък накрая ще и ударят камшика, какво като е на причкапов снаха, или пък сама ще си напусне ако и се види тегаво - тя не е свикнала много да работи


22 Август 2011 13:10 | 1*** до Хора
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Сега ако кажеш, че политическата класа не носи отговорност за икономическата ситуация в страната (която влияе на бизнеса и работните места), само ще се надявам да не си вътре в някоя отговорна, политическа или обществена структура.


22 Август 2011 13:25 | Хора!
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

1*** до Хора написа:само ще се надявам да не си вътре в някоя отговорна, политическа или обществена структура.
Не съм в никаква структура и нямам какмвото и да било влияние върху назначаването на каквато и да било длъжност или върху откриването на работни места. Но и ПРЕДИ И СЕГА винаги съм имал работа, не защото някой ме обича или протекционира, а защото ставам за работата си и си я върша.
Писнало ми е да гледам (най-вече да понасям) до каква степен българският мързел разлага обществото ни. Политическата ни класа също е съставена от ултра мързеливи хора, само отделни единици се опитват да теглят каиша (тях ние ги мразим, защото ни нарушават комфорта!). Политическата класа си е част от нас и то не най-добрата.
При отделния индивид: МЪРЗЕЛЪТ Е ПОРОК, ТЪРСЕНЕТО НА ВИНАТА И ПРИЧИНАТА ВИНАГИ ИЗВЪН СЕБЕ СИ Е САМОУНИЩОЖЕНИЕ, БЕЗОТГОВОРНОСТТА - ОПИАТ И БАЦИЛ, РАЗЛАГАЩ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ. Каквото и да работи такъв човек, той разлага всичко около себе си


22 Август 2011 14:11 | серго
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

СНАХАТА НА ПРИЧКАПОВ РАЙНА НЕ РАБОТИ В СТОЛИЧНА ОБЩИНА - ТОВА Е ПОРЕДНАТА НАГЛА, ПЛАТЕНА ОПАШАТА ЛЪЖА НА ВЕСТНИК СТРУМА !!!!! ПРОСТО ШУБЕТО ОТ ПРИЧКАПОВ Е ГОЛЕМ СТРАХ. ЖУРНАЛИСТЧЕТО, КОЕТО СЕ КРИЕ ЗАД ПСЕВДОНИМА, КОЛОКО ЛИ Е ВЗЕЛО ЗА СТАТИЯТА ОТ ЕДИН ОТИВАЩ СИ КРЪГОВЕЦ. А ПЛЮЕЩИТЕ ПО - ГОРЕ СА СМЕШНИ, ПЛЮЯТ ПО ЧОВЕКА БЕЗ ДА ГО ПОЗНАВАТ И БЕЗ ТОВА, ЗА КОЕТО ГО ПЛЮЯТ ДА Е ВЯРНО ! КОМИЧНИ СТЕ другари !


22 Август 2011 14:37 | До чай кан ший
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

" Сега назначават тия, който носят отговорността " ! И в миналото и сега назначават същите . Но и предишните и сегашните поемат " Вината с мезета " . Та господ гледа .Продължавайте по същия начин!


22 Август 2011 14:46 | До Антикомунист
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Др. Антикомунист, май се вживявате в ролята на РЕПРЕСИРАН Комунист . Когато понесете ВИНАТА си пред БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЧОВЕЧЕСТВОТО за престъпленията на КОМУНИСТИТЕ, тогава имате право да говорите за ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА . 300 000 УБИТИ след 09. 09. 1944г. и 1 000 000 преминали и убити в КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ . Всички те работеха здраво за РОДИНАТА СИ, А ВИЕ НОСЕХТЕ ОТГОВОРНОСТТА . ТА И ДО ДНЕС !!!


22 Август 2011 15:06 | До РАМБО - РАМПА
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Че дойде пак мачка за погачка, ама че найде на горскио посраните гащи


22 Август 2011 15:07 | от Хора за Хора доХора
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Българинът нито е мързелив, нито е безотговорен, нито пък търси вина . Той знае, че тези, който са негови УПРАВНИЦИ, РАБОТОДАТЕЛИ и пр. са виновни за неговите съдбини и всячески се опитват да му ВМЕНЯТ ВИНА . Всички те произлизат или са свързани с КОМ. ЕЛИТ, КОЙТО СЕ превърна в новата олигархична класа на КОЯТО ИСТИНАТА НЕ И ИЗНАСЯ и понятията за справедливост искривени ! Но така е в държава в която СЪД . СИСТЕМА СИ Е НАША, МИЛИЦИЯТА СЪЩО, КАПИТАЛА НАСЛЕДСТВЕН, А ГЛАВАТА СЕ ВЪРТИ ОТ ГОЛЕМИЯ РУСКИ БРАТ . Ех неволи, неволи


22 Август 2011 15:30 | еразъм
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Причкаповата снаха не работи в Столична община. Редно е преди да се пишат такива бомбастични заглавия - патент на "Големия" "мъж" с малкото и ярко боядисана коса, да се провери дали фактите са верни. А като не са верни, както е в случая, оранджевокоси братко Винету, следва да си понесеш отговорността. нали така, брат ми.


22 Август 2011 15:43 | Стони
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не били компютри, били картофи... и какво от това... тук става въпрос за друго а не за предмета..


22 Август 2011 15:46 | куул стийл
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Касчо - Прасчо яко се накендза тоя път. Некоректно е да се пише нещо, което не е вярно - Райна, снахата на Лазар, не работи в Столична община. Що не се обадиш на пресаташето на общината и да го питаш - така е коректно и лесно, но не ти върши работа.


22 Август 2011 15:59 | Благоевградчанин
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Мили съграждани, отворете си очите широко -мутрата пожарникар създаде своята портиика от утайката на комунистите -предатели, крадци, мошеници, необразовани подлизурки, дейни участници във възродителния процес, убийци и най голямата измет ! Този малоумник откраде държавата, тъй както никой не я открал от основаването и до снес -този краде с милиарди и комисионните му се превеждат в банката на другата крадла -Цвета ! Правил магистрали, не давал пенсии и заплати -такъв терор не е имало в Камбоджа по времето на ПОЛ-ПОТ ! Меагистралите с менте материали са на една трета от цената -къде са пет милиарда от резерва ? Къде е по добрия живот? Гробищата се пърнят повече отколкото по време на война ! Народа е подложен на нечуван геноцит от пожарникарската банда -да ги заличим от политическия хоризонт наесен - всички срещу убийците на народа -пожарникарските боклуци !!


22 Август 2011 19:33 | дани
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Много поръчкова статия. Много се е бързало или писалият я явно е задушаван от омраза към Причкапови, че чак е писал в статията и някакви безсмислени изречения - от рода на "С Бодигардът, настоящ министър - председател. " Райна Причкапова не работи в Столична община. Райна и Димитър, които познавам, са създали и отглеждат 3 деца - факт, който сам по себе си е достоен за уважение, а освен това са изключително скромни и коректни в отношенията си с другите. Господа от Струма лъжите и омразата са като бумеранг - рано или късно неизбежно се сгромолясват върху главите на авторите си.


23 Август 2011 07:38 | добър познат
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Рени, на твое място ще съдя Красо Струмата за всички опашати лъжи и най- вече, че коментира децата ти. Ако имаше друга медия щеше добре да го подреди.


23 Август 2011 09:28 | експерт
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Красчо, защо включваш в злобата си и невръстните деца на хората. Продължавай в същия гаден дух, малко ти остава да прекрачиш границата, за да те вкара в съда Димитър Причкапов. Там колкото и пари да имаш той ще те оправи и ще има да плащащщщщщ !!


23 Август 2011 09:33 | рууни
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

А, Струма, защо триете коментари. Нали това е форум, всеки да си каже какво мисли, всички да се равни, ама според вас някои са по - равни, особено мъжете с боядисаните коси. Струма ЦЕНЗОРИРА, А ТОВА Е НЕДОПУСТИМО. ТРИЯТ СЕ КОМЕНТАРИ, КОИТО НЕ УСТРОЙВАТ ПИСАЧИТЕ НА СТАТИЯТА И ТЕЗИ, КОИТО СА ИМ Я ПЛАТИЛИ!!! ДА ЖИВЕЕ ЦЕНЗУРАТА на боядисаните мъжки коси.


23 Август 2011 09:41 | запознат
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Райна, проверете дали написаното за децата ти не представлява лични данни. Сезирайте Комисията за защита на лични данни и заведете дело срещу вестника, писача и "великата" му главна редакторка. При следваща статия ново дело и да се види накрая кой ще е по - добре - със сигурност крайния резултат няма да е за Красимира.


23 Август 2011 10:00 | фен
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Яко шубе тресе някои хора от Причкапов и понеже не е обявил още какво ще прави шубето е тройно. Я идете да свалите напрежението - търкаляйте орехи по кръговите.


23 Август 2011 10:06 | перхидролена блондинка
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Браво, Любке, страхотна статия си спретнала, само дето основната ти новина в нея не е истина. Дали са те подвели или питиетата са ти били много, не знам, но си супер "професионалиска", Браво, Любке, всички в Благоевград те обичаме и много ти се възхищаваме, дори не спим от мисъл за твоя финес.


24 Август 2011 19:16 | Лазарка
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Партията-майка ги запозна, партията майка ги прибра при себе си. Кое е общото между двамата? И двамата имат мания за величие и непогрешимост, и двамата са отмъстителни и жадни за пари и власт. Двамата са типични креантури на Живков, типични живковисти.


24 Август 2011 20:58 | джедай
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Анонимник, пишещ под чуждо име, е като жаба във формалин, напряга се да се изяви, но не може извън заграждащата я мазна среда и затова се напъва да си мисли, че не е жаба, а сърна, но дотам й остават напъните.


28 Август 2011 21:09 | жаклин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Дани, ти не си ли онова некъдърно зъболекарче на което комунистите непрекъснато му търсеха работа, защото нямаше пациенти. то не беше стоматологията, то не беше цигарена фабрика. Райна и Димитър били много скромни. За Димитър незнам, но знам, че с 3 го приеха история в СУ. А една година по-късно чичко ФОЛ го прехвърли специалност"Право"Толкова е и адвокат. Все работа като на теб не могат да му намерят. Райна е джасната и перната от малка. В езиковата гимназия-паралелка френски език тя пушеше марихуана, вечно бягаше от час, беше невъзпитана и арогантна. Аколкото до трите и деца ще умра от умиление. Полковник Горица е станала кожа и кости за да и ги гледа, а тая подмета крака по улиците. Причкапица не и пука за внуците. До колкото знам въобще не са я искали за снаха. Дани майка ти от хходене по Причкапова не и оставаше време да си измие прозорците. Вашата къща беше най-мръсната в махалата. Но Причкапова излезе горда .Би ви дуспата след промените. И на вас и на нещастните Йовкови които ня


28 Август 2011 21:19 | жаклин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

които няма какво да ядат. Старата Мара Йовкова ходи по ресторантчета и капанчета да мие и чисти. Некадърния им син не смее да се прибере от Испания, сигурно защото има задължения. Горката Йовкова, а беше секретарка на Причкапов. Йовков ходи като улав по улиците и все се съди с някой. Причкапови и тях ги елиминираха, защото след промените много им знаеха устите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар